Yangın nasıl çıkacak acaba?Orijinalde adam ve kadın sevişme sahnesi olacak diye kavga etmişlerdi burada şarkıcıdan olma oyuncu ve asıl mesleği oyuncu olan birinin çatışması Türkiye için çok daha uygun olmuş. Bekliyoruz.
Yangın nasıl çıkacak acaba?Orijinalde adam ve kadın sevişme sahnesi olacak diye kavga etmişlerdi burada şarkıcıdan olma oyuncu ve asıl mesleği oyuncu olan birinin çatışması Türkiye için çok daha uygun olmuş. Bekliyoruz.
Orijinalinde mum kazara düşüyordu diye hatırlıyorum öyle olur bizde de.Yangın nasıl çıkacak acaba?
Benim kastım bu haftaydı bir de Masumlar Apartmanı 3 ve 5 arası devam ederse EDHO'nun zirve işi zor gibi.Ben EDHO gelince o alır diye düşünmüştüm aslında
3 5 TRT olduğu için zor görüyorum. EDHO'nun bıkmayan bir kitlesi var anlamış değilim ne olursa olsun bırakmıyorlar dizilerini bir çok kez buna şahit olduğum için ben en güçlü olarak EDHO'yu görüyorum.Benim kastım bu haftaydı bir de Masumlar Apartmanı 3 ve 5 arası devam ederse EDHO'nun zirve işi zor gibi.
Reklamını çok iyi yapıyorlar dizinin bu yüzden atık bence kanal değil kalite fark ediyor ve gördük Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından uyarlanan dizilerin kalitesini bu yüzden 3 5'i bekliyorum. EDHO'dan bıkmıyorlar da artık diziler yenileniyor bıkmasalar bile evlerdeki başka kişilerin etkisiyle oranları düşecektir.3 5 TRT olduğu için zor görüyorum. EDHO'nun bıkmayan bir kitlesi var anlamış değilim ne olursa olsun bırakmıyorlar dizilerini bir çok kez buna şahit olduğum için ben en güçlü olarak EDHO'yu görüyorum.
Göreceğiz bakalım şu süreçte tahmin yapmak bile açıkçası zor sürprizler olumlu olumsuz olacaktır.Reklamını çok iyi yapıyorlar dizinin bu yüzden atık bence kanal değil kalite fark ediyor ve gördük Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından uyarlanan dizilerin kalitesini bu yüzden 3 5'i bekliyorum. EDHO'dan bıkmıyorlar da artık diziler yenileniyor bıkmasalar bile evlerdeki başka kişilerin etkisiyle oranları düşecektir.
Yani zirveye gelmesini düşündüğüm Baraj 2'lere düştü.Göreceğiz bakalım şu süreçte tahmin yapmak bile açıkçası zor sürprizler olumlu olumsuz olacaktır.
O açıkçası normaldi o kadar düşmesi sürpriz ama 6 ay ara ile sadece 2 bölüm yayınlamak olumsuz etki doğurur.Yani zirveye gelmesini düşündüğüm Baraj 2'lere düştü.
Aslında ben çok olumsuz etki doğurduğunu da düşünmüyorum sonuçta insanlar iyi kötü hikayeyi biliyorlar ve izleyen olmasa da böyle düşse zaten büyük bir kitle izledi ki diziyi ve 2 bölüm olması gayet akılda kalicıydı en az 5 alırdı.O açıkçası normaldi o kadar düşmesi sürpriz ama 6 ay ara ile sadece 2 bölüm yayınlamak olumsuz etki doğurur.
Reyting işi biraz tuhaf açılmadığı noktalar oluyor bence biraz denek artırılmalıAslında ben çok olumsuz etki doğurduğunu da düşünmüyorum sonuçta insanlar iyi kötü hikayeyi biliyorlar ve izleyen olmasa da böyle düşse zaten büyük bir kitle izledi ki diziyi ve 2 bölüm olması gayet akılda kalicıydı en az 5 alırdı.
Denek derken? anlamadım daReyting işi biraz tuhaf açılmadığı noktalar oluyor bence biraz denek artırılmalı
Ben denek diyorum bir yerde de öyle duydum yani reyting ölçümü için kullanılan aile sayısı artırılmalı bence reytingler gerçeği çok yansıtmıyor.Denek derken? anlamadım da
Şu araba uçurumdan düşsün ve Barış'ın keko abisi öte tarafı boylasın hiç yakışmıyor böyle bir diziye.4. BÖLÜM 2. ÖN İZLEME
@Özgür @alperuz @serhatt @Yiğitt @Dosi @Bully @Hachiko @mesmeso61 @hayret bi şey @xemrexxx @Gerekli24 @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Ben de denek derken sırf bunun için yeni dizi başlatsınlar anlamında dedin zannettim.Ben denek diyorum bir yerde de öyle duydum yani reyting ölçümü için kullanılan aile sayısı artırılmalı bence reytingler gerçeği çok yansıtmıyor.
Biri çıkıp Barış'ın abisinin diziyi bırakma sebebimiz olacağını senaristlere iletsin. @denizz19 bi gün sete gidersen iletir misin?4. BÖLÜM 2. ÖN İZLEME
@Özgür @alperuz @serhatt @Yiğitt @Dosi @Bully @Hachiko @mesmeso61 @hayret bi şey @xemrexxx @Gerekli24 @slhttnmtl @Emre Ozansoy