mrt-06'nın Forumda 4.Yılı!

İyi ki bu forumdasın, umarım uzun süre aramızda olmaya devam edersin. Aslında birden fazla hediye verirdim de üşeniyorum, bu yüzden bir tanesiyle idare edeceksin bu seferlik.
@mrt-06

En az aynı kalitede beklerim.
Abi ben çırak sayılırım sende ustasın, sana beğendirmek zordur şimdiden beğenmezsen acemiliğime ver.

İyi ki bu forumdasın, umarım uzun süre aramızda olmaya devam edersin. Aslında birden fazla hediye verirdim de üşeniyorum, bu yüzden bir tanesiyle idare edeceksin bu seferlik.
@mrt-06

Çok teşekkürler Eraycım, hepbirlikte inşallah.
Çok düşündün mü hediyeyi ararken.
Hayır bu görsel ilk çıkan görselde o yüzden.

Üşendim ama önemli olan iyi niyetin baki olması. Ayrıca hediyeyi niye beğenmedin?

İyi ki bu foruma üye olmuşsun gardaşım. @mrt-06

Dediğim gibi önemli olan iyi niyet. Çok aramışım aramamamışım fark etmez. Ama istiyorsan sana bir hediye daha vereyim.

Bak bu da çok güzel bir hediye oldu sağol. 😉 Zaten sana mahçupum şakamı ciddiye alıp yılbaşı konusunu açmamışsın, ben orada şaka yapıyordum çok belli değil miydi.

İyi ki bu foruma üye olmuşsun gardaşım. @mrt-06
Eyvallah, sen de iyi varsın gardaşım. 😉

beni bezdirmeye çalıştığın için şaka karşılığında hediyem var
buyrul sana hediyen
https://www.facebook.com/video.php?v=10207936645033480Tebrikler dikkatli ol gani müjde 100 tane hayat bilgisi benzeri yapmasın
şaka buydu @mrt-06 Adı hayat bazen acıdır adıda dizinin hahaha

Canım dostum bitanem.

Seni çok seviyorum, tanıdığım en adam gibi adamlardan birisinş Genel olarak herşeyinle tümünle muhteşemsin. İyi ki burdasın iyi ki dostumsun.

Canım dostum bitanem.

Seni çok seviyorum, tanıdığım en adam gibi adamlardan birisinş Genel olarak herşeyinle tümünle muhteşemsin. İyi ki burdasın iyi ki dostumsun.

Çok teşekkürler dostum, seviliyorsun canım.
Hediyelerim çok güzelmiş resimdeki Sezen Aksu değil mi.

Teşekkürler pompy.