Çok teşekkürler gardaşım. O şükran sana ait...Forumumuza birbirinden nadide 60 binden fazla yorum kazandırdığın için sana bir FF üyesi olarak şükranlarımı ve tebriklerimi iletiyorum gardaşım... @mrt-06
buna kolaya kacmak denir.
Niye sen Sıla sevmiyor musun Sıla sevmeyen çarpılır be .ssbuna kolaya kacmak denir.
tabi @mrt-06 Sila hayraniysa onunki doğru hediye ama ben 1 tane daha istiyorum
Dinledim şimdi. Teşekkür ederim Denizim.
Sıla'yı severim canım.buna kolaya kacmak denir.
tabi @mrt-06 Sila hayraniysa onunki doğru hediye ama ben 1 tane daha istiyorum
ben uzun bir süre muzik dinleyememistim. silada o siralarda meshur olduNiye sen Sıla sevmiyor musun Sıla sevmeyen çarpılır be .ss
YouTube dan dinle artsınDinledim şimdi. Teşekkür ederim Denizim.
Sıla'yı severim canım.
Beni kaybettin .ss Sıla dinlemeyen er ya da geç çarpılırben uzun bir süre muzik dinleyememistim. silada o siralarda meshur oldu
Guzel sarkilari var ama dinledigimi söyleyemem ve carpilmadim
İkinci defa dinleyemem. Niye burdan dinleyince sayaca yazılmıyor mu.YouTube dan dinle artsın
Beni kaybettin .ss Sıla dinlemeyen er ya da geç çarpılır
Bilmiyorumİkinci defa dinleyemem. Niye burdan dinleyince sayaca yazılmıyor mu.
Benim bildiğim paylaşılan videolardan da izlersen sayaca işliyor mesela @Çiğdem-'in kanalına bak dinlemelere göre ordan hesap et.Bilmiyorum
yani param olmadığı için kaliteli bir hediye alamadım onu demek istiyordum neyse yinede ucuz bişeylere bakayım dedim aha böyle bişey çıktı ortaya hem sen sibel canı böyle görmemişsindir daha önce bununla idare et şimdilikŞimdi sen bana ne demek istedin.
Ucuzmuş, ucuz bir şey arıyorsan o da senin Bodrum Masalı dizindir.yani param olmadığı için kaliteli bir hediye alamadım onu demek istiyordum neyse yinede ucuz bişeylere bakayım dedim aha böyle bişey çıktı ortaya hem sen sibel canı böyle görmemişsindir daha önce bununla idare et şimdilik
Yutubeden izlersen sayılıyor sanırım forumda konudan izleyince sayılıyormu bilmiyorum bende cnmBenim bildiğim paylaşılan videolardan da izlersen sayaca işliyor mesela @Çiğdem-'in kanalına bak dinlemelere göre ordan hesap et.
Benim bu haftaki şarkım 12 dinlenme almış, yarışmada 30 kişi var hele bir 30 üstü olmasın o zaman hesap vakti.
Teşekkürler Eraycım. O senin gevezeliğin.
Benim rütbeme ulaşmak istiyorsan gerekiyor.bana dis atmak ha
@denizz19 bütün zevklerimiz uyusmak zorunda degil demi ??
bir cok ortak noktamiz var ama ruh ikizi olmadigimiz icin müzik zevkimiz farkli 😉
istemem kalsinBenim rütbeme ulaşmak istiyorsan gerekiyor.
Kara Gözlü : Nerdesin, napıyorsun?istemem kalsin