hayret bi şey
Emekli
Hangi konuya ayol bilmiyorum da ben konulariÇıktı konuya ekledim.
Ögrendikten sonra o da kaza yapacak. Böyle de bir ekleme yapayim ve aynen katiliyorum.46. bölüm için yayınlanan fragmanlardan bölümde ne olacak tahmin ettim gibi.
Yaman abisinin verdiği akılla Mert ve Eylül için düzenlenen yemekten sonra Mira'yı tekneye götürecek ve orada barışmış gibi davranırken Mira'nın canını yakacak bir şey yapacak. Kısaca intikam gibi. Mira ondan fragmanda ağlıyor. Ardından Mira herşeyin tamamen bittiğine iyice inanacak ve bilgisayarından bize 3. fragman olarak yutturulan videoyu silecek. 1. fragmanda bilgisayarından birşeyler sildiği anlaşılıyor zaten.
Yaman yaptığından pişman olacak kendimden nefret ediyorumlu kısım ekrana gelecek
Arından Mira gizlice tedavi olacağı zaman Yaman onu Orkun'la otelde sanacak ve ortalığı birbirine katacak.
Fragmanlar bu yönde ilerliyor.
Bana kalırsa Mira tedavi sırasında fenalaşacak ve ailesine haber verilmek zorunda kalınacak. Böylelikle Yaman'da herşeyi öğrenecek.
eylül çıktı"Sedef" çıktı!
Sana seksiliğin vücut bulmuş hali olan, Sedef çıktı. Öncelikle Sedef'in ideal kadın tipi olduğunu söylemek gerek. Sen Sedef'ten ağır oturaklı olmasını mı istiyorsun, olur veya çılgın mı olmasını istiyorsun, onu da olur. Çünkü moduma göre, kafama göre diyenlerden senin gibi. Seksiliği, zerafeti ve zekası ise cabası.
ruh eşim bu çıktı .ss @Forumdash @Çiğdem- @destere @hayret bi şey @Bully @sokak sanati @-potterhead- size kim çıkacak bakalım
http://onedio.com/haber/hangi-medcezir-karakteriyle-cikmalisin--389595
@Çiğdem- duymasın seni vurur"Orkun" çıktı!
Senin kaderin Orkun'la çıkmak. Medcezir'de her şey yalan, tek gerçek Orkun. Bir kere, taş meslek lisesi mezunu, giyimi kuşamı yerinde, esprili ve o "piç" tavırları seni kendine mıknatıs misali çekmekte. Orkun hakkında ne derlerse desinler hep boş beleş. Yok efendim kaypakmış, yok efendim safi kötüymüş. Kötüler boş yere kötü olmaz. Bir kere ona, bu zamana kadar insan gibi davranan daha çıkmamış, ki onun ilacı sensin sen!
@xemrexxx @Yakamoz-Asi @ozgur2113 @Bully @Forumdash @Billy Kane @hayret bi şey.
Orkunu severim harbiden Mira ve Orkun olsun istemişimdir hep.
@Çiğdem- duymasın seni vurur
Allah bir yastıkta kocatsın orkunla seni ne diyelimAma yanlış cevaplamışım ben.😱 Ben kim olmak istersin diye cevapladım. Hatta Çet'i işaretledim ma burada çıkmak yazıyor. Neyse karakter oalrak severdim zaten.
Allah bir yastıkta kocatsın orkunla seni ne diyelim
mira,eylül falan çıkana ka devam edersin senBen karakter olarak cevapladım ama her halde Mira çıkardı. Dur bir daha deniyeyim.
mira,eylül falan çıkana ka devam edersin sen
tabi tabi ondan"Mira" çıktı!
Senin kaderinde Mira gibi bir afet-i devran var. Çok şanslısın ve inceden kıskanıyoruz seni. Mira'da muhteşem özellikler var. Mesela çok zengindir; ama şımarık tavırları yoktur. Seksidir, herkesin gözü onun üstündedir; ama onun aklı fikri sendedir. Arada kaprisleri olsa da, o kadar olsun be. Hem böyle bir hatun bulmuşsun, hem de goygoy! Yakışmıyor sana, bay şanslı
@xemrexxx qapaq .
Nereye deniyoruz. Allah'tan Sude çıkmadı.
aa eylül çıktı diyor töbe töbee 😱😱 erkekmi kalmamışta bu kız çıktı bana hahah"Sedef" çıktı!
Sana seksiliğin vücut bulmuş hali olan, Sedef çıktı. Öncelikle Sedef'in ideal kadın tipi olduğunu söylemek gerek. Sen Sedef'ten ağır oturaklı olmasını mı istiyorsun, olur veya çılgın mı olmasını istiyorsun, onu da olur. Çünkü moduma göre, kafama göre diyenlerden senin gibi. Seksiliği, zerafeti ve zekası ise cabası.
ruh eşim bu çıktı .ss @Forumdash @Çiğdem- @destere @hayret bi şey @Bully @sokak sanati @-potterhead- size kim çıkacak bakalım
http://onedio.com/haber/hangi-medcezir-karakteriyle-cikmalisin--389595
@destere ile ortak kullanırsınz @sokak sanati da orkun çıkmışştı sizin ilişkiler bir garipaa eylül çıktı diyor töbe töbee 😱😱 erkekmi kalmamışta bu kız çıktı bana hahah
hahahahah @sokak sanati orkunla takas edelim bence eylülü@destere ile ortak kullanırsınz @sokak sanati da orkun çıkmışştı sizin ilişkiler bir garip