hahahaha o kim oluyor beee o kitapları kafasında paralarım onun benserenay iki dergiye birden kapak olarak ''bu da @Çiğdem- e kapak olsun'' demişş@Forumdash @Bully @sokak sanati @gizem ak @destere
Ekli dosyayı görüntüle 40983
hahahaha o kim oluyor beee o kitapları kafasında paralarım onun benserenay iki dergiye birden kapak olarak ''bu da @Çiğdem- e kapak olsun'' demişş@Forumdash @Bully @sokak sanati @gizem ak @destere
Ekli dosyayı görüntüle 40983
kitap değil dergi onlar cahalhahahaha o kim oluyor beee o kitapları kafasında paralarım onun ben![]()
"İmran kızımızın" başarısını tabi paylaşirizAashiyana Meri Muhabbat ka
imiş dizinin pakistandaki adı artık izlenirse falan haber açarsın@Forumdash
imran çağatay mı serenay mı emin misin kız olduğuna"İmran kızımızın" başarısını tabi paylaşirizHemen sen açmazsan tabii
![]()
İmran çağatayimran çağatay mı serenay mı emin misin kız olduğuna![]()
belki imranı seviyim diyidi orada ne ara urducayı çözdünİmran çağataySerenay'ı bilmiyorum. Senin paylaştiğin haberdeki resimde Çağatay olduguna göre İmran'da o'dur
![]()
Ben İmran, çok yakında beni urdu 1'de göreceksinizbelki imranı seviyim diyidi orada ne ara urducayı çözdün![]()
umarım karadayı ve kuzey güney gibi sadece ergen gözdesi olmaz diziBen İmran, çok yakında beni urdu 1'de göreceksiniz
![]()
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] orda bile ergen dizisiyse bu çocuk dizi olurumarım karadayı ve kuzey güney gibi sadece ergen gözdesi olmaz dizi![]()
senin bu tezler tutmiyi genelde[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] orda bile ergen dizisiyse bu çocuk dizi olur![]()
Abowww medceziri koruyorsenin bu tezler tutmiyi genelde![]()
yok korumuyorumAbowww medceziri koruyoraz bekle dışarıya bakıp geliyorum. Taş yapıyor mu diye
![]()
Koleysiyonlara bir yenisi daha geliyor.
Ayy super yapmislar yabancilar bu isten anliyor
dizinin osn tanıtımımedcezir gelince kvp yi itelemişler tarihi belirsiz olmuş
@Çiğdem- duymasın
@Yakamoz-Asi @sürgünüm @Bully @sokak sanati
Sanki digerleri cok farkli neyi varki sesin ?
Güzel olmus tanitim.
dizinin osn tanıtımımedcezir gelince kvp yi itelemişler tarihi belirsiz olmuş
@Çiğdem- duymasın
@Yakamoz-Asi @sürgünüm @Bully @sokak sanati