Sen sürekli Zap yapıyorsun tam izlemiyorsun evt hayal sahneleri çok iyi değildiben de döndüm diziye, uyduruk bir hayal sahnesi var klasik ergen dizisi geyiği)))
Sen sürekli Zap yapıyorsun tam izlemiyorsun evt hayal sahneleri çok iyi değildiben de döndüm diziye, uyduruk bir hayal sahnesi var klasik ergen dizisi geyiği)))
Zap yapmadan çekilmiyorlar ne yapayım)))Sen sürekli Zap yapıyorsun tam izlemiyorsun evt hayal sahneleri çok iyi değildi
Iyi sabırlısin yineZap yapmadan çekilmiyorlar ne yapayım)))
Ahaha daha ne kadar senaristler ileriye gidecek bakalımBiliyorum kalp hırsızında çocuğu gördük ya)))
Mine tugaya bayağı kizmislar sanırım)) bebekten DNA örneği alıp enderin hamile olduğunu anlayacaklar ya da bebek kaç ayliksa birliktelik olmadık deyip enderin aldattığı ortaya çıkacak baris falayda gazeteci kızla evlenecek. Hep bu rezilik gazeteci kız için))))Ahaha daha ne kadar senaristler ileriye gidecek bakalım
Mine tugaya bayağı kizmislar sanırım)) bebekten DNA örneği alıp enderin hamile olduğunu anlayacaklar ya da bebek kaç ayliksa birliktelik olmadık deyip enderin aldattığı ortaya çıkacak baris falayda gazeteci kızla evlenecek. Hep bu rezilik gazeteci kız için))))
Sedef karakterinin çok torpilli görüyorum)))Selim mine Tugay gibi güzel bir kızı nasıl unutuyorda gazeteci kıza hemen aşık oluyor ? Çok saçma )
Birde sedef karakterini nasıl buluyorsun ? )
Evt bencede ama rolünü iyi yapıyor gibi )Sedef karakterinin çok torpilli görüyorum)))
Mira ölürse dizi sacma olur zaten. Nerede söylemis böyle bir sey?Ne kadar doğru bir bilgi bilmiyorum ama önümüzdeki bölümlerde Mira ölerek diziden ayrılırsa şaşırmayın. Çağatay Ulusoy 'Yaman ve Mira' ilişkisi hastanede son bulacak diye birşeyler söylemiş galiba. Haberin yalan olma olasılığı yüksek olsada eğer böyle bir durum olursa dizi benim için biter. Ender'in ölmesiyle düşen reytingler iyici dip yapar artık.
YouTube'da bölümün altına bu şekilde yorumlar var. Çağatay Ulusoy söylemiş diye. Umarım olmaz amaMira ölürse dizi sacma olur zaten. Nerede söylemis böyle bir sey?
Videolar altinda atip tutan cok oluyor, inanmamakta fayda var. "Emir'in Yolu" gibi ne o öyle.YouTub'da bölümün altına bu şekilde yorumlar var. Çağatay Ulusoy söylemiş diye. Umarım olmaz ama
İnşallah olmazVideolar altinda atip tutan cok oluyor, inanmamakta fayda var. "Emir'in Yolu" gibi ne o öyle.
46. bölüm için yayınlanan fragmanlardan bölümde ne olacak tahmin ettim gibi.
Yaman abisinin verdiği akılla Mert ve Eylül için düzenlenen yemekten sonra Mira'yı tekneye götürecek ve orada barışmış gibi davranırken Mira'nın canını yakacak bir şey yapacak. Kısaca intikam gibi. Mira ondan fragmanda ağlıyor. Ardından Mira herşeyin tamamen bittiğine iyice inanacak ve bilgisayarından bize 3. fragman olarak yutturulan videoyu silecek. 1. fragmanda bilgisayarından birşeyler sildiği anlaşılıyor zaten.
Yaman yaptığından pişman olacak kendimden nefret ediyorumlu kısım ekrana gelecek
Arından Mira gizlice tedavi olacağı zaman Yaman onu Orkun'la otelde sanacak ve ortalığı birbirine katacak.
Fragmanlar bu yönde ilerliyor.
Bana kalırsa Mira tedavi sırasında fenalaşacak ve ailesine haber verilmek zorunda kalınacak. Böylelikle Yaman'da herşeyi öğrenecek.