Biliyorum dizi patlayınca kına yakacak duruma geleceksin ama izlediğin dizi için az da olsa sevinmek seni tutarsız biri yapmaz merak etme.Sen hep böyle gülersin umarım. Son gülen ben olursam işler karışır ama.
Biliyorum dizi patlayınca kına yakacak duruma geleceksin ama izlediğin dizi için az da olsa sevinmek seni tutarsız biri yapmaz merak etme.Sen hep böyle gülersin umarım. Son gülen ben olursam işler karışır ama.
Dün bu konuda yazdığım veya reyting konusunda yazdığım mesajın neyini beğenmedin?Biliyorum dizi patlayınca kına yakacak duruma geleceksin ama izlediğin dizi için az da olsa sevinmek seni tutarsız biri yapmaz merak etme.
Her konuda aşırı karamsar olmanı. Bu hafta da fragmanlardan bölüme kadar her şeye kulp buldun mesela. Tamam tabii ki Ekin Atalar'ın (gerçi eski bölümlerde de böyle eleştireldin) tepki gösterilecek çok yönü var ama özellikle son 2-3 haftadır yeniden toparlanma var olumlu tarafları görmeyip hem olumsuzu yazıyorsun azıcık pozitif ol.Dün bu konuda yazdığım veya reyting konusunda yazdığım mesajın neyini beğenmedin?
Yav daha ne kadar pozitif olabilirim. Bölüm hakkında daha ne kadar iyi konuşabilirim.Her konuda aşırı karamsar olmanı. Bu hafta da fragmanlardan bölüme kadar her şeye kulp buldun mesela. Tamam tabii ki Ekin Atalar'ın (gerçi eski bölümlerde de böyle eleştireldin) tepki gösterilecek çok yönü var ama özellikle son 2-3 haftadır yeniden toparlanma var olumlu tarafları görmeyip hem olumsuzu yazıyorsun azıcık pozitif ol.
Kazara gerçek silahtan çıkan kurşunla ölen oyuncular var bunlar da sektör gerçeği.Ahahah Herve’nin tişörtünü Emrah’a da uyarlamışlar.
Fragman güzel görünüyor da silahla vurulma işi olmadı.
Geldi dizinin avukatı.Kazara gerçek silahtan çıkan kurşunla ölen oyuncular var bunlar da sektör gerçeği.Ayrıca Total böyle şeyleri sever bırak yapsınlar.
Aynen yapsınlar reytingleri yükselsinKazara gerçek silahtan çıkan kurşunla ölen oyuncular var bunlar da sektör gerçeği.Ayrıca Total böyle şeyleri sever bırak yapsınlar.
Avukatlıksa avukatlık son 3-4 haftadır senaryo kendini toparladığı için daha ılımlı yaklaşmaktan zarar gelmez.Geldi dizinin avukatı.
Biliyoruz herhalde öyle şeyler olduğunu ama gerek yoktu bence.
Senaryo kötüyken de ılımlı yaklaşıyordun.Avukatlıksa avukatlık son 3-4 haftadır senaryo kendini toparladığı için daha ılımlı yaklaşmaktan zarar gelmez.
Hı hı yaklaşıyordum aynen.Senaryo kötüyken de ılımlı yaklaşıyordun.Hep aynı şeyler.
Eleştirince demiyor muydun “ama öyle olması lazım, izlemeden öyle deme, vardır bir bildiği, yükselmesi için şart, süreyi doldurmak için şart” bilmem ne diyordun.Hı hı yaklaşıyordum aynen.Sen kafanda etiketlemişsin bile ben ne yapayım.
Ekin Atalar'ın ilk geldiği bölümlerde bir bildiği var diye düşünmüştüm ama sonradan olmadığını ben de sizinle gördüm ve yorum yapma hevesim de bayağı kaçmıştı o dönemler.Eleştirince demiyor muydun “ama öyle olması lazım, izlemeden öyle deme, vardır bir bildiği, yükselmesi için şart, süreyi doldurmak için şart” bilmem ne diyordun.Eleştiriyorum diye sinir oluyordun hatta.
Neyse ki aklın başına sonradan az da olsa geldi.Ekin Atalar'ın ilk geldiği bölümlerde bir bildiği var diye düşünmüştüm ama sonradan olmadığını ben de sizinle gördüm ve yorum yapma hevesim de bayağı kaçmıştı o dönemler.İlk bölümlerdeki havama daha yeni yeni geldim.
Evet çünkü Menajerimi Ara'nın en kötü bölümü bile bu sektördeki çoğu Türk dizisinin 10 katı falandır.Neyse ki aklın başına sonradan az da olsa geldi.En kötü bölümlerde bile iyimserdin.
Gerçekleri söylemek ne zamandan beri felaket kumkumalığı oldu.Evet çünkü Menajerimi Ara'nın en kötü bölümü bile bu sektördeki çoğu Türk dizisinin 10 katı falandır.Ayrıca sizin gibi felaket kumkumaları olduktan sonra bir de benim kötümser olmama ihtiyaç yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?