hayret bi şey
Emekli
Emir karakteri ağzıyla kuş tutsa bile sevmeyeceğim Ayrıca her şeyden haberi olan Feris'in bundan haberi olmaması saçmalığı da cabasıBölüm gerçekten çok çok iyiydi ama Yabancı Damat'ı yakın zamanda izleyen biri olarak bu sahneyi ayrı sevdim.
Belki Feris bakmamıştır Emir'in story'sine. Zaten Dicle saklandığı için kavga ederken onu görmemişti. Emir'in Feris hakkında söyledikleri de kendince yaptığı çıkarımlar olabilir iki gün önce tanıştığı insana bile psikolojik tahlil yapmayo seviyor nasılsa.
Serkan için daha erken bu bölüm iki sahnede göründü. Gelecek hafta hikayeye oturunca nasıl biri olduğunu da görürüz zaten.
Aynen onun için dedim zaten, direkt aşk üçgenleri dörtgenleri vs saçmalığına gidiyor senaristOnu da yazdığı için çok normal. Hatta Gökhan Horzum'dan tavsiye de alıyordur kesin.
Bu kavgalara da anlam veremiyorum. Olacak çift zaten belli, en başından bu yana da belliydi ama ortalığı karıştırıyorlar deli gibi. Birbirlerine spam atıyorlar biliyor musun?Bir şey değişmemiş üçü yan yana yazarken Burak'ı alta almışlar ekrana sığmıyordu çünkü. Ship kavgaları zaten çok yoruyor önemli olan menajer kısmı ve o da düzelmeye başladı neyse ki.