Hiç gönlümü almaya çalışma sen git başkalarına. :\@Harunnn60 haberim olmadan beni mi kaptın naptın.
Hiç gönlümü almaya çalışma sen git başkalarına. :\@Harunnn60 haberim olmadan beni mi kaptın naptın.
Bak giderim haa ona göre.
Annem için açılsın diye koymuş işte. Baharda geliyor hem.
Ama o gökkuşağılı yatak örtüsü muazzam. Cıvıl cıvıl. @sokak sanati @xBUGRAxAnnem için açılsın diye koymuş işte. Baharda geliyor hem.
Ama o gökkuşağılı yatak örtüsü muazzam. Cıvıl cıvıl. @sokak sanati @xBUGRAx
Mahremimiz bile kalmadı.
Güzel fikirmiş. @Harunnn60Forumun sözlüğünde başladık açalım mı? "Harun'un Gökkuşağı desenli Yatam örtüsü" diye
Benden mi sıkıldın.
Hee milletin ağzına laf verForumun sözlüğünde başladık açalım mı? "Harun'un Gökkuşağı desenli Yatam örtüsü" diye
@Çiğdem ablam 3 yıldır bizi yakıştırıyor ama @Harunnn60 dizilerin saf karakteri gibi anlamal istemiyor.@mrt-06 'yı etiketle. Böyle shipleme olaylarına ı meraklıdır
@Çiğdem ablam 3 yıldır bizi yakıştırıyor ama @Harunnn60 dizilerin saf karakteri gibi anlamal istemiyor.
@mrt-06 özledin sende sanırım sürekli etiketlemeler
Sen dinleniyorsun o zaman şimdi.Dedikodu ve yılanlık olunca ilk aklıma o geliyor. Bide son dönemde Buğra
Sen dinleniyorsun o zaman şimdi.
Dedikodu ve yılanlık olunca ilk aklıma o geliyor. Bide son dönemde Buğra
@mrt-06 özledin sende sanırım sürekli etiketlemeler
Kimi everiyoruz.
Aaa ben şaka yapıyor sanmıştım ama çok güzel bence zaten öyle cicili bicili tercihlerim oluyor benimde @sokak sanati @xBUGRAx@Çiğdem ablam 3 yıldır bizi yakıştırıyor ama @Harunnn60 dizilerin saf karakteri gibi anlamal istemiyor.
Aaa ben şaka yapıyor sanmıştım ama çok güzel bence zaten öyle cicili bicili tercihlerim oluyor benimde @sokak sanati @xBUGRAx