Şirketimiz 8.günle gücüne güç kattıŞirket batmadan yapabilecek misiniz
Şirketimiz 8.günle gücüne güç kattıŞirket batmadan yapabilecek misiniz
Osmanlı dizisi değil bizimkiBir osmanlı dizi daha mı gelecekOsman da gelecekmiş insanlar bıkacak ayoll
Dizinin reytingleri pek parlak görünmüyor amaŞirketimiz 8.günle gücüne güç kattı
Şirketimiz 8.günle gücüne güç kattı
8.Gün 8.Bölümle final yapmayı başarırsa çok büyük başarı olur öncesinden bitmedenDizinin reytingleri pek parlak görünmüyor ama
Orası belli olmaz bakalım8.Gün 8.Bölümle final yapmayı başarırsa çok büyük başarı olur öncesinden bitmeden
Orası belli olmaz bakalım
Aaa sohbetinize doyum olmaz ama japon kız moduna geçmiş bulunmaktayım yine gözler yarısı kapandıOsmanlı dizisi değil bizimki
Sana da cicili bicili rüyalar ÇikoAaa sohbetinize doyum olmaz ama japon kız moduna geçmiş bulunmaktayım yine gözler yarısı kapandı
Cicili bicili rüyalar sizlere ve @destere sitem ediyor sonra onada diliyelim sabaha gelir elbet
bak bu sefer oldu geçenki hatanı telafi ettin şimdiAaa sohbetinize doyum olmaz ama japon kız moduna geçmiş bulunmaktayım yine gözler yarısı kapandı
Cicili bicili rüyalar sizlere ve @destere sitem ediyor sonra onada diliyelim sabaha gelir elbet
ağzını hatra aç şom ağızlı8.Gün 8.Bölümle final yapmayı başarırsa çok büyük başarı olur öncesinden bitmeden
Her tuhaf dizinin altından sen çıkıyorsun ayollağzını hatra aç şom ağızlı,yoksa ben yırtmak için açacam
bak bu sefer oldu geçenki hatanı telafi ettin şimdi
günaydın hogatha
Aaa aramızda büyük bir saat uçurumu var gibi hissediyorum ben iyi geceler diliyorum @destere ise günaydın diye cevaplıyorSana da cicili bicili rüyalar Çiko
Harun hiç piyasa da yok zatenAaa aramızda büyük bir saat uçurumu var gibi hissediyorum ben iyi geceler diliyorum @destere ise günaydın diye cevaplıyorSankı kendisi Amerikadaymış gibi hissettim
@Forumdash @Harunnn60
Hahahah Ahh Ahh seni unutan @S.G.A.T. lar bir gün kıymetini anlıcak inş cnmHarun hiç piyasa da yok zaten
sensin tuhaf benim izlediğim her dizi kalitelidir,sen kaliteli olmadığın için dizi konusunda anlaşamıyoruzHer tuhaf dizinin altından sen çıkıyorsun ayollÇukur ile Eşkiya yı nası keşfettin
Vlla Çukur ve Eşkiya dışında normal dizin yoksensin tuhaf benim izlediğim her dizi kalitelidir,sen kaliteli olmadığın için dizi konusunda anlaşamıyoruz
SANA göre öyle tatlım,bütün normal diziler bendeVlla Çukur ve Eşkiya dışında normal dizin yok
Tüm ecünnü dizilerini toplamışsınSANA göre öyle tatlım,bütün normal diziler bende
ÇAMUR ŞEY SENİ,senin izlediklerin ecünnülerin ta kendisiTüm ecünnü dizilerini toplamışsınAma en azından 2 dizi izliyorsun yanı bu forumda aksiyonu hiç izlemeyen çok erkek var
Hepsini anlarımda Fazilet ne ayollÇAMUR ŞEY SENİ,senin izlediklerin ecünnülerin ta kendisi
Fazileti ordaki 2 taş için izliyorum,kara kaşına kara gözüne değil yani faziletinHepsini anlarımda Fazilet ne ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?