adamın karşısında serenay var sanki iğrenerek öpiyi @Çiğdem- ne dersin @destere ye bakar bence bu @Forumdash @sürgünüm @KayıpSehir @cookies
Cahallık yapma O sahne de adam geliyor
adamın karşısında serenay var sanki iğrenerek öpiyi @Çiğdem- ne dersin @destere ye bakar bence bu @Forumdash @sürgünüm @KayıpSehir @cookies
diziyi izlemiyim ama serenay varkene öyle bakması anormalCahallık yapma O sahne de adam geliyor
Orjinale göre çok iyi bir iş çıkarmışlar bizimkiler
İlk sezondaki o mükemmel Selim - Ender uyumu.
Doğru mu bilmiyorum ama duydum sadece.
Gelecek bölümde Yaman, Mira'dan özür dileyip barışacaklarmış. Elif ile Orkun işbirliği yapacakmış. Mert ile Eylül evlenemiyorlarmış. Turunç Nadir olaya karışacakmış.😕 O kapıdan gelen Turunç'un adamlarıymış. Silah sıkıp Yaman'ı kaçırıyorlarmış.😱
@Bully @Arslan Bey @hayret bi şey @Harunnn60
Elif'in Orkun ile isbirligi yapacagini hic sanmiyorum acikcasi.
Yuhh siz ciddimisiniz 😱Doğru mu bilmiyorum ama duydum sadece.
Gelecek bölümde Yaman, Mira'dan özür dileyip barışacaklarmış. Elif ile Orkun işbirliği yapacakmış. Mert ile Eylül evlenemiyorlarmış. Turunç Nadir olaya karışacakmış.😕 O kapıdan gelen Turunç'un adamlarıymış. Silah sıkıp Yaman'ı kaçırıyorlarmış.😱
Elif'in Orkun ile isbirligi yapacagini hic sanmiyorum acikcasi.
Elif'i kötü göstermesinler böyle hele Orkun'la işbiliği yaptırmasınlarDoğru mu bilmiyorum ama duydum sadece.
Kesin değil ama Yaman ile Mira barışırsa konunun uzaması açısından yapabilirler böyle.Elif'i kötü göstermesinler böyle hele Orkun'la işbiliği yaptırmasınlar
Özette yazıyordu ya hani gelecekle ilgili hayaller kuruyorlar diye , büyük ihtimal o hayallerden birisidir Ama hayalde olsa bu ikiliyi bu şekilde görmek güzelBu aksamdan bir sahne.
@Arslan Bey @Bully @Billy Kane @ABAY_06 @hayret bi şey @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 40542
Dizide konu yok ne yapsınlar)))Kaç bölüm oldu hala dizi ender üzerinden gidiyor maşallah kadını öldür sonra onun konusunu 6-7 bölüm devam ettir
@beyazsoy @Billy Kane
Artık bende yavaş yavaş fark etmeye basladimDizide konu yok ne yapsınlar)))
Sen bile he)))Artık bende yavaş yavaş fark etmeye basladim
Aşkolsun fark edilmeyecek gibi değil. Ama yakinda mine Tugay diziye geri dönerse hiç şaşırmamSen bile he)))
Şaka yaptım . anlaşılmayacak gibi değilAşkolsun fark edilmeyecek gibi değil. Ama yakinda mine Tugay diziye geri dönerse hiç şaşırmam
Aynen aynen biraz sıktı beni dizi sırf gençlik dizisi diye izliyorum ))Şaka yaptım . anlaşılmayacak gibi değil
ben de döndüm diziye, uyduruk bir hayal sahnesi var klasik ergen dizisi geyiği)))Aynen aynen biraz sıktı beni dizi sırf gençlik dizisi diye izliyorum ))