Ozan küçük gösteriyor.Elçin yaşini mi gösteriyor sanki
Ablası gibi görünen tiplerle çift yapıldıGerçi ben izlemicem bu diziyi ama neyse işte
![]()
O da biliyor ki ben senin için hata değil bir şanstım.Evladım biliyor ki benim hatalarım ona bir ders@dreamy
Elçin ne kadar en fazla 30 altıysa oğlan da en kücük 28Ozan küçük gösteriyor.![]()
kötü bir şansO da biliyor ki ben senin için hata değil bir şanstım.![]()
Değerlendiremediğin için öyle geliyor sana.kötü bir şans![]()
Elçin yaşlı duruyor ama Ozan’ın yanında.Elçin ne kadar en fazla 30 altıysa oğlan da en kücük 28![]()
Basbaya kıskanmış işte.Ne o kıskandın mı?@Özgür
Kıskandıracak hareket yapmıyorsun demek.
Her önüme gelene bakıyorum kıskan diye. 😱 Keyfimden mi bakıyorum sanıyorun?Kıskandıracak hareket yapmıyorsun demek.![]()
Nerden bildin.Nankörsün sen. 😱 Yoktan var ettim seni, kokmuş herif.O torunum dediğin adam gününü gün ediyordu ecünnülerle.
@dreamy
Kafanızdan istiyorum.@dreamy e bırakmamiştim şirketi. evladım Yale universitesi için yırtınıyordu
Sen güçlü bağlantı kurmadın, sen kapıma dizilmiş olan şirketlerin yanında durdun![]()
Dedeni kandırmışsın ama ben kanmam. @Forumdash inkar ediyordun bir de gör işte torununun gerçek yüzünü.Nerden bildin.![]()
@Forumdash yapabilir demiş, yani bu konuda sana söz düşmez canım.Dedeni kandırmışsın ama ben kanmam. @Forumdash inkar ediyordun bir de gör işte torununun gerçek yüzünü.![]()
Al birini vur ötekine menfaat dünyası.@Forumdash yapabilir demiş, yani bu konuda sana söz düşmez canım.![]()
Ne menfaati be bizim aramızda çıkar ilişkisi asla olamaz kendinle mi karıştırdın.Al birini vur ötekine menfaat dünyası.![]()
Ayol parası olmasa yüzüne bakar mısın acaba bunağın.Ne menfaati be bizim aramızda çıkar ilişkisi asla olamaz kendinle mi karıştırdın.![]()
![]()
Evet hoşuna gidiyordur diye düşündüm.Her önüme gelene bakıyorum kıskan diye. 😱 Keyfimden mi bakıyorum sanıyorun?![]()