Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Beren gerçekten çok gereksiz bir karakter olmuş, diziyi bırakma sebebi resmen.

Bölüm sonu da ilk fragmandaki herkesin şaşırdığı o sahne olur. 🙄

Ne gerek var böyle şeylere ya Beren’i bu kadar gözümüze sokmanızın nasıl bir mantığı var?

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Hah Aydın gereksizi de göründü. 👍🏼👍🏼👍🏼

Yeni güne bu kadar kötü bir bölüm yakışmadı. Resmen tüm hevesim kaçtı. O telefon olayı sinirimi bozdu. Koskoca menajer asistanın şifresi yok Beren şıp diye yapıyor her şeyi. Tek umudum Emir’in oralarda olup Beren’in telefon konuşmasını dinlemesi ya da mesaj ile çekilen fotoğrafın saatlerinin aynı olması ama bu senaristlerde ikinciyi yazacak fikir yoktur.

Bölümleri tam olarak izlemediğim için karakter hikayelerinden uzağım ama Twitter'da yeni güne bu bölüm yakışmadı diye yorumlar gördüm, görüyorum ve görmeye devam ediyorum. Salı günü tekrar yayınlanmalıydı ve 8. bölüm bugün yayınlanmalıydı.

• Beğendim
Ece'ye haberi sızdıran Gülin çıkarsa Ay Yapım önünde benzinle kendimi yakmaya giderim.

Sosyal medyada diziye yorum yağıyor. Daha önce bu kadar çok yorum almışmıydı hatırlamıyorum. Bu seyirci çekişiyle ilgili iyi bir durum. Ama yorumlarda senaristlerin klişeye kaçmasına çok eleştiri var. Klasik Türk dizisi gibi başrol kadının başına gelmeyen yok.

Sırf dizi bitmesin daha çok izlensin diye saçma klişelere girmesinler...

Sosyal medyada diziye yorum yağıyor. Daha önce bu kadar çok yorum almışmıydı hatırlamıyorum. Bu seyirci çekişiyle ilgili iyi bir durum. Ama yorumlarda senaristlerin klişeye kaçmasına çok eleştiri var. Klasik Türk dizisi gibi başrol kadının başına gelmeyen yok.

Sırf dizi bitmesin daha çok izlensin diye saçma klişelere girmesinler...
Yağan yorumların hepsi kötü yorumlar yalnız. Seyirci çekişiyle ilgili iyi bir durum değil bence etikete tıkladığım gibi hep kötü yorum var. :D

Yağan yorumların hepsi kötü yorumlar yalnız. Seyirci çekişiyle ilgili iyi bir durum değil bence etikete tıkladığım gibi hep kötü yorum var. :D
Daha önce kötü yorum da yoktu, kötü bölümler olmasına rağmen :D Boşver bu iyiye işaret izlenme açısından :D

10. BÖLÜM ÖN İZLEME!

Hemen kovulmayacak, kanıt bulunana kadar ajansta tutacaklar sanırım. Ki kanıtta bulamayacaklar :D

Önizlemeye bak... Biz de zaten Emir’in Dicle’ye ev bulmasını merak ediyorduk. :F

Emir karakteri de hiç olmamış. Yeni tanıştığı birine karşı o üslup, sürekli bir şeyler sorması falan çok sıkıcı. Allahtan konuk oyuncu diyor.

• Beğendim
İlk reklama kadar olan kısım için söylüyorum: dizi bu tempoda giderse bırak reytingleri yükseltmeyi daha da düşürür. İkinci yarı inşallah daha tempoludur.

Bunlar Mathias'ın belgeleri Amerikanlara sızdırdığı bölümü buraya uyarlamış olamaz değil mi? O kadar da saçmalamamıştırlar bence.