Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Diğer diziyi izleyenlerden biri olarak fragman fena değil diyebilirim aşk kısımları hariç. :A @Dosi

Keşke bir mucize olsa da Nejat diziden çıksa. Eski senaristin kafasında Emir, Serkan gibi karakterleri eklemek olmadığı için Collette hikayesine sadık kalıyordu ama son birkaç bölümdür adamın doğru düzgün sahnesi olmadı o yüzden ayrılsalar sevineceğim. Sorun oyuncuda değil karakterin oturmayışında. :A Bu arada Leyla da sustu sustu ama fırtına gibi geldi İstanbul'a. :A

Diğer diziyi izleyenlerden biri olarak fragman fena değil diyebilirim aşk kısımları hariç. :A @Dosi

Keşke bir mucize olsa da Nejat diziden çıksa. Eski senaristin kafasında Emir, Serkan gibi karakterleri eklemek olmadığı için Collette hikayesine sadık kalıyordu ama son birkaç bölümdür adamın doğru düzgün sahnesi olmadı o yüzden ayrılsalar sevineceğim. Sorun oyuncuda değil karakterin oturmayışında. :A Bu arada Leyla da sustu sustu ama fırtına gibi geldi İstanbul'a. :A
Tam anlamadım diye yazıyorken jeton düştü :A

Bari diğer diziyi izleyen olarak benim için fragmanda paylaşsaydın :A
Geceye doğru bakarım fragmana :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Ekin Atalar lütfen bir hafta DicBar’cılara bir hafta DicMir’cilere oynamaktan vazgeç. 😠 Geçen haftaki Dicle - Barış sahnesinden sonra hangi kafayla Dicle - Emir sahnesi yazıyorsun.

• Harika
Reactions: hayret bi şey
Ne kadar saçma, kafayı yiyeceğim şimdi :D Özette Dicle annesinin tavsiyesiyle Emir'in yanına gider gibi bir şey yazıyordu demek ki o sahne buymuş. Dicle böyle bir karakter değil Ekin hanım. Şuan kızı ne istediğini bilmeyen, tavsiyelerle ilişkilerine yön veren saçma bir karakter olarak seyirciye lanse ediyor. Bu kadın yazmadığı bölümleri hiç izlememiş yazık...

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bölümler sonra ünlü konusunu (aynı filmde oynayan sevgililer) orijinalden almışlar ben şok. 😱 Ekin sonunda orijinalini izlemeye başladı herhalde. :A @Özgür @mesmeso61
Evet şaşırdım orijinale dönmesine ama bunu bile düzgün yapamamışlar. Ushan’la Melis sevgili mi ki gerçekte, değil.Madem Melis Birkan var koy sevgilisi Aras Aydın’ı. Böyle inandırıcı olmayan şeyler yapması aşırı saçma geldi bana. :A Kadın tam bir şey yapıyor diyoruz ama onu da eksik ya da yanlış yapıyor 🤦🏻‍♂️

• Güldürdün
Reactions: mesmeso and Aserat
Evet şaşırdım orijinale dönmesine ama bunu bile düzgün yapamamışlar. Ushan’la Melis sevgili mi ki gerçekte, değil.Madem Melis Birkan var koy sevgilisi Aras Aydın’ı. Böyle inandırıcı olmayan şeyler yapması aşırı saçma geldi bana. :A Kadın tam bir şey yapıyor diyoruz ama onu da eksik ya da yanlış yapıyor 🤦🏻‍♂️
Ona bakarsak önceki bölümlerde de gerçeklerle bağdaşmayam çok şey vardı orasına o kadar takmamak lazım. Sonuçta Nebahat Çehre ve Nükhet Duru gerçekten düşman değildi ya da Burçin Terzioğlu moda tasarım yapmıyordu vs. :A

Bu arada kıyafet olayı yüzünden diziye dava açan modacıyı da konuk almışlar. 😱 Anlaşılan bu sefer kıyafetini övüp özür dilemiş olacaklar ki Sahra Şaş da o yüzden sonradan geldi zaar. :A

• Güldürdün
Reactions: mesmeso and Özgür
Ona bakarsak önceki bölümlerde de gerçeklerle bağdaşmayam çok şey vardı orasına o kadar takmamak lazım. Sonuçta Nebahat Çehre ve Nükhet Duru gerçekten düşman değildi ya da Burçin Terzioğlu moda tasarım yapmıyordu vs. :A

Bu arada kıyafet olayı yüzünden diziye dava açan modacıyı da konuk almışlar. 😱 Anlaşılan bu sefer kıyafetini övüp özür dilemiş olacaklar ki Sahra Şaş da o yüzden sonradan geldi zaar. :A
O verdiğin örnekler çok başka yalnız. Yani hayatlarını bildiğimiz oyuncular sonuçta. Güzelim hikayeyi bile mahvetmişler bence. Gerçek çift almak çok mu zor? Nasıl takılmamak lazım başladın yine savunma moduna. :F

Neyse ergenlerin zaten bunları taktığı yok hala dicmir dicbar diye birbirlerini yiyorlar Twitter’da. Senarist de kafasına göre bi orijinalinden alayım, bir böyle yapayım kafasında. :A

Evet gördüm, özür mahiyetinde olmuş resmen. :A

• Güldürdün
Reactions: mesmeso and Aserat
Bu ecünnü Aras'la mı sevgili? 😱

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Dizi bana sıkıcı geldi ve değiştirdim ilk reklam arasında :D belki sonra kısa videolar ile tamamlarım. Melis ve Ushan'ın hikayesi hoşuma gitmedi.

Bölüm fena değildi hatta konukların hikayesi ve Leyla'nın sahneleri olmasa iyi bölümdü denilebilir. Konukların son kısmı iyiydi ama.
Dicle'nin baba yalanı başına fena iş açacak hadi hayırlısı :D Gülin'in yalakalıkları çok güldürdü. Umarım bu konuyu uzatırlar da biraz güleriz :D
Jülide-Çınar ve Çınarın ailesi konusu iyi işleniyor. Umarım anne baba hemen diziden çıkmazlar.
Nejat gidiyor sanırım artık, giderken yeğenini de götürür umarım :A
Dicle-Barış sahneleri de iyiydi, hatta güzel fake attılar. Fanlar çıldırmış :F
Senarist sonunda bir tarafı seçmiş şükür. Yenisi gelmez inşallah:D
Ama ben Leyla'nın gelişiyle Kıraç-Leyla-Mayda ve Gülin dörtgeni bekliyorum senaristten. Seviyor hanımefendi :D

• Beğendim
Reactions: STAR and Carpe Diem
Son sahneler Dicle'nin karakter gelişimine ihanet gibiydi resmen. Senaristin "ben yazıyorum ama hele bir sorun niye yazıyorum" tarzındaki düşüncelerini Dicle'nin ağzından söyletmesi de ayrı bir vaka. Aşk üçgeni bitecekse hadi mazur görelim diyelim ama nereye kadar göreceğiz ki. Daha iki bölüm önce işten kovulan ve aşk yok havasına giren kız gene Barış'ın içine düştü. Feris görse suratına tükürürdü herhalde. :A

Malum şahıs üzerinden eşit kaşe muhabbetinin kasılması da çekilir gibi değildi ama onlar dışında genel olarak iyi bir bölümdü. Gerçi iyilik de ilk 8 bölüm iyiliği değil yeni senarist standartlarında iyilik. En azından orijinalden bir şeyler almak gelmiş aklına. :A

Umarım Feris ve Nejat yine sonradan barışmaz. Zaten adamın misyonu kalmadı gitsin Amerika'ya rahat etsin. Eski senaristler olsa bu ilişki orijinaldeki gibi işlenirdi o yüzden Ekin Atalar'ın en büyük kurbanlarından biri oldu. En azından daha önce yine kenara atılan Çınar ve Jülide'ye biraz yoğunlaşılmış buna da şükür. :A

O verdiğin örnekler çok başka yalnız. Yani hayatlarını bildiğimiz oyuncular sonuçta. Güzelim hikayeyi bile mahvetmişler bence. Gerçek çift almak çok mu zor? Nasıl takılmamak lazım başladın yine savunma moduna. :F

Neyse ergenlerin zaten bunları taktığı yok hala dicmir dicbar diye birbirlerini yiyorlar Twitter’da. Senarist de kafasına göre bi orijinalinden alayım, bir böyle yapayım kafasında. :A

Evet gördüm, özür mahiyetinde olmuş resmen. :A
İki tane iyi şey söyleyince hemen savunma modu diyorsun az sakin. :A Ekin Atalar'ı övdüğüm yok da nadir olumlu taraflarına da değineyim bir zahmet. :A

• Beğendim
Reactions: STAR