- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
HOŞT
Aaaaaççç, benim alnım ak
Yalan mı reelde evin içindesin burada şef diyerek pohpohluyorlar seni neyse susmalıyım
Yalan mı reelde evin içindesin burada şef diyerek pohpohluyorlar seni neyse susmalıyım
Evin içinde oluşundan onu mu anladın neyse uğraşmayayım seninle.Sn neyin içindesin. Herkes evin içinde
Bu karakter sembolik goygoy amaçlı oluşturan bi şey. Abarttın yine.
Evin içinde oluşundan onu mu anladın neyse uğraşmayayım seninle.
Yine anlamamışsınHayır gerçekten pembe köşkte mi yaşadığını hayal ettin bunu bana deyince. Serhat'a güllü diyor serhat dansöz mü oluyor. Gerçek olmayan şeyleri gerçekmiş gibi algılama.
Favori görselimiz. @ÇiğdemBu olağan üstü karaktere bi konu şarttı artık. @dreamy @Forumdash @Çiğdem @mrt-06 @Billy Kane @kerem @Bully @eskici @serhatt @Emre Ozansoy @alperuz @Maskeli Fedai @Yiğitt @xBUGRAx @denizz19 ..
Favori görselimiz. @Çiğdem
@Çiğdem cidden bu görseli nereden buldu acaba.Tamamen hayal ürünüdür. Gerçek kurum ve kişiler ile alakası yoktur
Konuya ekleyeyim bunu
@Çiğdem cidden bu görseli nereden buldu acaba.
Korkunç bir fotoğraf nerden buldun. .ss
Bu bana başka birini hatırlattı ablacım.Artık işin son aşamasındayız bencede @Araf @sokak sanati @Bully @Harunnn60 @serhatt @alperuz @Forumdash @dreamy @Ahmed @xBUGRAx @Özgür @Yiğitt @pompy @eskici @Maskeli Fedai @Billy Kane @denizz19 @sokak sanati
Videoyu açın 40 saniyesini izleyin sadece
Korkunç bir fotoğraf nerden buldun. .ss
Kırıldım.İnternete mrt-06 yazınca çıkıyor😛
Kırıldım.