Of yine mart ayındaki tartışmalara başlamayalım aylarca ara verip döndün hala aynı terane.
Olsun sonuçta bir haftalık da olsa öyle.Bak onu hiç düşünemedim.Gerçi konuktan rakip olmaz.Geçen de Farah ve Ahmet Rıfat rakip demiştin.
Of yine mart ayındaki tartışmalara başlamayalım aylarca ara verip döndün hala aynı terane.
Olsun sonuçta bir haftalık da olsa öyle.Bak onu hiç düşünemedim.Gerçi konuktan rakip olmaz.Geçen de Farah ve Ahmet Rıfat rakip demiştin.
İşine gelmeyince kıvırırsın böyle, bende artık senin taktiğini deniyorum.Of yine mart ayındaki tartışmalara başlamayalım aylarca ara verip döndün hala aynı terane.
Olsun sonuçta bir haftalık da olsa öyle.Ayrılmalarından sonra bunu görmeye hiç dayanamazdım doğru zamanda değişiklik oldu.
İşine gelmemek değil zamanında haddini bildirdiğim için kendimi tekrar etmek istemiyorum.İşine gelmeyince kıvırırsın böyle, bende artık senin taktiğini deniyorum.
Yaşasııııın harika bir haber
Star TV'nin sevilen dizisi 'Menajerimi Ara'da gün değişikliği!
Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu ve Deniz Can Aktaş'ın yer aldığı yapımda geçtiğimiz hafta yapılan senarist değişikliğinin ardından gün değişikliğine de gidildi.
Yayın hayatına Salı günü başlayan dizi, bu haftadan itibaren Pazar akşamları ekrana gelecek. Böylece, bir hafta içerisinden dizinin iki yeni bölümü yayınlanmış olacak
'Menajerimi Ara' yeni bölümüyle 18 Ekim Pazar 20.00'de Star TV 'de!
https://twitter.com/x/status/1316106871426764803
https://twitter.com/x/status/1316124225296572417
HER YERİ DİZİ GİBİ TEKRARA DÜŞÜYOR DESENE..güzel diziCumartesi günü olsa Kuzey Yıldızı'nı bırakıp Menajerimi Ara izlerdim ben. Benim gibi bir sürü kişi de öyle yapardı. Tekrara düştü, sıkıyor artık çünkü.
bakalım neler olcakAB grubunda geçerdi Kuzey Yıldızı'nı cumartesi olsa
Cumartesi gününe alınsaydı bari, Pazar ne ya?
Ürütmen ile rakip olacakları için bu gelişmeye de sevinmemişsindir sen şimdi.@Aserat
@Aserat ın fendi,Ay Yapım'ı yendi.Haftalardır istenilen değişiklik oldu.
@Aserat sonunda istediğin oldu ama bu sefer de Öğretmen ile çakışıyor.Gerçi sen Cumartesi istiyordun.
Pazar günü yayınlanan tekrarın aldığı reytingden sonra Pazar olmaması saçmalık olurdu. Ay Yapım da inadını kırmış oldu.
Ortağım füzelemiş.MA yüksek alırsa bende sevinirim zaten, benim derdim oyuncu olmayı beceremeyen amatör başrollerin dizileriyle.
Ay Yapım hatrına devam ettirir.Hayırlısı olsun ama cidden çok sıkıntılı bir günde artık. Tekrarda aldığı oranlarda kurtarmayabilir bu diziyi. Bari en azından orijinali kadar bölüme izin versinler yeter.
Benim için iyi yanı hem salı gününden bir dizim gitti hem de Hekimoğlu biraz nefes alabilecek.
Babil'in yurt dışı satışı çok fazla olduğu için devam ediyor.Ay Yapım hatrına devam ettirir.Babil reytinglerde sürünüyor, ama hala daha devam ediyor.
Babil'i kaldırsa onun yerine koyacak iş yok daha Star'ın. Yurt dışı satışlarından devam ettirdiğini zannetmiyorum, Bay Yanlış'ın da satışları yüksekti.Babil'in yurt dışı satışı çok fazla olduğu için devam ediyor.
Babil şu ana kadar 70 ülkeye satıldı Bay Yanlış daha bir elin parmağını geçmemiştir. Evet yayın akışının boş olması da etkili ama önemli olan kanalın cebine ekstra para girmesi.Babil'i kaldırsa onun yerine koyacak iş yok daha Star'ın. Yurt dışı satışlarından devam ettirdiğini zannetmiyorum, Bay Yanlış'ın da satışları yüksekti.
Kanal yeni dizi alınca göndereceği ilk iki dizi de bunlar ama.Ay Yapım hatrına devam ettirir.Babil reytinglerde sürünüyor, ama hala daha devam ediyor.
Show programı cumartesi geç saatte daha iyi gider zaten haddini bilsin.O değil de İbrahim Tatlıses yine beyninden vurulmuşa dönmüştür bu haberden sonra.
Elinde sadece Özcan Deniz dizisi ve Sol Yanım var onlar da kesin hafta içi olur yani Menajerimi Ara'nın bittiğini göremeyeceksin.Kanal yeni dizi alınca göndereceği ilk iki dizi de bunlar ama.
İbo Show daha ölmedi kardeeeş.Show programı cumartesi geç saatte daha iyi gider zaten haddini bilsin.
Elinde sadece Özcan Deniz dizisi ve Sol Yanım var onlar da kesin hafta içi olur yani Menajerimi Ara'nın bittiğini göremeyeceksin.
Kazara Aşk da var Ocak’ta gelecek.Show programı cumartesi geç saatte daha iyi gider zaten haddini bilsin.
Elinde sadece Özcan Deniz dizisi ve Sol Yanım var onlar da kesin hafta içi olur yani Menajerimi Ara'nın bittiğini göremeyeceksin.
O zamana kadar kim öle kim kala.Kazara Aşk da var Ocak’ta gelecek.
E tamam işte o cumartesi olacak zaten.İbo Show daha ölmedi kardeeeş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?