Jill ve Andy sonunda evlendi gerçekten çok tatlış bir çift oldular.
Son bölümlerde Bonnie'nin ex'iyle bir yakınlaşma yazılınca iş öyle mi biter dedim ama eğrisi doğrusunu buldu neyse ki. Tabii sahneler güzeldi ama Christy'nin yakın arkadaşının düğününde olmaması biraz tat kaçırıcı bir detay oldu maalesef. Teklif gitti de Anna Faris mi kabul etmedi yoksa sezon başından beri böyle bir final mi planlandı bilmiyorum ama bir yanı eksik kaldı o olmadan.
Son bölümde aslında hikayenin başına dönüldü de diyebiliriz çünkü Bonnie ve Christy kendi hayatlarını yoluna koyduktan sonra sıra başka bir anne-kıza geldi. Shannon ve annesinin sahneleri bayağı eğlenceliydi hatta 2-3 bölüm önceden görmek isterdim doğrusu. Shannon demişken onun "annem beni evden kovdu" gibi eften püften sorunlarına karşılık hayatın sillesini fena yemiş kadınlarımızın kendi dertlerini yarıştırdığı sahne harikaydı.
Adam'ın kanser oluşu üzdü. Gerçi erken teşhis topuna girip sert bir şey yazmamışlar ama hep iyi insanların başına böyle şeyler geliyor zaten.
Gerekli olup olmaması tartışılır ama klasik tozpembe finallerin aksine tüm orunların bir anda sihirli değnek değmiş gibi düzeltilmeyeceğini, çoğunun insan iradesiyle atlatılsa da bazı durumların kontrol edilemeyeceği mesajını güzel verdiler.