Vardı hatırlıyorum ama bulması zor olur belki silinmiştir.Benim üzerimde milleti güldürdün. Hakettin
Bu arada öyle bi konu mu açsam. Üyenin adını yazınca ne çıkıyor diye. Öyle bi konu varmıydı![]()
Vardı hatırlıyorum ama bulması zor olur belki silinmiştir.Benim üzerimde milleti güldürdün. Hakettin
Bu arada öyle bi konu mu açsam. Üyenin adını yazınca ne çıkıyor diye. Öyle bi konu varmıydı![]()
Vardı hatırlıyorum ama bulması zor olur belki silinmiştir.![]()
Her açtığın konu rengarenk zaten.Canım sıkılınca renkli bi konu açayım onunla alakalı![]()
İma ettiğin şeyi anladım o yüzden @Ahmed 'dir o ben değilimdir diyorumHer açtığın konu rengarenk zaten.![]()
Favori görselimiz.@Çiğdem
@Çiğdem cidden bu görseli nereden buldu acaba.![]()
Şef yap beni dedi MS e bende kabile şefi yazdım Umutun fotosu çıktı karşımıza gerçi onun dedi başka şeffimizGoogle kızılderili yazınca çıkıyor. Şef deyince aklına her halde aşiret falan geldi. Oradan kızılderilileri bulDu.![]()
ŞİZOFREN
Gerçi o avatarlarla olsa olsa pijama partisi yaparsınız @Harunnn60@Harunnn60 haberim olmadan beni mi kaptın naptın.![]()
@Harunnn60 un gökkuşağı desenli yatağını gördünüz mü hiç? @Çiğdem @sokak sanati
Yine kaçacak 😱😱😱 @sokak sanati @Harunnn60@Harunnn60 un gökkuşağı desenli yatağını gördünüz mü hiç? @Çiğdem @sokak sanati
O yatak üzerinde tek parti ile kalmaz olay.![]()
@Harunnn60 un gökkuşağı desenli yatağını gördünüz mü hiç? @Çiğdem @sokak sanati
O yatak üzerinde tek parti ile kalmaz olay.![]()
Ay engel atacaklar bana, susayım.