Hiç gönlümü almaya çalışma sen git başkalarına. :\@Harunnn60 haberim olmadan beni mi kaptın naptın.![]()
Hiç gönlümü almaya çalışma sen git başkalarına. :\@Harunnn60 haberim olmadan beni mi kaptın naptın.![]()
Bak giderim haa ona göre.
Annem için açılsın diye koymuş işte.
Ama o gökkuşağılı yatak örtüsü muazzam. Cıvıl cıvıl.Annem için açılsın diye koymuş işte.Baharda geliyor hem.
![]()
Annem için açılsın diye koymuş işte.Baharda geliyor hem.
![]()
Ama o gökkuşağılı yatak örtüsü muazzam. Cıvıl cıvıl.![]()
@sokak sanati @xBUGRAx
Mahremimiz bile kalmadı.![]()
Güzel fikirmiş.Forumun sözlüğünde başladık açalım mı? "Harun'un Gökkuşağı desenli Yatam örtüsü" diye![]()
Benden mi sıkıldın.
Hee milletin ağzına laf verForumun sözlüğünde başladık açalım mı? "Harun'un Gökkuşağı desenli Yatam örtüsü" diye![]()
@Çiğdem ablam 3 yıldır bizi yakıştırıyor ama @Harunnn60 dizilerin saf karakteri gibi anlamal istemiyor.@mrt-06 'yı etiketle. Böyle shipleme olaylarına ı meraklıdır![]()
@Çiğdem ablam 3 yıldır bizi yakıştırıyor ama @Harunnn60 dizilerin saf karakteri gibi anlamal istemiyor.![]()
![]()
@mrt-06 özledin sende sanırım sürekli etiketlemeler![]()
Sen dinleniyorsun o zaman şimdi.Dedikodu ve yılanlık olunca ilk aklıma o geliyor. Bide son dönemde Buğra![]()
Dedikodu ve yılanlık olunca ilk aklıma o geliyor. Bide son dönemde Buğra![]()
@mrt-06 özledin sende sanırım sürekli etiketlemeler![]()
Kimi everiyoruz.![]()
Annem için açılsın diye koymuş işte.Baharda geliyor hem.
![]()
Aaa ben şaka yapıyor sanmıştım ama çok güzel bence zaten öyle cicili bicili tercihlerim oluyor benimde@Çiğdem ablam 3 yıldır bizi yakıştırıyor ama @Harunnn60 dizilerin saf karakteri gibi anlamal istemiyor.![]()
![]()
Aaa ben şaka yapıyor sanmıştım ama çok güzel bence zaten öyle cicili bicili tercihlerim oluyor benimde![]()
![]()
@sokak sanati @xBUGRAx