Geçen hafta yoktu onun için öyle demişlerdir.Kesin bilgi mi Facebook'ta kaldığı yerden devam diye paylaşmışlardı. .ss
Geçen hafta yoktu onun için öyle demişlerdir.Kesin bilgi mi Facebook'ta kaldığı yerden devam diye paylaşmışlardı. .ss
Valla ben kandırmadım galiba sonradan düzeltilmiş orada da.Bana sezon yazısı yazdırdın o kadar.Kandırıldık galiba.
Anna Faris olmadan bilemiyorum.
Özlenecek ama Bonnie ve kadın tayfa da diziyi ayakta tutmaya yeter.Anna Faris olmadan bilemiyorum.
Yeni karakter olacak mı acaba?Özlenecek ama Bonnie ve kadın tayfa da diziyi ayakta tutmaya yeter.
Tabii ki izledim hafta hafta takip ediyorum zaten.8x1
Harikaydı hem güldüm hem de göz yaşlarına boğuldum. Bu dizinin bu yanı harika, komedi&dram bir arada.Christy'nin yokluğunu neredeyse hiç hissetmedim kızlar çok iyi sırtladı.
Reyting olarak da geçen sezon 5-7 milyon izlenmiş bu sezon da 5 milyon bandında ilerliyor, ortalama 2M izleyici kaybı var ama tüm Amerikan dizilerinde bu düşüş sözkonusu... Tabii herhalde bu sezon bitirirler gibi duruyor.
8/10
Siz izlediniz mi? @bazinga @Aserat
Pardon heyecanla girince konuya görmemişim.Tabii ki izledim hafta hafta takip ediyorum zaten.Hemen bir üstte yorumum var.
Birkaç ay sonra toplu izlerim her zamanki gibi.8x1
Harikaydı hem güldüm hem de göz yaşlarına boğuldum. Bu dizinin bu yanı harika, komedi&dram bir arada.Christy'nin yokluğunu neredeyse hiç hissetmedim kızlar çok iyi sırtladı.
Reyting olarak da geçen sezon 5-7 milyon izlenmiş bu sezon da 5 milyon bandında ilerliyor, ortalama 2M izleyici kaybı var ama tüm Amerikan dizilerinde bu düşüş sözkonusu... Tabii herhalde bu sezon bitirirler gibi duruyor.
8/10
Siz izlediniz mi? @bazinga @Aserat
Ben de biriktirmek amacıyla izlememiştim hepi topu 6 bölüm yayınlanmış..Birkaç ay sonra toplu izlerim her zamanki gibi.
Çekemiyorlar ki dizileri bu sezon. 1 hafta yayınlayıp 5 hafta ara veriyorlar, rezalet.Ben de biriktirmek amacıyla izlememiştim hepi topu 6 bölüm yayınlanmış..
Biz haftada 3 saatlik dizi çekiyoruz sıfır vaka ile bunlar 20 DK dizi çekemiyorlar..Çekemiyorlar ki dizileri bu sezon. 1 hafta yayınlayıp 5 hafta ara veriyorlar, rezalet.Zaten reytingler düşüktü iyice taban yaptı bu sezon. (Tüm diziler için)
Kaç bölüm olacak acaba bu sezon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?