Sizdede ekim ayında tekrar geriye alınacakAaa doğruya sizin orayla bura bir olmazBizde saat ileri geri alma olayı yapılmadı
Sizdede ekim ayında tekrar geriye alınacakAaa doğruya sizin orayla bura bir olmazBizde saat ileri geri alma olayı yapılmadı
Alınmadan böyle devam etsin kafamız karışmıyorSizdede ekim ayında tekrar geriye alınacakBen artık gececi olamayacağım ya, nasıl alışayım şimdi
Zaten ekonomik sıkıntıdan dolayı alınmamıştı. Fayda etmeyince tekrar eski hale getirdiler herhalde.Alınmadan böyle devam etsin kafamız karışmıyorAma pc saati otomatik ileri geri alıyor kafam karışıyor
Yaa bilgisayar diyor ki saatler 1 saat ileri alındı ve geriye alamıyorum yanı geriye alma seçeneğide aktif olmuyor böyle kalacak diyorZaten ekonomik sıkıntıdan dolayı alınmamıştı. Fayda etmeyince tekrar eski hale getirdiler herhalde.
ÇareYaa bilgisayar diyor ki saatler 1 saat ileri alındı ve geriye alamıyorum yanı geriye alma seçeneğide aktif olmuyor böyle kalacak diyor@Forumdash
Ahahaha inatlaşiyor mu senleYaa bilgisayar diyor ki saatler 1 saat ileri alındı ve geriye alamıyorum yanı geriye alma seçeneğide aktif olmuyor böyle kalacak diyor@Forumdash
Benimkide 12. Taa türkiyedeyken babam 2006'da almıştı. O zanan kimselerde olmazdı pek. Duygulandım şimdiHahaha Aaa hak ediyor zaten 10 yıllık külüstür
Gün ışığından yararlanmak için bu saat geçersiz diyor yarın denerim bir deAhahaha inatlaşiyor mu senleOklavanı göster
Nasıl geri alamıyorsun? Saat ayarını yunanistan atina yapYada otomatikten cıkar.
2007 Gibi benimdeBenimkide 12. Taa türkiyedeyken babam 2006'da almıştı. O zanan kimselerde olmazdı pek. Duygulandım şimdi
Bizde öyle bişey yok ama @kerem lerde varmiş galibaGün ışığından yararlanmak için bu saat geçersiz diyor yarın denerim bir de
Saatler gerçekten ileri alınmadı değilmi
Niye benim bilgisayar ileri alıp saati geri alamazsın diyorda sizde aynısı yokBizde öyle bişey yok ama @kerem lerde varmiş galiba
Windpws kaç seninki? 7 filan mı? Ben 10 kullanıyorumNiye benim bilgisayar ileri alıp saati geri alamazsın diyorda sizde aynısı yok
@Harunnn60 Diliniz Giresunca ve Giresun ayrı bir ülke diyordu o geldi aklıma Alamanya gibi benim yaşadığım ülkede de uygulanmıs@kerem
Aaa evet 7Windpws kaç seninki? 7 filan mı? Ben 10 kullanıyorum
10la 7nin ayarları bir mi acabaAaa evet 7
4:08 değilmi şuan saat10la 7nin ayarları bir mi acaba
Bende saat oto açıkSende oto açıksa kapa yap, Ülke olarak +3 moskova yap
kız ilk 20 dk yi izledim de sülonun odasında kenanın babası 2.murat ölüyor; kenanın küçüklüğü biz safiye sultanın sürgün edildiğ ieski sarayda koşturuyor ; 2. murat darbeci hai n şehzade mustinin kıyafetini giymiş😱 @yatutarsa 😱 müzikler desen aynı resmen timoş diziden elde ettiği ka kar etmiş dekoruikıyafeti satarak bu diziye😱4:08 değilmi şuan saat
Saat dilimi İstanbuldaydı Şam yaptım oldu
Aaa müzik konusunda haklısın ona bir şey diyemem ama senaryo bize özgün izlede dizi gör ayollkız ilk 20 dk yi izledim de sülonun odasında kenanın babası 2.murat ölüyor; kenanın küçüklüğü biz safiye sultanın sürgün edildiğ ieski sarayda koşturuyor ; 2. murat darbeci hai n şehzade mustinin kıyafetini giymiş😱 @yatutarsa 😱 müzikler desen aynı resmen timoş diziden elde ettiği ka kar etmiş dekoruikıyafeti satarak bu diziye😱@Forumdash @Harunnn60 @serhatt @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat
heee gördüm 16 yaşında çocuğu oynuyorAaa müzik konusunda haklısın ona bir şey diyemem ama senaryo bize özgün izlede dizi gör ayoll@eskici @Forumdash @serhatt @Yiğitt
Ve Kenan nekadar genç gördünmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?