Zaten rahat uyumuyor kıskançlıktan çatlıyorHahah Aaa anladım şimdi gıcıklık varsa işin içinde kaçırmaz ayoll
Dekor 1 miş hele Kenanın o oyunculuğu na 5 mişMezarında 1 hafta rahat uyuyamaz inş döner durur
Zaten rahat uyumuyor kıskançlıktan çatlıyorHahah Aaa anladım şimdi gıcıklık varsa işin içinde kaçırmaz ayoll
Dekor 1 miş hele Kenanın o oyunculuğu na 5 mişMezarında 1 hafta rahat uyuyamaz inş döner durur
Aaa @Forumdash da artık destek oluyor diziyeZaten rahat uyumuyor kıskançlıktan çatlıyor
Aaa sen yarın reytingleri gör ayollDizinin bu kadar hızlı çökecegini tahmin etmiyordum. Bu haft izleyen yok forumda
+20 gelir demi tüm gruplarda?Aaa sen yarın reytingleri gör ayoll@Forumdash @xemrexxx @Yiğitt @eskici
Bölüm çok iyiydi izlemediyseniz bakın hemen gerçi nete hemen yüklenmiyor ama
Kenanın akıl oyunlarını izledik spoi olmasın diye bahsetmiyim ama 2 tane süper akıl oyunu vardı@serhatt
Evet evet gelir. Ama tersten 02 olarak.+20 gelir demi tüm gruplarda?
tatlım dizi kotam dolduğu için bakamıyorum yaAaa sen yarın reytingleri gör ayoll@Forumdash @xemrexxx @Yiğitt @eskici
Kenanın akıl oyunlarını izledik spoi olmasın diye bahsetmiyim ama 2 tane süper akıl oyunu vardı@serhatt
Aaa sen yarın reytingleri gör ayoll@Forumdash @xemrexxx @Yiğitt @eskici
Ben izlemiyorum. Kenan'a katlanamıyorum
1.Bölümü izlediniz sandım yorumlarda hep siz varsınız 😱😱😱tatlım dizi kotam dolduğu için bakamıyorum ya
İZLEDİM ama 2yi izleyemedim1.Bölümü izlediniz sandım yorumlarda hep siz varsınız 😱😱😱
Aaa izle ozaman haftaya kadar diziden kopmamış olursunİZLEDİM ama 2yi izleyemedim
VAKTİM YOK tatlım yaAaa izle ozaman haftaya kadar diziden kopmamış olursun
1.Bölümü izlediniz sandım yorumlarda hep siz varsınız 😱😱😱
Baktım biraz Kenan çok itici çekemedim
Aaa vlla 1.Bölümden kaçmakla siz kaybettiniz ayoll , 2.Bölümü çok iyiydi akıl oyunları vardı KenandanVAKTİM YOK tatlım ya
sadece Kenanlı sahnelere bakabilirimAaa vlla 1.Bölümden kaçmakla siz kaybettiniz ayoll , 2.Bölümü çok iyiydi akıl oyunları vardı Kenandan
Reytingin açılmasını engellemişsin afferim ayoll , gerek yok bencede yarınkı açılır+20 gelir demi tüm gruplarda?
Aaa vlla 1.Bölümden kaçmakla siz kaybettiniz ayoll , 2.Bölümü çok iyiydi akıl oyunları vardı Kenandan
Dün gece izleyecektim ama internette yoktu bu gece izlerimAaa sen yarın reytingleri gör ayoll@Forumdash @xemrexxx @Yiğitt @eskici
Şuan izliyorsundur inş @Forumdash da izliyormuş berabermisiniz yoksaDün gece izleyecektim ama internette yoktu bu gece izlerim
Aman Allahım camdan doğru benimtvden izliyor 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?