Benim her yerlerim doğuştan estetikli şükür.Zengin kocayı bulsan sen de öyle yaparsın.
Benim her yerlerim doğuştan estetikli şükür.Zengin kocayı bulsan sen de öyle yaparsın.
Jenerikte yazıyor.Nasıl öğrendik, izleyemedim tam.
Foruma yazıyordum bir yandan hiç dikkat etmemişim. 😱
Bu arada bölümde Altın Portakal lafı geçti acaba gelecek hafta mı olacak. O bölümün uyarlaması için ciğerimi verebilirim.Foruma yazıyordum bir yandan hiç dikkat etmemişim. 😱
Kankalarını niye topladığını öğrendik. Tespitlerimiz doğru çıktı.
O bölüm 2x6’daydı şu an sırayla gidiyorlar bir anda o bölüme geçmezler bence. Ama bir yandan da Altın Portakal yakın zamanda yapılacak olabilir de.Bu arada bölümde Altın Portakal lafı geçti acaba gelecek hafta mı olacak. O bölümün uyarlaması için ciğerimi verebilirim.
Ekim'de olacak eş zamanlı çekebilirler bence. Hikayeleri ona göre değiştirirler orası kolay.O bölüm 2x6’daydı şu an sırayla gidiyorlar bir anda o bölüme geçmezler bence. Ama bir yandan da Altın Portakal yakın zamanda yapılacak olabilir de.
Ben de beğendim ama o iki Youtuber olmamıştı.Ekim'de olacak eş zamanlı çekebilirler bence. Hikayeleri ona göre değiştirirler orası kolay.
Bu arada yukarıda da dedim bence Şükran Ovalı kısmı orijinalindeki Audrey hanımınkinden daha iyi işlenmiş verilen mesajlar çok güzeldi. Kadın da bayağı iyi oynadı beğendim.
Neyse iki sahneydi deyip geçelim. İrem Derici'ye laf attın ama bence komikti sahnesi.Karışık uyarlamaya başlamışlar demek. Haftaya olan bölüm 3.sezon 1.bölümdü orijinalinde. Rıza Kocaoğlu ve Aliço da cuk uyacak bu hikayeye çünkü orijinalindeki bölüm çok iyiydi. Role kendini kaptırması ve Andrea'nın mücadelesi çok iyiydi.
Ben de beğendim ama o iki Youtuber olmamıştı.
Fena değildi ama şarkıcılar daha konuk olmasın.Neyse iki sahneydi deyip geçelim. İrem Derici'ye laf attın ama bence komikti sahnesi.
Fragman da bayağı hareketli olmuş Çukur fanlarına ve dram izleyicisine yönelik. Ama Barış'ın gerizekalı abisi yine işleri karıştırıyor.ss Bu gidişle Altın Portakal sonraki hafta olur bence.
Online kısmı belli değil ama tören olacakmış. Ay Yapım bazlı düşüneceksek Zerrin Tekindor yakışır.Fena değildi ama şarkıcılar daha konuk olmasın.
Haftaya o uyuz abinin sahneleri bol olmaz umarım.ss
Karışık uyarladıklarına göre dediğin gibi Altın Portakal bölümünü yaparlar eş zamanlı. Tabi pandemi var belki gerçekte yapılmaz, online olur ama dizide göreceğiz her türlü. Acaba Juliette Binoche yerine bizde kim olacak.
Bu hafta AB'de 6+ gelir.
Benim her yerlerim doğuştan estetikli şükür.
Foruma yazıyordum bir yandan hiç dikkat etmemişim. 😱
Kankalarını niye topladığını öğrendik. Tespitlerimiz doğru çıktı.
Dizinin son şansı Altın Portakal.
Kaos var. 😱 Galiba Şükran Ovalı’ya laf atmış. @Yiğitt @DosiDaha kaç tane atacaklar
Bunu yazmış o zaman kime diyor merak ettim.Şükran'a söylemiyordur heralde.
Ali Biçim'le o çocuğa demiştir.
Sosyal medyada öyle diyenler vardı. Sonra da tuhaf şeyler yazmış değişik bir kadın.Neden Şükran Ovalı olduğunu düşündün ki?
Oyuncuyu oynuyor demiş onlar yönetmen olarak vardı.Ali Biçim'le o çocuğa demiştir.