mrt-06 60.000'ler Kulübünde!

Forumumuza birbirinden nadide 60 binden fazla yorum kazandırdığın için sana bir FF üyesi olarak şükranlarımı ve tebriklerimi iletiyorum gardaşım... @mrt-06

bana dis atmak ha :ppp:
@denizz19 bütün zevklerimiz uyusmak zorunda degil demi ??
bir cok ortak noktamiz var ama ruh ikizi olmadigimiz icin müzik zevkimiz farkli 😉

Şimdi sen bana ne demek istedin. :)
yani param olmadığı için kaliteli bir hediye alamadım onu demek istiyordum neyse yinede ucuz bişeylere bakayım dedim aha böyle bişey çıktı ortaya hem sen sibel canı böyle görmemişsindir daha önce bununla idare et şimdilik :)

740full-sibel-can.jpg

yani param olmadığı için kaliteli bir hediye alamadım onu demek istiyordum neyse yinede ucuz bişeylere bakayım dedim aha böyle bişey çıktı ortaya hem sen sibel canı böyle görmemişsindir daha önce bununla idare et şimdilik :)

740full-sibel-can.jpg
Ucuzmuş, ucuz bir şey arıyorsan o da senin Bodrum Masalı dizindir. :)

Benim bildiğim paylaşılan videolardan da izlersen sayaca işliyor mesela @Çiğdem-'in kanalına bak dinlemelere göre ordan hesap et. :A

Benim bu haftaki şarkım 12 dinlenme almış, yarışmada 30 kişi var hele bir 30 üstü olmasın o zaman hesap vakti. :A
Yutubeden izlersen sayılıyor sanırım forumda konudan izleyince sayılıyormu bilmiyorum bende cnm :A :A :A

Kara Gözlü : Nerdesin, napıyorsun?
Seda Sayan : İyi klip çekiyoruz.
Kara Gözlü : Sana bir şey söylemem lazım!
Seda : Söyle dinliyorum.
Kara Gözlü : Ben Aşık oldum.
Seda : Kime?
Kara Gözlü : Sana

Kara gözlüm sevdalanmış kime dedim yar sana dedi :F gece gece ruh halim :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan