hayret bi şey
Emekli
Sona Babil'in fragmanını da koymuşlar.
Karizma deyince aklıma geldi Twitter'da Hicham Kenan Ece olsun hem Canan'la evli olduğu için güzel olur falan demişler bu fikre bayağı yükseldim şu an.Güzel bölümdü. Orijinalinde de sevdiğim bir bölümdü. Feris’in tokadı harikaydı.
Yalnız şu Nejat’ı gördükçe üzülüyorum. Colette’yi zaten uyarlarken kadın yapmayacaklar okey de bari bu eğlenceli karakteri daha iyi ve biraz daha karizma bir oyuncuya verselermiş. Tabi eğer aşk yaşayacaklarsa. Pek sevemedim oyuncuyu.
Gülin konusuna ben de katılıyorum. Noemie gibi cıvıl cıvıl bir karakter olmalıydı burada çok agresif. Noemie Camille ile yakındı ama burada hep sert Gülin.
Peride’nin sahneleri daha da artsa keşke.
Barış’ın ağabeyi yine can sıkıcıydı o sahneler. Ama Barış’ın sahnelerinde gelişme var en azından ilk 3 bölümdeki atarlı hali yoktu.
Edis ve Melisa sahneleri iyi gibiydi ama Edis’i olduramadım bu işe oyunculuk yapmasın lütfen.
Aaaaaaa bu ne güzel fikir be. Cidden hiç aklıma gelmemişti. Yaşansa güzel olur.Karizma deyince aklıma geldi Twitter'da Hicham Kenan Ece olsun hem Canan'la evli olduğu için güzel olur falan demişler bu fikre bayağı yükseldim şu an.
"Audrey" bölümünü hep Bergüzar Korel oynar diye hayal ederdim ama Şükran Ovalı'da güzel olur.5. BÖLÜM 2. FRAGMAN
2 çocuklu Audrey’i Şükran Ovalı’ya uyarlamışlar bence böyle de güzel olmuş. @Aserat5. BÖLÜM 2. FRAGMAN
O güzel de Youtuber tayfa olmamış. Neyse 1-2 sahneleri olur idare edeceğiz artık.2 çocuklu Audrey’i Şükran Ovalı’ya uyarlamışlar bence böyle de güzel olmuş. @Aserat
Hayır görmez.Admin gözüme şimdi girdi. Umarım yorumları dikkate alırlar.
Barış gelse fena olmaz. Güzel bir konuk daha görür dizi en azından.
diğer ülkelerde böyle dizi varmı
Admin gözüme şimdi girdi. Umarım yorumları dikkate alırlar.
Barış gelse fena olmaz. Güzel bir konuk daha görür dizi en azından.
Bir ara yazayım dedim ama sonra hiç ergenlerle uğraşamam dediğim için yazmadım. Umarım Kerem Çatay bu kadar düz düşünen birisi değildir.İzleyicilerden Twitter hesabı olanlar lütfen üstteki tweet'e cevaben kaliteli oyuncu önerilerini yazsın şimdi ciddiye falan alıp o varoşu konuk ederler Allah korusun. @Özgür @Hachiko @mesmeso61 @Yiğitt @Dosi @Gerekli24
Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'yi o kadar yazmışlar ki TT olmuş bence cevap burunlarının dibinde.Dizi Fransız yapımı zaten.
Kötü komedi dizilerinde kötü adam olarak dayak yemeye devam etsin o arkadaş.
Bir ara yazayım dedim ama sonra hiç ergenlerle uğraşamam dediğim için yazmadım. Umarım Kerem Çatay bu kadar düz düşünen birisi değildir.