Vardı hatırlıyorum ama bulması zor olur belki silinmiştir.Benim üzerimde milleti güldürdün. Hakettin
Bu arada öyle bi konu mu açsam. Üyenin adını yazınca ne çıkıyor diye. Öyle bi konu varmıydı
Vardı hatırlıyorum ama bulması zor olur belki silinmiştir.Benim üzerimde milleti güldürdün. Hakettin
Bu arada öyle bi konu mu açsam. Üyenin adını yazınca ne çıkıyor diye. Öyle bi konu varmıydı
Vardı hatırlıyorum ama bulması zor olur belki silinmiştir.
Her açtığın konu rengarenk zaten.Canım sıkılınca renkli bi konu açayım onunla alakalı
İma ettiğin şeyi anladım o yüzden @Ahmed 'dir o ben değilimdir diyorumHer açtığın konu rengarenk zaten.
Favori görselimiz. @Çiğdem
@Çiğdem cidden bu görseli nereden buldu acaba.
Şef yap beni dedi MS e bende kabile şefi yazdım Umutun fotosu çıktı karşımıza gerçi onun dedi başka şeffimizGoogle kızılderili yazınca çıkıyor. Şef deyince aklına her halde aşiret falan geldi. Oradan kızılderilileri bulDu.
ŞİZOFREN
Şefimizi özledinmi @Harunnn60 @sokak sanati
@Ahmed le @Harunnn60 sana komplo kurabilirler çiftler sonuctaMilli şef konusunda fikirlerini söylemeyen @Harunnn60 @Ahmed 'i kınıyorum
@Harunnn60 haberim olmadan beni mi kaptın naptın.@Ahmed le @Harunnn60 sana komplo kurabilirler çiftler sonucta
Gerçi o avatarlarla olsa olsa pijama partisi yaparsınız @Harunnn60 @sokak sanati@Harunnn60 haberim olmadan beni mi kaptın naptın.
@Harunnn60 un gökkuşağı desenli yatağını gördünüz mü hiç? @Çiğdem @sokak sanatiGerçi o avatarlarla olsa olsa pijama partisi yaparsınız @Harunnn60 @sokak sanati
Yine kaçacak 😱😱😱 @sokak sanati @Harunnn60@Harunnn60 un gökkuşağı desenli yatağını gördünüz mü hiç? @Çiğdem @sokak sanati
O yatak üzerinde tek parti ile kalmaz olay.
@Harunnn60 un gökkuşağı desenli yatağını gördünüz mü hiç? @Çiğdem @sokak sanati
O yatak üzerinde tek parti ile kalmaz olay.
Ay engel atacaklar bana, susayım.