- Reaksiyon puanı
- 79,191
- Puanı
- 1,060
wp'den yaz.Bana söyle özelden hadi. Kesin benim gördüğüm sayfadır.
wp'den yaz.Bana söyle özelden hadi. Kesin benim gördüğüm sayfadır.
Hooop, sen nasıl konuşuyorsun benden başkasıyla böyle?Senin ağzını yerim, aşk erkekim.
Ne o kıskandın mı? @ÖzgürHooop, sen nasıl konuşuyorsun benden başkasıyla böyle?
tatlı söz mü o?? GerçeklerSende iki tatlı söze tav oluyorsun be, ne kolay kandırmak seni.
Madem gerçekler de sen neden kendini halk olarak görüyorsun?tatlı söz mü o?? Gerçekler
Ay dur yarına özelden o yazılanları ve devamını konuşacağız daha...Bu haftadan sonra mumla arasınız konu açmamı... @Özgür
Tırnaklarimla kazıyarak geldim bu noktayaMadem gerçekler de sen neden kendini halk olarak görüyorsun?
Kaç gün geçti üstünden be, hiç taktığın yok beni...Ay dur yarına özelden o yazılanları ve devamını konuşacağız daha...
Sen number one'msın benim, biscolata erkeğim.
Benim sayemde be, seni sosyeteye sokan benim varlığım. O izbe yalıda ölüp gidecektin ben olmasam.Tırnaklarimla kazıyarak geldim bu noktaya
Çok haklısın, takmıyorum artık seni. Özgür taksın seni.Kaç gün geçti üstünden be, hiç taktığın yok beni...
Sakinliği seçmek ne zamandan beridir izbelik oldu Uyuyan devi uyandırdın sadeceBenim sayemde be, seni sosyeteye sokan benim varlığım. O izbe yalıda ölüp gidecektin ben olmasam.
Madem takmıyorsun ne diye kıskanıyorsun be dengesiz herifffff.!!!!Çok haklısın, takmıyorum artık seni. Özgür taksın seni.
Sakinlik dediğin ne be batacaktın, holdingi boşlamışsın torunun @dreamy ele geçirmiş her şeyi, sen ayakta uyuyordun. Benim sayemde güçlü iş bağlantıları yaptın holding batmaktan kurtuldu.Sakinliği seçmek ne zamandan beridir izbelik oldu Uyuyan devi uyandırdın sadece
@dreamy e bırakmamiştim şirketi. evladım Yale universitesi için yırtınıyorduSakinlik dediğin ne be batacaktın, holdingi boşlamışsın torunun @dreamy ele geçirmiş her şeyi, sen ayakta uyuyordun. Benim sayemde güçlü iş bağlantıları yaptın holding batmaktan kurtuldu.