Her ne lanetse işte çıkacak kişi kalmadı dizide sankiberen beren.)
Her ne lanetse işte çıkacak kişi kalmadı dizide sankiberen beren.)
Bir şey kalmamış 67 bölüm var bize yetişmene.1. BÖLÜM YORUMU
Sonunda başlayabildim diziye. Gayet beğendim, oyunculuklar süper. Mine Tugay özellikle döktürüyor. Barış'ta öyle tabiki. Samimi ve güzel bir dizi olmuş. Çağatay Ulusoy yine güzel oyunculuk sergilemiş. Serenay tam oturmamış gibi zamanla oturur sanıyorum. Mert ve Yaman'ın sahneleri güldürüyor.
Ahahah.Bir şey kalmamış 67 bölüm var bize yetişmene.
Aaa neden basladin 😱1. BÖLÜM YORUMU
Sonunda başlayabildim diziye. Gayet beğendim, oyunculuklar süper. Mine Tugay özellikle döktürüyor. Barış'ta öyle tabiki. Samimi ve güzel bir dizi olmuş. Çağatay Ulusoy yine güzel oyunculuk sergilemiş. Serenay tam oturmamış gibi zamanla oturur sanıyorum. Mert ve Yaman'ın sahneleri güldürüyor.
Aklımdaydı, dayanamadım açtım.Aaa neden basladin 😱
2. Sezon aşırı kötü bir günde 15 bölüm izlersin 2. Sezona geldiginde ileri ala ala
Tamam o zaman ama dedigim gibi günde 15 bolum izlersin ikinci sezonda bir bölüme 35 dk verirsin 😉 (35 bile fazla yaa ahh ece nettin diziye .ss )Aklımdaydı, dayanamadım açtım.
Günde 15 bölüm nasıl izliyim? Ben atlamadan düz izliyorum doya doya, öyle kese kese izlemem ben.Tamam o zaman ama dedigim gibi günde 15 bolum izlersin ikinci sezonda bir bölüme 35 dk verirsin 😉 (35 bile fazla yaa ahh ece nettin diziye .ss )
Ayşe nasıldı ? Yani Kenanin sevgilisi
O bolumler oyle izlenir zaten ama 2. Sezin gorcem seni nasıl uykun gelcek izlerken 😉 Ama sana kalmis bişi yani ben o yüzden hep tvden izlerim medceziri (kardesimin faktörüde var tabi) diğer türlü 25 dkde bitiririm ben bölümüGünde 15 bölüm nasıl izliyim? Ben atlamadan düz izliyorum doya doya, öyle kese kese izlemem ben.
Ayşe babasının korkusundan pek sesi çıkmadı, Kenan'da bırakıp gitti onu zaten.
2. BÖLÜM YORUMU
Muhteşem bir bölümdü. Soluksuz izledim bölümü. Özellikle yangın sahnesi müthişti. Mira ile Yaman'ın yakınlaşmaları güldürüyor. En çokta Mert güldürüyor. Süper gidiyor bakalım, inşallah bozmaz(yorumlara göre bozuyor ya hadi hayırlısı. )
Ayşe kim burada?Ne yazikki bozuslara geçiyor
Ayşemin olduğu bolumlerdi galiba onlar oyşş
Ya iste kenanin sevgilisi loAyşe kim burada?
Yani asıl adı ne çıkaramadım sanki.
İlk kez görüyorum o zaman.Ya iste kenanin sevgilisi lo
Gerçek adı pınar tuncegil
Daha once Yalancı Romantik(nersinde oynuyi anlamadim ama oynamis) ve kvp izlemeyen bilemez bak misal @Çiğdem- biliyor pınarı ve kiskaniyorİlk kez görüyorum o zaman.
Biliyom Kenan'ın sevgilisi olduğunu zaten.
Ender öyledir.3. BÖLÜM YORUMU
Ender ne kadar iyi ve sempatik. Bu Mira'nın anasına sinir oluyorum zaten. Bölüme damga vuran Yaman'ın annesi. Ne güldürdü beni ya. Güzel bölümdü yine, bölümün sonu kötü bitti ama.
Ender her haliyle bir güzel ve sempatik.