CBS Mom - Dizi Yorumları

3x7

İlk başları tutuktu ama Violet'in kaynanası geldikten sonraki kısımlar çok iyiydi. Kadın baya renk kattı bölüme.

8- /10

3x9

Yine iyi bölümdü. Bonnie'nin ağladığı yer sesli güldürdü.
Baxter da yemek sahnesinin yıldızıydı.

9/10

3x9

Yine iyi bölümdü. Bonnie'nin ağladığı yer sesli güldürdü.
Baxter da yemek sahnesinin yıldızıydı.

9/10
Bonnie'nin ağladığı sahne aklıma geldikçe gülüyorum. Diyorum niye yan yatmış kamera bir anda çekince komik oldu.

Uzun bir aradan sonra 9 puan verdin.

3x10

Üç gün önce izledim yorumu unutmuşum. Bence de diğer bölümlerin altındaydı. Konu da hoşuma gitmedi.

7/10

3x14

İki kötü bölümün ardından güzel sayılabilecek bir bölümdü.

Tabiki şaşırmadık, Bonnie kanser olmadığını öğrenince Steve ile evlenmekten vazgeçti.
Oturma simidi sahnesi ise sesli güldürdü.

Jodi'nin ölümünden bahsedilmemesi ise güzeldi, geçti gitti. Violet ve Baxter da gözükse daha güzel olacak, kaç bölümdür yoklar ortada.
8/10

Son düzenleme:
3x11, 3x12, 3x13, 3x14

11. bölümü çok beğendim, dolu dolu geçti. Bazı yerler sesli güldürdü Christy'nin ayakkabıya bakıp iç geçirdiği, kızların adama kur yapması bayağı komikti.

Ve 12. bölüm... @OzaN sen bu bölümde şok olacaksın. .ss

Jodi niye öldü ki?
Son ana kadar şaka sandım ama cidden senaristler öldürdü, gözümden yaş geldi. :/

13. bölümdeki kızların "operasyonu" da çok eğlenceliydi, özellikle arabada geçen sahneler çok komikti. 14. bölüm de daha çok Bonnie üzerine kuruluydu yine keyifliydi..

11; 9.1/10
12; 7/10
13; 9/10
14; 7/10

Yalnız bu 14. bölümdü.

How to Get Away With Murder 13. bölümü izlemiştim, dizileri böyle peş peşe izleyip yorumlarken karışabiliyor.

3x15

Güzel bölümdü yine.

Uzun bir aradan sonra Roscoe ve Baxter'ı görmek güzeldi. Baxter ve Christy'nin yeniden bir araya gelmelerini çok stiyordum ama huylunun huyundan da vazgeçmeyeceği belliydi.
8/10

3x12

Eh işte ortalama bölümdü.

Jody'nin ölmesi çok gereksiz oldu. Arada sırada görseydik konuk olarak ne gerek vardı

7/10

3x13

Zayıf bölümdü bence sadece otoparkta şu sarışın zenginin 1-2 sahnesine güldüm. Oysa en gıcık olduğum karakter.

6/10

3x14

Bir önceki bölümden iyiydi ama bu konu (kanser ihtimali) bence daha iyi işlenebilirdi.

@sürgünüm'e katılıyorum. Violet ve Baxter görmek istiyoruz yetti terapi takımı kaç bölümdür.

7/10

3x11

Geriye dönüş yaptım çünkü nasıl olduysa bu bölümü es geçmişim.

Eh işte ortalama bölümdü, pek güldürmüyor dizi bu sezon.

7/10

3x16

Dört haftalık bir aradan sonra güzel bir dönüş yaptı.

Bonnie’nin yanlış numara arkadaşlığını, Christy’nin de Jill’in asistanı olmasını izlemek çok keyifliydi.

'''Hani tuvalet borusu patlar yardım için birini çağırırsın da gelmez ya, o kişi benim işte''

Bu arada dizinin geçtiğimiz günlerde 4. sezon onayını aldığını belirtelim.

8.5/10

3x16

Bölüm çok güzeldi yine, özlemişim.
Umarım Bonnie o adamla tanışır, aslında tahmin etmiştim adamın engelli olacağını.

Christy ile Jill sahneleri de çok komikti, 3. sezonda Jill daha ön plana çıktı iyi de oldu. Sevdiğim bir karakter/oyuncu.

9/10

3x15

Güzel bölümdü son bölümlerin en iyisi buydu.

Baxter'ı seviyorum ya, daha fazla gözükmeli çok iyi karakter.

Christy ile olmayacakları belliydi ama ilerleyen sezonlarda sürpriz gelişmeler olabiir bence.

8/10

3x17

Sezonun en çok beğendiğim bölümlerinden biri olmayı başardı.

Bonnie'nin ''seksi tekerlekliyle randevusu'' çok güzel geçti.

Bu arada William Fichtner’ın IMDb’sine bakarken 60 yaşında olduğunu görünce ben şok. 😱

9/10

3x18

Yine iyi bölümdü. Bonnie, Christy'nin düğününde yaptıklarıyla sesli güldürdü.
Adam'ın da arabayı durdurup Bonnie'yi alkışlaması çok iyiydi.

9/10

3x19

Hiç bitmesin istedim. Son haftalarda güzel konular işliyorlar ve zaman hızlıca akıp gidiyor. Chuck Lorre, Two and a Half Men'den sonra tüm ağırlığını bu diziye verdi zannımca belli oluyor.

Ben bu Adam karakterini çok seviyordum diziden ayrılacak olmasına üzüldüm.

Christy'nin hastane macerası ve Wendy'nin işinde terör estirmesi çok iyiydi.

9/10