Çok teşekkürler kardeşim, hediyelerim de harika.Forumumuzun sevilen co-admini, biricik dostum, kader ortağım @mrt-06 60.000 mesajı devirmiştir, kendisini tebrik ediyor, daha nice mesajlar diliyoruz.
İşte hediyelerin Atacan'ım.
Teşekkür ederim ablam, olsun sen yine de hediyemi ver.Tebrik ederim @mrt-06
sana ödülünü oy kullanirken verecegim. bunun hatirina tek 1 puan kirip ikinciligi veriyorum
Teşekkürler ustam, öyle deme yine de hediye vermen lazım.Tebrikler kardeşim @mrt-06
Hediye vermek isterdim ama çok mutlusun bu aralar zaten. Ne versek boş
Teşekkürler kardeşim.@mrt-06 tebrikler kardeşim nice güzel mesajlara.
Teşekkürler ateşli yılanım. Ateşimiz sönmez merak etme. Bekliyorum.Tebrik ederken bile kendi sanatçısı üzerinden prim yapan kişiye @Bully denir Valla bravo
Tebrikler @mrt-06 Atoşum çıngıraklı engerekli pitonlu anakondalı ve hatta kobralı mesajlara. Sayamadığım yılanlar İçin kusura bakma bunlar benim akrabalarım bir selam çak dediler bana
Seni seviyorum ateşimiz hiç sönmesin.
Hediyeni akşam gelince vereceğim.
Teşekkürler abicim.Tebrik ederim Atacan, nice güzel mesajlara.
Ayy kıskanç Hatunsen bana ne hediye verecen ?? benimde kutlamam var ama
ikinci hediyenin buyuklüğü bana vereceğin hediyeye bağli olacak
su @denizz19 yüzünden ac gözlü oldum hediye konusunda
Teşekkürler abicim.
Herkesin hediyesini bekliyorum ona göre.
kiskansam kiskansam senin saclari bide deli doluluğunu kiskanirimAyy kıskanç Hatun
Gündelik hayatım eskiden daha kakarakikiri idi ama şimdi de çok kötü sayılmaz hanikiskansam kiskansam senin saclari bide deli doluluğunu kiskanirim
ee yas ilerliyor artik normal. bizdede zamaninda oldu delilikler.Gündelik hayatım eskiden daha kakarakikiri idi ama şimdi de çok kötü sayılmaz hani
aa yoksa @mrt-06 Friendsi izliyormuydu ??? bütün bölümlerini tekrar tekrar izlemiştim benTebrikler güzel insan, nice güzel mesajlara.
Teşekkürler agam. Bir ara yorum konusunda da buluşalım o zaman.Tebrikler agam @mrt-06 nice 60 binlere [emoji2] bu arada Güldür Güldür izlemeye devam [emoji2]
Teşekkürler abim, hediyem süper. Özledim.Tebrikler güzel insan, nice güzel mesajlara.
Teşekkürler sayın admin.Tebrik ederim sayın co, hediyen aşağıda.
Sen hangi kulübe girdin ki.sen bana ne hediye verecen ?? benimde kutlamam var ama
ikinci hediyenin buyuklüğü bana vereceğin hediyeye bağli olacak
su @denizz19 yüzünden ac gözlü oldum hediye konusunda
Vaov süpersin abi işi biliyon.
Friends en sevdiğim yabancı dizidir, hatta en sevdiğim diziler arasında TOP10'da. Son 3 bölüm kaldı onu da izlemeye kıyamıyorum yeni yılın ilk günü kalan son 3 bölümünü izleyip bitircem efsaneyi.ee yas ilerliyor artik normal. bizdede zamaninda oldu delilikler.
dun mesela delilik degildide gece ciktim bizim evin yanindaki tepeye yarim saat durdum orda sehri izleyip. (noel arefesinde pek akilli bir davranis degildi ama deli cesareti diyelim )
aa yoksa @mrt-06 Friendsi izliyormuydu ??? bütün bölümlerini tekrar tekrar izlemiştim ben
Ben hep aynıyım değişmemee yas ilerliyor artik normal. bizdede zamaninda oldu delilikler.
dun mesela delilik degildide gece ciktim bizim evin yanindaki tepeye yarim saat durdum orda sehri izleyip. (noel arefesinde pek akilli bir davranis degildi ama deli cesareti diyelim )
aa yoksa @mrt-06 Friendsi izliyormuydu ??? bütün bölümlerini tekrar tekrar izlemiştim ben
İnternet çok yavaş, zar zor giriyorum. Bakıcam şimdi.aşk olsun hangi klubte diye soruyor. kutlama başliğina tiklasan görecen
benki Bully konu acar acmaz ilk tebrik ettim
Friends efsane