Aynen ya ne alaka yani.Dicle'ye sırt çevirenlere uyuz oldum. Feris neyse ama diğerleri ne alaka anlamadım...
Hiç kimse küçük bebeğini tanımadığı birine emanet etmez. O an direk bunu düşündüm.Bölüm başı beklediğimiz gibi çok iyiydi, hatta bölüm sonu da fena değildi ama ortalarda bir saçmalandı. Mesela Jülide'li sahneler sıktı, kadının çocuğunu Feris'e emanet etmesi, Barış'ın anahtarını adama vermesi vs çok saçmaydı.
Bölümün en vurucu iki sahnesi vardı. Birisi Feris ve Dicle'nin yüzleştiği sahne, diğeri ise Dicle'nin menajer olması. O sahne bekleniyordu ama Emrah'a bu bölüm kıl olduğum için oh olsun diyerek izledim
Ayrıca sadece bende mi oldu bilmiyorum ama Jülide git gide antipatik olmaya başlıyor. Orjinalinde sempatik olan Gülin'i bile bir kaç bölümdür düzelttiler şimdi Jülide'yi bir de Emrah'ı batırıyorlar.
Twitterda ambulans ekiplerinin olduğu bir fotoğraf görmüştüm. Deniz Can Aktaş sandalyede oturuyordu.Ben sette kaza oldu sanmıştım ama dizi için sahneymiş demekki.21. BÖLÜM ÖN İZLEME
Kızın yüzüne bakan yok, işten kovulma tehlikesi yaşıyor, babası desen depresyonda bir de Barış için mi uğraşsın.Twitterda ambulans ekiplerinin olduğu bir fotoğraf görmüştüm. Deniz Can Aktaş sandalyede oturuyordu.Ben sette kaza oldu sanmıştım ama dizi için sahneymiş demekki.
Bu arada bu ikilinin sahneleri biraz daha özenli yazılmalı. Bölüm içinde yer alma süreleri hala dozunda şükür ama karşılıklı diyalogları bu bölüm normale göre kötüydü. İyilikleri karşılıksız bırakmayan Dicle'nin Barış'ın onun için çabalamalarına çok tepki vermemesi karakterinin dışında. Ekin Atalar aşk yazayım derken karakterleri unutuyor sanırım.
Uğraşsın demiyorum ki Kafası doluyken bile herkesi düşünen kız erkek arkadaşına karşı fazla acımasız yazılmış onu söylüyorum.Kızın yüzüne bakan yok, işten kovulma tehlikesi yaşıyor, babası desen depresyonda bir de Barış için mi uğraşsın.
Feris'in hamile olma ihtimalini düşündüm kucağına aldığında. Sonları izlemedim daha.
Orijinalde ne oluyor söyleyeyim mi.Feris'in hamile olma ihtimalini düşündüm kucağına aldığında. Sonları izlemedim daha.
Söyle, ölmeyeceği sürece diğer konuarda spoi yesemde olurOrijinalde ne oluyor söyleyeyim mi.
Söyle, ölmeyeceği sürece diğer konuarda spoi yesemde olur
Hamile kalacak hatta ajansın ortasında doğuracak.Özelden söyle
Değişik bir bölümdü ya. Ne çok kötüydü ne de çok iyiydi. Tam ortada bir bölüm oldu. Genelde bu bölümler düşüş göstermez. Dizi büyük bir cesaretle herkes yeni bölüme başlarken onlar reklama gitti. Zaten durgun bir başlangıç üstüne o reklam çok şey kaybettirmiş olabilir.
İlk kez bir konuk hikayesi bu kadar kısaydı ama gram sırıtma olmadı. Senaryo içine güzel yedirilmişti. Sonu da güzel bağlandı.
Dizide şu an tek düzgün giden şey Jülide&Çınar ilişkisi. O hikayenin de dozunu kaçıracak diye çok korkuyorum.
Feris ve Serkan hikayesi çok değişik ilerliyor. Ortaya karışık bir şekilde hikaye yazıyor onlara. Çocuk meselesini orijinaldeki gibi mi bağlayacak acaba?
Dicle ve Kıraç sahneleri güzeldi. O kadar dramatik anlarda yaşamadık. Güzel bir baba-kız imajı çizdiler. Sondaki iş birlikleri de güzeldi.
Sanırım bu bölümle birlikte Mayda hikayeden ayrılır. En fazla iki bölüm daha görürüz. Beren yine kalıp ortalığı karıştırmaya devam eder.
Emir gitti ama bakalım yeri ne zaman dolacak? Ben iki hafta veriyorum. İki hafta sonra yeni üçgenimiz kurulur.
Bizim Emrah'ta Dicle'ye savaş açacak potansiyeli görmüyorum ya. Adamı hep sakin bir karakter olarak yazdılar. Öyle bir anda "paçoz" olursa itici görünebilir.
Peride bir kez daha neden bu dizide var dedirttiler. Kadını Ömer Baba gibi kullanıyorlar. Kadın resmen menajerliği bıraktı psikologluk yapıyor.
Bu arada bu Survivor'dan korkmama rahatlığı nasıl geldi size çok merak ediyorum. Eskisi kadar oranlar alamazmışmış. Arkadaşlar Acun'da hafta içi bir şey yapamayacağını bildiği için hafta sonuna büyük oynuyor. Bu hafta olmasa bile haftaya çift haneleri görür. Özellikle pazar günleri ÇGH hariç diğer bütün yapımlardan kitle çalabilir. Dizinin de elinde kullanacak büyük kozu kalmadığı için işimiz zor.
Bu arada köstebek olayı ne oldu? Kış uykusuna mı yattı bizim köstebek?
Sen hep böyle gülersin umarım. Son gülen ben olursam işler karışır ama.