Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Aklımda öyle kalmış niyeyse. :A Ama 2 fragman 2 ön izleme veriyorlardı pazara geçtiğinden beri öyle şeyler göremedik stoklar bittiği için. :A
Önizleme ile fragman aynı şey mi. :A Kandırma kendini. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Ben fragman sayılarına bir şey mi dedim? İsterse on beş tane yayınlasınlar ben içeriğine bakar ona göre yorumumu yaparım.
Fragman sayısı için demiyorum ama toplam 2-3 dakikalık şeyden senarist dramı tutturamamış gibi aşırı bir iddialı kanıya nereden vardın. :A Boş boş üçgen ve entrikamsı yerine böyle önemli bir gelişmeden doğan dramı uzun uzun izleyelim ne olacak.

@Özgür @Aserat @hayret bi şey şu son kayıt olan üyenin ismine bir baksanıza. Yoksa? :D
Keşke o olsa, neler yazarım valla. :A
------

Tamam şımarma. :A Aynı şey değil ama salı günü olunca ve stokta bölüm olunca daha çok üstüne düşülüyordu şimdi 2. fragman bile cumartesi akşam çıkıyor. :A
E tamam işte en önemli olayı Survivor başlamadan önceki hafta açıklamayı tercih ettiler, izleyici gitmemesi için şimdi de 3 fragman. :A Keşke daha öncesinde hem senaryoya hem de fragmanlara bu kadar özenselerdi bu kadar tutuşmazlardı. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat and mesmeso
Keşke o olsa, neler yazarım valla. :A
------

E tamam işte en önemli olayı Survivor başlamadan önceki hafta açıklamayı tercih ettiler, izleyici gitmemesi için şimdi de 3 fragman. :A Keşke daha öncesinde hem senaryoya hem de fragmanlara bu kadar özenselerdi bu kadar tutuşmazlardı. :A
E tamam zaten ben de izleyiciyi kaçırmamak için olduğunun farkındayım. :A Salı günü de 2-3 bandına düştüğü dönemlerde çok verilirdi ama gün değişiminden sonra reytingler yükselince öyle lükslere gerek kalmadı. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
E tamam zaten ben de izleyiciyi kaçırmamak için olduğunun farkındayım. :A Salı günü de 2-3 bandına düştüğü dönemlerde çok verilirdi ama gün değişiminden sonra reytingler yükselince öyle lükslere gerek kalmadı. :A
Çok verilmemiş yine 2 verilmiş. :A

Lükse bak gören de 10 aldı sanacak. :F

Bugün iyi kıvıramıyorsun canım, olmuyor. :A

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Kıvırma değil olanı izah ediyorum. :A Sen anlamıyorsan ben ne yapayım. :A
Olanı mı. :F Dediklerinin hiçbiri olan bir şey değil. :A Salı'dan beri 3 fragman verilmemişti diyorsun halbuki Salı yayınlandığında bile 3 fragman verilmemiş. :A Bu mu olan? :F

Olanı mı. :F Dediklerinin hiçbiri olan bir şey değil. :A Salı'dan beri 3 fragman verilmemişti diyorsun halbuki Salı yayınlandığında bile 3 fragman verilmemiş. :A Bu mu olan? :F
Aklımda yanlış kalmış deyip geçtim sen hala orada mısın. :A Olan derken salı günü daha çok fragman + ön izleme verilmesi ama gün değiştirdikten sonra bölüm öncesinde bu kadar şeyin gelmemesini kast etmiştim. :A
Onu bunu geçelim de şimdi Emir kesin gidiyor değil mi? Ne zamandır bunun hayalini kuruyorum :F Geri gelmez değil mi? :A

@Aserat @Özgür @mesmeso61
Öyle görünüyor ama bölümü beklesek iyi olur. :A Konu da ona göre açılır. :A

Onu bunu geçelim de şimdi Emir kesin gidiyor değil mi? Ne zamandır bunun hayalini kuruyorum :F Geri gelmez değil mi? :A

@Aserat @Özgür @mesmeso61
DicBar sevgili olduğuna göre hikayesi bitti demektir. Hoş gerçi bir hikayesi de yoktu Ekin hanım bir şey yazamadığı için üçgen yazayım diye düşündü ve yazdı. :A Umarım gidiyordur. :Z
------

Aklımda yanlış kalmış deyip geçtim sen hala orada mısın. :A Olan derken salı günü daha çok fragman + ön izleme verilmesi ama gün değiştirdikten sonra bölüm öncesinde bu kadar şeyin gelmemesini kast etmiştim. :A

Cevabını kendin verdin, çünkü ucu ucuna yetişiyor Pazar bölümleri. :A

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey

DicBar sevgili olduğuna göre hikayesi bitti demektir. Hoş gerçi bir hikayesi de yoktu Ekin hanım bir şey yazamadığı için üçgen yazayım diye düşündü ve yazdı. :A Umarım gidiyordur. :Z
------

Gerçi o gitse bile şu Jülide'nin yönetmeni de aşk üçgeni gibi kullanılıyor resmen. Kadın bir bölüm üçgen yazmasa ölecek :F Yakında Feris ve Serkan için birileri girer ara ara diziye :A

Gerçi o gitse bile şu Jülide'nin yönetmeni de aşk üçgeni gibi kullanılıyor resmen. Kadın bir bölüm üçgen yazmasa ölecek :F Yakında Feris ve Serkan için birileri girer ara ara diziye :A
O kıskançlık olayı orijinalinde de olan bir şeydi istediği kadar yazsın. :A

------

E tamam ben de aksini iddia etmemiştim önceki mesajlarda. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat and mesmeso
Survivor'un başlangıç reytingi biraz içimi rahatlattı. Yine kendi kitlesini toplamış ama geçen yıllara göre düşük oranlar almış.
Etkilenen yapımlara bakınca boşluktan izlendiğini düşündüğüm (benim fikrim sadece) Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Sen Çal Kapımı gibi senaryo miladını dolduralı çok olmuş yapımlar. Mesela Gönül Dağı çok etkilenmemiş, hatta AB grubunun reytingini arttırmış.

Bu güne gelecek olursak şu anlık senaryo miladını doldurmuş gibi görünen Hercai var. Ama yine Total grubunda iş yapar az çok.
A.Rıza tahminimce biraz etkilenecek. Survivor'u erkeklerin daha çok sevdiğini düşünürsek oranlarında küçük düşüşler olabilir.
Kefaret ise bence günün en çok şok yaşayan yapımlarından birisi olacak. Çünkü neredeyse her hafta küçük küçük düşüşler yaşıyor. En ağır darbeyi bugün alabilir.

Gelelim canım dizimize :A Menajerimi Ara için bir kaç haftadır korkuyordum ama bu diziler içinde senaryo olarak en büyük kozlarını 1-2 haftadır oynuyor ve bu bölüm fragmanlara göre bayağı etkili olacak gibi görünüyor. Yükseliş yaşamasa bile geçen haftalarda da gördüğümüz gibi kemik bir kitle diziyi izlemeye başladı ve oranlarını TOTAL 4, AB ve ABC1 4.5-5 arasına sabitledi gibi. Yayında olmayan yapımların seyircisini kendisine çekemedi, final yapan programın karşısında büyük düşüşler yaşamadı vs. Bence günü en az zararla atlatacak belki hiç zarar görmeyip oranlarını (AB ve ABC1) arttıracak bir yapım olacak. Tabi bunun olması için bugün özeti vs kısa tutma yada özetsiz başlama gibi hata yapmamaları da gerekiyor. Bu hareketi yapıp oranlarını koruyan yapım bilmiyorum hiç :A

Yarın sonuçlar açıklanınca bu yorumla kıyaslayayım bari. Ya büyük patlayacağım yada tam tutacak, ortası olmaz :F

• Beğendim
Reactions: Aserat