hahahaha o kim oluyor beee o kitapları kafasında paralarım onun benserenay iki dergiye birden kapak olarak ''bu da @Çiğdem- e kapak olsun'' demişş @Forumdash @Bully @sokak sanati @gizem ak @destere
Ekli dosyayı görüntüle 40983
hahahaha o kim oluyor beee o kitapları kafasında paralarım onun benserenay iki dergiye birden kapak olarak ''bu da @Çiğdem- e kapak olsun'' demişş @Forumdash @Bully @sokak sanati @gizem ak @destere
Ekli dosyayı görüntüle 40983
kitap değil dergi onlar cahalhahahaha o kim oluyor beee o kitapları kafasında paralarım onun ben
"İmran kızımızın" başarısını tabi paylaşiriz Hemen sen açmazsan tabiiAashiyana Meri Muhabbat ka
imiş dizinin pakistandaki adı artık izlenirse falan haber açarsın @Forumdash
imran çağatay mı serenay mı emin misin kız olduğuna"İmran kızımızın" başarısını tabi paylaşiriz Hemen sen açmazsan tabii
İmran çağatay Serenay'ı bilmiyorum. Senin paylaştiğin haberdeki resimde Çağatay olduguna göre İmran'da o'durimran çağatay mı serenay mı emin misin kız olduğuna
belki imranı seviyim diyidi orada ne ara urducayı çözdünİmran çağatay Serenay'ı bilmiyorum. Senin paylaştiğin haberdeki resimde Çağatay olduguna göre İmran'da o'dur
Ben İmran, çok yakında beni urdu 1'de göreceksinizbelki imranı seviyim diyidi orada ne ara urducayı çözdün
umarım karadayı ve kuzey güney gibi sadece ergen gözdesi olmaz diziBen İmran, çok yakında beni urdu 1'de göreceksiniz
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] orda bile ergen dizisiyse bu çocuk dizi olurumarım karadayı ve kuzey güney gibi sadece ergen gözdesi olmaz dizi
senin bu tezler tutmiyi genelde[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] orda bile ergen dizisiyse bu çocuk dizi olur
Abowww medceziri koruyor az bekle dışarıya bakıp geliyorum. Taş yapıyor mu diyesenin bu tezler tutmiyi genelde
yok korumuyorum senin karadayı gibi ergen dizisi olur bu da çocuğa düşşmez diyirimAbowww medceziri koruyor az bekle dışarıya bakıp geliyorum. Taş yapıyor mu diye
Koleysiyonlara bir yenisi daha geliyor.
Ayy super yapmislar yabancilar bu isten anliyor
dizinin osn tanıtımı medcezir gelince kvp yi itelemişler tarihi belirsiz olmuş @Çiğdem- duymasın
@Yakamoz-Asi @sürgünüm @Bully @sokak sanati
Sanki digerleri cok farkli neyi varki sesin ?
Güzel olmus tanitim.
dizinin osn tanıtımı medcezir gelince kvp yi itelemişler tarihi belirsiz olmuş @Çiğdem- duymasın
@Yakamoz-Asi @sürgünüm @Bully @sokak sanati