CBS Mom - Dizi Yorumları

2x13. Bölüm

uzun bir ara verdikten sonra biraz birikince bölümler tekrar dönüş yaptım ve harika bir bir bölüm, ve de moral deposu gibi dizi

bonnie gibi zürafa bir kadının christy gibi bir bodur kızı nasıl olmuş merak ediyorum kızın huyu suyu anneye boyu posu bodur baba alvine çekmiş

alvin ölünce bonnie yasta? kadın o kadar üzüldüki tüm bodur keltoş adamları yatağa atası var
alvin e benzeyen her kıl tipe aşık oluyor bonnie
bill adlı adamın kaptığı garson kız harikaydı
sütlü çikolata içen tarapist ve tavsiyeleri güzeldi , son sahnede gelen lenny adlı bodur keltoş adam tam alvin in fotokopisi gibiydi

2x11

Dizinin en duygusal bölümlerinden biriydi.

Alvin'in ölmesi şok oldu. Sitcomlarda kolay kolay ölüm olmaz hiç beklemiyordum, üzüldüm de.

Bu bölümde bile pek çok yerde güldürdüler.

8/10

------------

2x12

Yine güzel bölümdü. Duygusallık hafif devam etse de komedi hakimdi bu bölüme yeniden. Bol bol güldürdü.

Bonnie yine bölümün yıldızıydı. Alvin'in külleriyle yaşaması, onunla televizyon izleyip birlikte uyuması falan çok komikti.

Christy'nin kardeşleriyle orta yolu bulması da güzel oldu. Neyse ki annelerine çekmemiş oğlanlar.

9/10

2x14. bölüm

her bölüm gibi yine güzeldi

bonnie nin apartman yöneticiliği nerdeyse elindan alınıyordu ama kadın naptı etti tehtitle yerinde kalmayı başardı

gabriel i eski karısı şutlayınca hem evden hem işten! patronluk christy e kaldı o da ilk başta çok yumuşak davranarak işi batıracaktı ama sonra mussolini gibi sert olması gerektiğini anlayınca işi kıvırmayı başardı
şu violet i arada birde olsa görmek istiyoruz kızı çok az çıkarıyorlar

daha önceki yorumda nerdeyse spoiler verecektim alvin öldü diye neyseki o bölümü geçtin artık daha rahat yazarım yorumu
)

2x13

Sezon ortalamasının altındaydı konuyu pek sevmedim ama 1-2 yerde kahkaha attırdı yine de.

Garson kızı bir yerden tanıyıp çıkaramamıştım Two and a Half Men'deki Kandi imiş.

Sondaki Alvin'e benzeyen adam gerçekten benziyordu ama inşallah oradan fazla uzamaz bu konu.

7+ /10

2x14

Önceki bölüm ayarındaydı yine bazı yerlerde güldürse de geneli çok parlak değildi.

Bir an Bonnie apartman yöneticiliğinden atılıp Christy'ye yardımcı olacak sandım ama olmadı.

Christy de sürpriz şekilde yönetici oluverdi. Yalnız eski patronuyla o hale düşmese iyiydi.

Violet gerçekten çok az gözüküyor. Baxter da gözükmüyor ortalarda kaç bölümdür, o da renkli karakter aslında.

7+ /10

2x15

Bu bölüm zayıftı. Sezonun en kötüsüydü. Fazla azgın Christy olmuyormuş demek ki. Bonnie bu bölüm az gözüktü onun da etkisi vardır.

6/10

--------------------

2x16

Zayıf bölümün üzerine harika bir bölümdü, son bölümlerin en iyisiydi.

Octavia Spencer'ın dönüşü de güzel oldu.

Bonnie'nin Regina'nın Tanrı ile ilişkisinin sonuçları üzerine hesap yapması ve ardından gelen kilise sahnesi kahkaha attırdı.

Aynı şekilde terapi sahnesinde en kötümüz için bile gibisinden bir şey dendiğinde herkesin Bonnie'ye dönmesi harikaydı.

8+ /10

2x17

Yine gayet güzel bölümdü. @destere'nin isteği kabul oldu Violet çok gözüktü bu bölümde.
(Gerçi benim de isteğimdir bu, çok az gösteriyorlar kızı.
)

Yaşça büyük erkek arkadaş için Bonnie ve Christy'nin tepkileri harikaydı.

8- /10

--------------------------

2x18

Bu sefer güldürmedi, sevmedim bölümü.

İlaç bağımlısı falan olmasınlar ya sıkıcı konu. Nesnelerin konuşmasını falan da sevmedim.

Birkaç sahnesi güldürdü Bonnie'nin ama genel olarak sevmedim bölümü.

6/10

2x14. bölümden sonra biraz biriktiriyorum bölümleri zaten başlasam bir günde temizlerim kalan kısımları

2x19

Bu bölümü de sevmedim çünkü geçen bölümün devamıydı bu konudan acil sapmaları lazım.

Bonny'nin ilaçlara bağımlı hali falan dizinin tadını kaçırıyor, hiç gerek yok.

Yine de güldüren yerleri yok değildi tabii.

6+ /10

2x20

Bir önceki bölümle düşündüklerim aynen bunun için de geçerli. Dizi çok iyi giderken birden fena tökezlemeye başladı, umarım çabuk toparlanır. İyi bir sezon finalini hak ediyoruz en azından.

6/10

2x21

Sezon finali öncesi toparlanma belirtisi gösteren bölüm oldu. İzleyeli 2-3 gün olduğundan aklımda detay kalmadı.

7/10

2x22 (Sezon Finali)

Pek bir numarası olmayan bir sezon finaliydi. Bazı yerler komikti ama çok değil.

Harika başlayan sezon son bölümlerde epey yara aldı ama tekrar çıkışa geçeceğine inancımız tam.

7/10

@OzaN beni yarı yolda bıraktın hızlı gittin
yalnız ben bu diziyi moralsiz bir günümde izleyeceğim, öyle durumlarda komediler güzel gidiyor
bu aralar moralim sağlam gülmek için mom a ihtiyacım yok? zaten ağzım kulaklarımda gülerek dolaşıyorum
mom izlesem çok absürt bir hal alır tipim
)

Ben yavaş gittim aslında da sen hiç gitmedin.

1x1

Uzun zamandır izlemek istiyordum hatta bayağı uzun zamandır.
Episodes bitince komedi açığını kapatmak için ilk aklıma Mom geldi, iyi ki de izlemişim çok beğendim.

Başları durgundu biraz, ilerledikçe sevmeye başladım. Diziyi izlerken bu nasıl aile yapısı diyorsun, sorunlu bir anne, sorunlu çocuklar... Bazı yerlerde sesli güldüm Christy'in "Sev beni!" diye bağırışı çok komikti.

Anna Faris'in tatlılığını da es geçemem tabii.
Yani devam edicem onay aldı dizi benden.

1x2, 1x3, 1x4, 1x5

Çok güzel bu dizi ya, aralıksız gülüyorum espriler tam benlik.
Gerçekten izlerken 20 DK nasıl geçiyor anlamıyorum, TWD izleyecektim bırakamadım.

Özellikle Christy ve annesi Bonnie ile karşılıklı sahneleri çok güzel.

Christy'in kızı hamile o da annesi gibi genç yaşta çocuk sahibi olacak aslında Christy'in buna engel olması lazımdı kendi hayatından ders çıkarması lazımdı ama çok normal karşıladı. Bonnie Christy'e oda arkadaşlığı teklif etti şimdi annesi de eve taşınırsa olaylar olaylar.

Bölümün sonunda parayı bulmalarına da sevindim.

Birçok diziyi izlemeyi bıraktım buda onlardan biri oldu malesef.

1x10'da bırakmışım buraya not alayım. Bir sonra ki döneme ancak.