Emre Ozansoy
Moderatör
YENİ BÖLÜM TANITIMI!
Serkan Dicle'nin Kıraç'ın çocuğu olduğunu biliyor mu acaba?YENİ BÖLÜM TANITIMI!
Bence o sahneye kadar ki davranışları son bir kaç bölümdür ihanet gibiydi. Ne istediğini bilmeyen haller, dinlemeden rest çekmeler vs gibi. Onların yanında bu sırıtmıyor hatta sonunda be dedirtiyor.Son sahneler Dicle'nin karakter gelişimine ihanet gibiydi resmen. Senaristin "ben yazıyorum ama hele bir sorun niye yazıyorum" tarzındaki düşüncelerini Dicle'nin ağzından söyletmesi de ayrı bir vaka. Aşk üçgeni bitecekse hadi mazur görelim diyelim ama nereye kadar göreceğiz ki. Daha iki bölüm önce işten kovulan ve aşk yok havasına giren kız gene Barış'ın içine düştü. Feris görse suratına tükürürdü herhalde.
Malum şahıs üzerinden eşit kaşe muhabbetinin kasılması da çekilir gibi değildi ama onlar dışında genel olarak iyi bir bölümdü. Gerçi iyilik de ilk 8 bölüm iyiliği değil yeni senarist standartlarında iyilik. En azından orijinalden bir şeyler almak gelmiş aklına.
Umarım Feris ve Nejat yine sonradan barışmaz. Zaten adamın misyonu kalmadı gitsin Amerika'ya rahat etsin. Eski senaristler olsa bu ilişki orijinaldeki gibi işlenirdi o yüzden Ekin Atalar'ın en büyük kurbanlarından biri oldu. En azından daha önce yine kenara atılan Çınar ve Jülide'ye biraz yoğunlaşılmış buna da şükür.
İki tane iyi şey söyleyince hemen savunma modu diyorsun az sakin. Ekin Atalar'ı övdüğüm yok da nadir olumlu taraflarına da değineyim bir zahmet.
Dediğim gibi eğer Emir meselesi bitecekse Dicle'nin bu hallerini bile kabul edebilirim ama bu kız başkası varken Barış'ı hayal edecek biri de değildi. Nejat'la birlikte Emir de çıksın madem.Bence o sahneye kadar ki davranışları son bir kaç bölümdür ihanet gibiydi. Ne istediğini bilmeyen haller, dinlemeden rest çekmeler vs gibi. Onların yanında bu sırıtmıyor hatta sonunda be dedirtiyor.
Bunların işini de senarist uzatır zaten. Sezon sonunda Kıraç'ın babası olduğu, barışla ilişkisi vs tüm sırlar ortaya çıkar ve sezon finali.
Çıksın artık, aşk üçgenine hizmet etmekten başka bir sahnesi yok zaten.Dediğim gibi eğer Emir meselesi bitecekse Dicle'nin bu hallerini bile kabul edebilirim ama bu kız başkası varken Barış'ı hayal edecek biri de değildi. Nejat'la birlikte Emir de çıksın madem.
Sezon finali olursa tabii. Gerçi reytingler böyle giderse olur ama Haziran'a daha çok var ve senarist de her şeyi eline yüzüne bulaştırmaya meyilli.
Bana da haber ver bende atayım, birden fazla kişi olursak dikkat çekerizŞimdi bölümü izlemeye başladım. Ay Yapım'ın elinde o kadar çift varken gidip hayali bir çift yaratması aşırı komik olmuş. Yılbaşından sonra senarist kendini düzeltmezse önce orjinal yapımın senaristine şikayet daha sonra da bizim yapımcıya şikayet maillerim başlıyor.
Survivor bu sene karantina yüzünden izlendi diziler tekrar başlamışken o kadar yüksek alamaz. İlk hafta çok iyi reyting alır tabii ama sonra MC seviyesine düşer o yüzden çok farklı bir durum olacağını sanmıyorum şimdilik.Çıksın artık, aşk üçgenine hizmet etmekten başka bir sahnesi yok zaten.
Tek korkum Survivor başlayınca tepetaklak olmak. Onu da yarışma başlayana kadar adamakıllı senaryo yazarak izleyiciyi kendine bağlayıp çözebilir ama emin değilim Reytingler iyice yükselirse konukların kalitesi de yükselecek buna inanıyorum. O yüzden tez zamanda 6+ reytinglere çıkmalı bu dizi. Yoksa Survivor bu dizinin sonu olabilir.
Aşk-ı Memnu'daki çocuk, Öykü Çelik, Hayrettin vs Acun iyi kadro kuruyor gibi. O yüzden korkum var biraz. Neyse olmadı yine gün değiştirir kanalSurvivor bu sene karantina yüzünden izlendi diziler tekrar başlamışken o kadar yüksek alamaz. İlk hafta çok iyi reyting alır tabii ama sonra MC seviyesine düşer o yüzden çok farklı bir durum olacağını sanmıyorum şimdilik.
Survivor pazar akşamları her zaman güçlü olmuştur.Survivor bu sene karantina yüzünden izlendi diziler tekrar başlamışken o kadar yüksek alamaz. İlk hafta çok iyi reyting alır tabii ama sonra MC seviyesine düşer o yüzden çok farklı bir durum olacağını sanmıyorum şimdilik.
Avut kendini. Her pazar eleme var be yüksek alıyor hep.Survivor bu sene karantina yüzünden izlendi diziler tekrar başlamışken o kadar yüksek alamaz. İlk hafta çok iyi reyting alır tabii ama sonra MC seviyesine düşer o yüzden çok farklı bir durum olacağını sanmıyorum şimdilik.
Aşk-ı Memnu'daki çocuk, Öykü Çelik, Hayrettin vs Acun iyi kadro kuruyor gibi. O yüzden korkum var biraz. Neyse olmadı yine gün değiştirir kanal
Survivor pazar akşamları her zaman güçlü olmuştur.
Tabii ki etkileme ihtimali çok yüksek ama Survivor'ın geçen sezondaki gibi büyük bir üstünlük kuracağını sanmıyorum pazar en fazla 8-9 alır bence.Yeni bölüm ön izlemesinde Altın Portakal falan diyor. Kıraç ve Leyla’dan bahsediyor, bu da demek oluyor ki Serkan Dicle’yi biliyor. Ama ne alaka bunla intikamın? Leyla’ya mı aşıktı diyecem o da olamaz bayağı yaş var. Ekin Atalar sen nasıl bir senaristin allah aşkına ya çorba ettin diziyi.
Avut kendini. Her pazar eleme var be yüksek alıyor hep.
Survivor'un 12 reytingi ho.Tabii ki etkileme ihtimali çok yüksek ama Survivor'ın geçen sezondaki gibi büyük bir üstünlük kuracağını sanmıyorum pazar en fazla 8-9 alır bence.
Onu gördüm gülme krizine girdim. Cidden hiç aklımda yoktu. Çok sevindim onun olmasına.Dicle'nin babası için kurgusal ünlü sallayacaklar diye endişelenmiştim şanslı isim Yetkin Dikinciler çıktı.
Ya arkadaş dizide menajerlik kavramı kalmamış ki. Fragman baştan sonra aşk üstüne kurulmuş. Bu hafta ergenler yükseltir reytingleri.17. BÖLÜM FRAGMANI
Cidden dizi yaz dizisi havasına döndü. Şu Emir geldiğinden beriYa arkadaş dizide menajerlik kavramı kalmamış ki. Fragman baştan sonra aşk üstüne kurulmuş. Bu hafta ergenler yükseltir reytingleri.