Daha kaç tane atacaklar
Daha kaç tane atacaklar
mükemmel bir detaysın feris5. BÖLÜM ÖN İZLEME - 2
@Özgür @serhatt @alperuz @Yiğitt @Dosi @mesmeso61 @hayret bi şey @Gerekli24 @slhttnmtl
Tüm bölümü attılar neredeyse.Daha kaç tane atacaklar
Aynen. Zaten Hekimoğluna bakıyordum. Hafta sonu bakıyordum buna işimi kolaylaştırdılarTüm bölümü attılar neredeyse.
Aynen yakışmış. Melikşah Altuntaş'ın titrini de öğrendik "konuk sanatçı hikayecisi"ymiş.Sonunda jenerik yapılmış. Call My Agent’ın jeneriği kadar efsane olmasa da fena değil.
Sonunda jenerik yapılmış. Call My Agent’ın jeneriği kadar efsane olmasa da fena değil.
Şükran Ovalı'ya ne olmuş bilginiz var mı?Geçen haftaki bölümün başlarında tempo biraz düştük ama bu hafta başından heri hareketli ve eğlenceli. AB'de 5'ten az alırsa çok üzülürüm ama dram bağımlılığımız yine üstün gelecek gibi.
Aynen yakışmış. Melikşah Altuntaş'ın titrini de öğrendik "konuk sanatçı hikayecisi"ymiş.
Ne açıdan? Dizideki hikayesini diyorsan orijinalinde de çocuk doğurduğu için yıllardır iş yapamayan bir oyuncu vardı onun uyarlaması.Şükran Ovalı'ya ne olmuş bilginiz var mı?
Hayır fiziksel açıdan.Ne açıdan? Dizideki hikayesini diyorsan orijinalinde de çocuk doğurduğu için yıllardır iş yapamayan bir oyuncu vardı onun uyarlaması.
😱 Kadın taş gibi be başladın yine kıskançlığa.Hayır fiziksel açıdan.
Ya burnunu dudağını falan yaptırmış be, ne kıskançlığı.😱 Kadın taş gibi be başladın yine kıskançlığa.
Nasıl öğrendik, izleyemedim tam.Geçen haftaki bölümün başlarında tempo biraz düştük ama bu hafta başından heri hareketli ve eğlenceli. AB'de 5'ten az alırsa çok üzülürüm ama dram bağımlılığımız yine üstün gelecek gibi.
Aynen yakışmış. Melikşah Altuntaş'ın titrini de öğrendik "konuk sanatçı hikayecisi"ymiş.
Hiçbir fikrim yok ama güzelleşmiş. Nerede Bez Bebek’teki çirkin hali.Şükran Ovalı'ya ne olmuş bilginiz var mı?
Paramparça da daha güzeldi, başka biri gibi olmuş zengin kocayı bulunca. .ssHiçbir fikrim yok ama güzelleşmiş. Nerede Bez Bebek’teki çirkin hali.
Zengin kocayı bulsan sen de öyle yaparsın.Paramparça da daha güzeldi, başka biri gibi olmuş zengin kocayı bulunca. .ss