Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Özette Gülce ve Hakan diyordu ama İlkin ve Ali kendi isimleriyle oynuyor. :A

Yayınlanan bölümler içerisinde en sıkıcılarından olabilir. Emir, Beren... Konukların hikayesi güzel ama devamı gelmeyecek gibi 2 konuk hikayesi de ilk yarım saatte bitti. :A Ne yapılıyor anlamadım. :A

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Yayınlanan bölümler içerisinde en sıkıcılarından olabilir. Emir, Beren... Konukların hikayesi güzel ama devamı gelmeyecek gibi 2 konuk hikayesi de ilk yarım saatte bitti. :A Ne yapılıyor anlamadım. :A
Geçen haftaki gibi 2. yarı tempolu olacak sanırım. Ama hep böyle bölüm yazarlarsa işleri zor...

• Beğendim
Reactions: Özgür
E gerçek PR bu zaten. :A Başrol oyuncuları her dakika mıçmıç olup foto atmadığı için onun yanında yine az kalıyor bu kadarı bile. :A
He he aynen öyledir canım. :A
Geçen haftaki gibi 2. yarı tempolu olacak sanırım. Ama hep böyle bölüm yazarlarsa işleri zor...
Beşamele şarkı söyle falan, Feris gibi güçlü bir kadın Nejat’ın bir şeylerini karıştırıyor, Beren’in neredeyse Dicle’den daha fazla sahnesinin olması...

Umarım tempo artar dediğin gibi.

• Beğendim
He he aynen öyledir canım. :A

Beşamele şarkı söyle falan, Feris gibi güçlü bir kadın Nejat’ın bir şeylerini karıştırıyor, Beren’in neredeyse Dicle’den daha fazla sahnesinin olması...

Umarım tempo artar dediğin gibi.
Beren'in sahnesi arttıkça dizi düşüyor resmen. Biraz seyirci yorumu okusunlar artık...

• Beğendim
Reactions: Özgür
Beren'in sahnesi arttıkça dizi düşüyor resmen. Biraz seyirci yorumu okusunlar artık...
Gerçekten bunalttı beni Beren bu bölüm. Elde çok güzel malzemeler var. :(

Fanlar Emir’i de beğenmiş, Twitter’da resmen Emir Barış karşılaştırması yapanlar, Emir iyi ki geldi diyenler ve daha niceleri var. :F

• Güldürdün