Pazar daha da kalabalıklaşmadan önce Menajerimi Ara gelip yer edinmeye çalışıyor. @Özgür @hayret bi şey
Kesinlikle yer edinecek ama bu edindiği yer kanal ve yapımcıyı tatmin edecek mi o önemli.Pazar daha da kalabalıklaşmadan önce Menajerimi Ara gelip yer edinmeye çalışıyor. @Özgür @hayret bi şey
Valla Star'ın durumu rezalet olduğu için 4 alsa bile yeter. Zaten salı gününü 3 bandında bıraktı pek zor olmaz.Kesinlikle yer edinecek ama bu edindiği yer kanal ve yapımcıyı tatmin edecek mi o önemli.
Aslında salı günü Menajerimi Ara'nın rakiplerinin AB grubundaki toplam reytingi 34 falan ediyor, pazar günü ise 20'yi zor geçiyor. Bu kadar zorlanmaz doğruValla Star'ın durumu rezalet olduğu için 4 alsa bile yeter. Zaten salı gününü 3 bandında bıraktı pek zor olmaz.
İnşallah reytingi bol olur.. REYTİNG rekorları kırar...10 + alır umarım....
100 küsür bildirimimim nerdeyse bittiHazır gelmişken şuraya da bak salı günü 3 diziyle cebelleşmene gerek kalmayacak artık. @Dosi
Artık pazartesi sendromu öncesi keyifle kapatırız haftayı.100 küsür bildirimimim nerdeyse bitti
Buna gelince burda yoktum ama Twitter'da vardım yani dakikasında öğrendim diyebilirim ve tepkim Ekli dosyayı görüntüle 93863