Bu cümle seni tanımlıyor işte bana yıkmayı bırak artık kendi davranışlarını.Ayol parası olmasa yüzüne bakar mısın acaba bunağın.@Forumdash
Bu cümle seni tanımlıyor işte bana yıkmayı bırak artık kendi davranışlarını.Ayol parası olmasa yüzüne bakar mısın acaba bunağın.@Forumdash
Bize has bi kafa sende de olacak yakında çok uzak zamanda değilKafanızdan istiyorum.![]()
Dedeni kandırmışsın ama ben kanmam. @Forumdash inkar ediyordun bir de gör işte torununun gerçek yüzünü.![]()
Ayol parası olmasa yüzüne bakar mısın acaba bunağın.@Forumdash
O benim torunum torunum anladın mı torunumBu cümle seni tanımlıyor işte bana yıkmayı bırak artık kendi davranışlarını.Zengin olsa da olmasa da aramızda bir kan bağı var, biz ayrılamayız.
@Forumdash
Harikayız... 😭 @serhattBize has bi kafa sende de olacak yakında çok uzak zamanda değil
O benim torunum torunum anladın mı torunumSoy ağacimin fidanı
![]()
this is us😭
Namusum için yaşıyorum ben...Evet hoşuna gidiyordur diye düşündüm.![]()
Bu kelime oyunlarıyla bunak deden @Forumdash ı kandırırsın ancak.Bu cümle seni tanımlıyor işte bana yıkmayı bırak artık kendi davranışlarını.Zengin olsa da olmasa da aramızda bir kan bağı var, biz ayrılamayız.
@Forumdash
Kırmasını bilirim ben o fidanı.Bize has bi kafa sende de olacak yakında çok uzak zamanda değil
O benim torunum torunum anladın mı torunumSoy ağacimin fidanı
![]()