Benim için hava hoş olur. Serhat Teoman konusu açıldığında demiştim acaba Hicham mı diye.İki fragmanı da DicBar üzerine kurmak ne kadar doğru bilemedim keşke daha ünlü (ve diğer konular) ağırlıklı olsaymış. Yetkin Dikinciler sahnelerini aşırı merak ediyorum ondan daha çok gösterebilirlermiş mesela.
O değil de Feris ve Serkan Andrea-Hicham olmaya adım adım gidiyor olabilir sahneye dikkat. @Özgür @mesmeso61
Evet evet Andrea da spor salonunda bir oyuncuyla görüşüyordu şimdi hatırladım. Ekin Atalar'dan beklenmeyen hareketler.Fragman fena değil. Ekin Hanım orijinale dönmüş yine hayırdır. Geçen demiştim Sofia’nın sandalye fırlatmasını değiştirmişler diye meğer bu bölümmüş.
Erhan Yazıcıoğlu ve Feris sahneleri de acaba Starmedia’dan almaya çalıştıkları oyuncu hikayesi mi acaba?
Yetkin Dikinciler olayı da sanki vardı. Yani orijinalinde Noemi’nin Camille’nin babası sandığı oyuncu geliyordu diye hatırlıyorum.
Benim için hava hoş olur. Serhat Teoman konusu açıldığında demiştim acaba Hicham mı diye.
SerSer ship daha cazip. @ÖzgürEvet evet Andrea da spor salonunda bir oyuncuyla görüşüyordu şimdi hatırladım. Ekin Atalar'dan beklenmeyen hareketler.
Kel ve ilgi delisi Nejat'tan sonra her sahnede karizmasıyla dip düşüren Serkan'la olmasına sevinirim zaten görsel olarak da yakışırlar. O zaman #FerSer shipliyoruz.
SerSer ship daha cazip. @Özgür
Hacı bizim konusu menajerlik olan bir dizimiz vardı onun fragmanı ne zaman gelir?YENİ BÖLÜM İKİNCİ TANITIMI!
@Özgür @hayret bi şey @mesmeso61 @Yiğitt @Hazem @slhttnmtl @Staran @Alos @Aserat
Ekin Atalar gidinceHacı bizim konusu menajerlik olan bir dizimiz vardı onun fragmanı ne zaman gelir?
Ben kimseyi ekmeğinden etmek istemem ama cidden artık kendine çeki düzen vermesi gerekiyor.Ekin Atalar gidince
Haluk Bilginer şu sıra gelemez ama Çetin Tekindor gelirdi benceEgo’yu kurtarmak için Erhan Yazıcıoğlu’nu kapmak mı. Şirketin prestij kazanması gerekiyor deniliyor ama bu rol için Çetin Tekindor, Haluk Bilginer gibi prestijli isimleri oynatamadınız mı ya.
Yeniyetme patron Mayda'dan çıkacak fikir o kadar olur.Ego’yu kurtarmak için Erhan Yazıcıoğlu’nu kapmak mı. Şirketin prestij kazanması gerekiyor deniliyor ama bu rol için Çetin Tekindor, Haluk Bilginer gibi prestijli isimleri oynatamadınız mı ya.
Keşke gelseymiş.Haluk Bilginer şu sıra gelemez ama Çetin Tekindor gelirdi bence
San onu bırak da avatarındaki Dilan ve Cihangir ne ya 😱Yeniyetme patron Mayda'dan çıkacak fikir o kadar olur.
Berkay Ateş de fotoda var onları mı gördün sadece. Diziye başlamışken koyasım geldi.Keşke gelseymiş.
San onu bırak da avatarındaki Dilan ve Cihangir ne ya 😱
Onun olmasına şaşırmadım adam kaliteli bir isim beğenmeyenin aklından şüphe ederim. Hadi Dilan’a bir nebze de olsa tahammülüm var ama o keko şaşırttı.Berkay Ateş de fotoda var onları mı gördün sadece. Diziye başlamışken koyasım geldi.
Foto hoşuma gitti kişisel olarak sevip sevmemeye göre koymadım yani.Onun olmasına şaşırmadım adam kaliteli bir isim beğenmeyenin aklından şüphe ederim. Hadi Dilan’a bir nebze de olsa tahammülüm var ama o keko şaşırttı.