Global bir sanatçıyız bize özenmesi normal.Meghan olmuş Sibel. Son albümünde senim efsaneye özenmiş.
Teşekkürler dizi bitince izlerim, spoi yemeyeyim de.işte hediyen seninkine yakin olsun istedim
Global bir sanatçıyız bize özenmesi normal.Meghan olmuş Sibel. Son albümünde senim efsaneye özenmiş.
Teşekkürler dizi bitince izlerim, spoi yemeyeyim de.işte hediyen seninkine yakin olsun istedim
Belki dizinin son sahnesi de vardır. Heyecan dorukta son 3 bölümüm kaldı.hepsine bakmadim. en son cekilen sahneler varmi bilmiyom ama kisa kisa komik sahneler bunlar sadece.
Teşekkürler ablam.
Teşekkürler, nice nicelere sende katkıda bulunursun inşallah.
Perran annem var beğenilmez mi.beğendiysen cnm benim ne demek
Neden sevindin ki.
Aman abla sonuçta düşünüp hediye vermişsin hiçbir zaman bana verilen bir hediyeyi beğenmemezlik yapmamışımdır.Beğenmene sevindim belki Perihan hanımın resmi güzeline gitmez diye düşündüm
Aman abla sonuçta düşünüp hediye vermişsin hiçbir zaman bana verilen bir hediyeyi beğenmemezlik yapmamışımdır.
Hazır girmişken tebrik edip hediyemi verseydin ya niye sonraya bırakıyorsun.seni tebrik etmeyi unutmuşum @mrt-06 hatırlatırsan bir ara mutlaka tebrik edeceğim
Abla her şeyi sorun etme sen de.ah ne güzel iyi ediyosun valla bazen çıkıyor beğenmeyen işte ondan şeyettim bende
Hazır girmişken tebrik edip hediyemi verseydin ya niye sonraya bırakıyorsun.
Abla her şeyi sorun etme sen de.
Hazır girmişken tebrik edip hediyemi verseydin ya niye sonraya bırakıyorsun.
Abla her şeyi sorun etme sen de.
Fırsatları değerlendirmek gerek, Atacan'ımı tebrik ederken Gökhan'ımın da tanıtımı yapayım dedim. Zaten senden başka da fark eden olmamış. ssTebrik ederken bile kendi sanatçısı üzerinden prim yapan kişiye @Bully denir Valla bravo
Tebrikler @mrt-06 Atoşum çıngıraklı engerekli pitonlu anakondalı ve hatta kobralı mesajlara. Sayamadığım yılanlar İçin kusura bakma bunlar benim akrabalarım bir selam çak dediler bana
Seni seviyorum ateşimiz hiç sönmesin.
Hediyeni akşam gelince vereceğim.
Rica ederim kardeşim ne demek, harika olan sensin.Çok teşekkürler kardeşim, hediyelerim de harika.
Teşekkür ederim ablam, olsun sen yine de hediyemi ver.
Teşekkürler ustam, öyle deme yine de hediye vermen lazım.
Teşekkürler kardeşim.
Teşekkürler ateşli yılanım. Ateşimiz sönmez merak etme. Bekliyorum.
Teşekkürler abicim.
Herkesin hediyesini bekliyorum ona göre.
Neden acabaFırsatları değerlendirmek gerek, Atacan'ımı tebrik ederken Gökhan'ımın da tanıtımı yapayım dedim. Zaten senden başka da fark eden olmamış. ss
Rica ederim kardeşim ne demek, harika olan sensin.
Hediye yok mu ya.doğru diyorsun aradan çıkaralım en iyisi )
tamam kutlarım iyiki yazmışsın 60 bin iftira yazmasanda olurdu ama madem bu kadar yazdın yapacak bişey yok )