Teşekkür ederim Emoşcum.tebrikler totalcan bu da ödülün
Aksine soğuk havaları çok severim sıcaklar beni yıpratır. Ama olsun düşünmen yeter. Teşekkürler.
Teşekkür ederim. Hediyelerim nerde?tebrikler @mrt-06 başarıların daim olsun
Teşekkürler pompy. Sihirli Annem'i niye sattın Selena'ya geçtin.Ekli dosyayı görüntüle 53237
@mrt-06 ben bunun çakmasına bile razıyım hayat bazen tatlıdır hayat bilgisi rtürk tarafından bitti afet öğretmene finalde iftira oldu sürülerek bitti hakkariye @mrt-06 YANİ UCU AÇIK BİTTİ
satmadımda sadece sen gani müjdeyi seviyorsun diye bunu yolladımTeşekkür ederim Emoşcum.
Aksine soğuk havaları çok severim sıcaklar beni yıpratır. Ama olsun düşünmen yeter. Teşekkürler.
Teşekkür ederim. Hediyelerim nerde?
Teşekkürler pompy. Sihirli Annem'i niye sattın Selena'ya geçtin.
Gani biraz gözümden düştü maalesef.satmadımda sadece sen gani müjdeyi seviyorsun diye bunu yolladım
yani sihirli annemin çakmasına bile razıyım yani hayat bazen tatlıdırı seyret hayat bilgisine benzer olmasına rağmen afet öğretmen hakkariye sürülmüştü finalde
boş ver ne yapsın ki tns bütün yaptıklarını mahaf etti sebep gülse birselle soma protestosuna katıldı diye oyüzden böyle bişey yaptı gülse birsel böyle bir dizi göndermesiz bir dizi yaptımı hayır devlete yalan dünyada gönderme bile yaptıGani biraz gözümden düştü maalesef.
Aman boşver pompy.boş ver ne yapsın ki tns bütün yaptıklarını mahaf etti sebep gülse birselle soma protestosuna katıldı diye oyüzden böyle bişey yaptı gülse birsel böyle bir dizi göndermesiz bir dizi yaptımı hayır devlete yalan dünyada gönderme bile yaptı
Hediyeleri hazırlıyorum sürpriz olsun tebrik mesajlarında ilk önce tebrikleri yolluyorum hediyelerde paketleyip onları sonra yolluyorumTeşekkür ederim Emoşcum.
Teşekkür ederim. Hediyelerim nerde?
[\QUOTE]
Ablacım çok teşekkürler gerçekten çok farklı bir hediye oldu süpersin.uzun bir aradan sonra tekrar aramıza dönüş ypmana çok sevinmiştim zaten tekrar aktif olmandanda mutluyum tebrikler @mrt-06
diziler, yarışmalar, komediler, haberler, müzik , program ne var bu videoda cnm 7 dakikanı ayırıp bakarsan güzel bir show tv nostaljisi yaşarsın
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/158396/bir-zamanlar-show-tv
Bekliyorum o halde.Hediyeleri hazırlıyorum sürpriz olsun tebrik mesajlarında ilk önce tebrikleri yolluyorum hediyelerde paketleyip onları sonra yolluyorum
ahh ben bile duygulandım sen daha ayrı duygulanırsın beğenmene sevindim cnmAblacım çok teşekkürler gerçekten çok farklı bir hediye oldu süpersin.
Bekliyorum o halde.
Gerçekten farklı bir hediye oldu ya.ahh ben bile duygulandım sen daha ayrı duygulanırsın beğenmene sevindim cnm
Teşekkürler canım, gerçekten ikisinden uyum fışkırıyor.Tebrik ederim kardeşim. Hediyen.Ekli dosyayı görüntüle 53244
Teşekkürler canım, gerçekten ikisinden uyum fışkırıyor.
Oha harbiden benziyorlar burda. 😱 Boşa dememişler insanlar çift yaratılmış.Suna ne dersin.
SibelCan hangisi Meghan hangisi bul.
Ekli dosyayı görüntüle 53245 Ekli dosyayı görüntüle 53246
Oha harbiden benziyorlar burda. 😱 Boşa dememişler insanlar çift yaratılmış.