Önizleme ile fragman aynı şey mi. Kandırma kendini.Aklımda öyle kalmış niyeyse. Ama 2 fragman 2 ön izleme veriyorlardı pazara geçtiğinden beri öyle şeyler göremedik stoklar bittiği için.
Önizleme ile fragman aynı şey mi. Kandırma kendini.Aklımda öyle kalmış niyeyse. Ama 2 fragman 2 ön izleme veriyorlardı pazara geçtiğinden beri öyle şeyler göremedik stoklar bittiği için.
Fragman sayısı için demiyorum ama toplam 2-3 dakikalık şeyden senarist dramı tutturamamış gibi aşırı bir iddialı kanıya nereden vardın. Boş boş üçgen ve entrikamsı yerine böyle önemli bir gelişmeden doğan dramı uzun uzun izleyelim ne olacak.Ben fragman sayılarına bir şey mi dedim? İsterse on beş tane yayınlasınlar ben içeriğine bakar ona göre yorumumu yaparım.
Tamam şımarma. Aynı şey değil ama salı günü olunca ve stokta bölüm olunca daha çok üstüne düşülüyordu şimdi 2. fragman bile cumartesi akşam çıkıyor.Önizleme ile fragman aynı şey mi. Kandırma kendini.
Keşke o olsa, neler yazarım valla.
E tamam işte en önemli olayı Survivor başlamadan önceki hafta açıklamayı tercih ettiler, izleyici gitmemesi için şimdi de 3 fragman. Keşke daha öncesinde hem senaryoya hem de fragmanlara bu kadar özenselerdi bu kadar tutuşmazlardı.Tamam şımarma. Aynı şey değil ama salı günü olunca ve stokta bölüm olunca daha çok üstüne düşülüyordu şimdi 2. fragman bile cumartesi akşam çıkıyor.
E tamam zaten ben de izleyiciyi kaçırmamak için olduğunun farkındayım. Salı günü de 2-3 bandına düştüğü dönemlerde çok verilirdi ama gün değişiminden sonra reytingler yükselince öyle lükslere gerek kalmadı.Keşke o olsa, neler yazarım valla.
------
E tamam işte en önemli olayı Survivor başlamadan önceki hafta açıklamayı tercih ettiler, izleyici gitmemesi için şimdi de 3 fragman. Keşke daha öncesinde hem senaryoya hem de fragmanlara bu kadar özenselerdi bu kadar tutuşmazlardı.
Çok verilmemiş yine 2 verilmiş.E tamam zaten ben de izleyiciyi kaçırmamak için olduğunun farkındayım. Salı günü de 2-3 bandına düştüğü dönemlerde çok verilirdi ama gün değişiminden sonra reytingler yükselince öyle lükslere gerek kalmadı.
Kıvırma değil olanı izah ediyorum. Sen anlamıyorsan ben ne yapayım.Çok verilmemiş yine 2 verilmiş.
Lükse bak gören de 10 aldı sanacak.
Bugün iyi kıvıramıyorsun canım, olmuyor.
Olanı mı. Dediklerinin hiçbiri olan bir şey değil. Salı'dan beri 3 fragman verilmemişti diyorsun halbuki Salı yayınlandığında bile 3 fragman verilmemiş. Bu mu olan?Kıvırma değil olanı izah ediyorum. Sen anlamıyorsan ben ne yapayım.
Aklımda yanlış kalmış deyip geçtim sen hala orada mısın. Olan derken salı günü daha çok fragman + ön izleme verilmesi ama gün değiştirdikten sonra bölüm öncesinde bu kadar şeyin gelmemesini kast etmiştim.Olanı mı. Dediklerinin hiçbiri olan bir şey değil. Salı'dan beri 3 fragman verilmemişti diyorsun halbuki Salı yayınlandığında bile 3 fragman verilmemiş. Bu mu olan?
Öyle görünüyor ama bölümü beklesek iyi olur. Konu da ona göre açılır.Onu bunu geçelim de şimdi Emir kesin gidiyor değil mi? Ne zamandır bunun hayalini kuruyorum Geri gelmez değil mi?
@Aserat @Özgür @mesmeso61
DicBar sevgili olduğuna göre hikayesi bitti demektir. Hoş gerçi bir hikayesi de yoktu Ekin hanım bir şey yazamadığı için üçgen yazayım diye düşündü ve yazdı. Umarım gidiyordur.Onu bunu geçelim de şimdi Emir kesin gidiyor değil mi? Ne zamandır bunun hayalini kuruyorum Geri gelmez değil mi?
Cevabını kendin verdin, çünkü ucu ucuna yetişiyor Pazar bölümleri.Aklımda yanlış kalmış deyip geçtim sen hala orada mısın. Olan derken salı günü daha çok fragman + ön izleme verilmesi ama gün değiştirdikten sonra bölüm öncesinde bu kadar şeyin gelmemesini kast etmiştim.
Öyle görünüyor ama bölümü beklesek iyi olur. Konu da ona göre açılır.
Aklımda yanlış kalmış deyip geçtim sen hala orada mısın. Olan derken salı günü daha çok fragman + ön izleme verilmesi ama gün değiştirdikten sonra bölüm öncesinde bu kadar şeyin gelmemesini kast etmiştim.
Öyle görünüyor ama bölümü beklesek iyi olur. Konu da ona göre açılır.
Gerçi o gitse bile şu Jülide'nin yönetmeni de aşk üçgeni gibi kullanılıyor resmen. Kadın bir bölüm üçgen yazmasa ölecek Yakında Feris ve Serkan için birileri girer ara ara diziyeDicBar sevgili olduğuna göre hikayesi bitti demektir. Hoş gerçi bir hikayesi de yoktu Ekin hanım bir şey yazamadığı için üçgen yazayım diye düşündü ve yazdı. Umarım gidiyordur.
------
Cevabını kendin verdin, çünkü ucu ucuna yetişiyor Pazar bölümleri.
O kıskançlık olayı orijinalinde de olan bir şeydi istediği kadar yazsın.Gerçi o gitse bile şu Jülide'nin yönetmeni de aşk üçgeni gibi kullanılıyor resmen. Kadın bir bölüm üçgen yazmasa ölecek Yakında Feris ve Serkan için birileri girer ara ara diziye
E tamam ben de aksini iddia etmemiştim önceki mesajlarda.DicBar sevgili olduğuna göre hikayesi bitti demektir. Hoş gerçi bir hikayesi de yoktu Ekin hanım bir şey yazamadığı için üçgen yazayım diye düşündü ve yazdı. Umarım gidiyordur.
------
Cevabını kendin verdin, çünkü ucu ucuna yetişiyor Pazar bölümleri.
Gitse ne olur elbet yerine birisi gelir.Onu bunu geçelim de şimdi Emir kesin gidiyor değil mi? Ne zamandır bunun hayalini kuruyorum Geri gelmez değil mi?
Dur şu an keyiften dört köşeyim senle uğraşamam. MA her yere damga vurmuş. Nasıl da çatlamışsındır.O kıskançlık olayı orijinalinde de olan bir şeydi istediği kadar yazsın.
E tamam ben de aksini iddia etmemiştim önceki mesajlarda.
Ooo o zaman şeyini çıkarır kesin orjinalinde de var diyeO kıskançlık olayı orijinalinde de olan bir şeydi istediği kadar yazsın.
E tamam ben de aksini iddia etmemiştim önceki mesajlarda.
Ağzından yel alsın Biraz da diğer çiftlerle uğraşsınGitse ne olur elbet yerine birisi gelir.