Ozan küçük gösteriyor.Elçin yaşini mi gösteriyor sanki
Ablası gibi görünen tiplerle çift yapıldı Gerçi ben izlemicem bu diziyi ama neyse işte
O da biliyor ki ben senin için hata değil bir şanstım.Evladım biliyor ki benim hatalarım ona bir ders @dreamy
Elçin ne kadar en fazla 30 altıysa oğlan da en kücük 28Ozan küçük gösteriyor.
kötü bir şansO da biliyor ki ben senin için hata değil bir şanstım.
Değerlendiremediğin için öyle geliyor sana.kötü bir şans
Elçin yaşlı duruyor ama Ozan’ın yanında.Elçin ne kadar en fazla 30 altıysa oğlan da en kücük 28
Basbaya kıskanmış işte.Ne o kıskandın mı? @Özgür
Kıskanan erkeklere bayılıyorum. @Yiğitt ten feyz al biraz.Basbaya kıskanmış işte.
Kıskandıracak hareket yapmıyorsun demek.Kıskanan erkeklere bayılıyorum. @Yiğitt ten feyz al biraz.
Her önüme gelene bakıyorum kıskan diye. 😱 Keyfimden mi bakıyorum sanıyorun?Kıskandıracak hareket yapmıyorsun demek.
Nerden bildin.Nankörsün sen. 😱 Yoktan var ettim seni, kokmuş herif. O torunum dediğin adam gününü gün ediyordu ecünnülerle. @dreamy
Kafanızdan istiyorum.@dreamy e bırakmamiştim şirketi. evladım Yale universitesi için yırtınıyordu
Sen güçlü bağlantı kurmadın, sen kapıma dizilmiş olan şirketlerin yanında durdun
Dedeni kandırmışsın ama ben kanmam. @Forumdash inkar ediyordun bir de gör işte torununun gerçek yüzünü.Nerden bildin.
@Forumdash yapabilir demiş, yani bu konuda sana söz düşmez canım.Dedeni kandırmışsın ama ben kanmam. @Forumdash inkar ediyordun bir de gör işte torununun gerçek yüzünü.
Al birini vur ötekine menfaat dünyası.@Forumdash yapabilir demiş, yani bu konuda sana söz düşmez canım.
Ne menfaati be bizim aramızda çıkar ilişkisi asla olamaz kendinle mi karıştırdın.Al birini vur ötekine menfaat dünyası.
Ayol parası olmasa yüzüne bakar mısın acaba bunağın. @ForumdashNe menfaati be bizim aramızda çıkar ilişkisi asla olamaz kendinle mi karıştırdın.
Evet hoşuna gidiyordur diye düşündüm.Her önüme gelene bakıyorum kıskan diye. 😱 Keyfimden mi bakıyorum sanıyorun?