Medcezir - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1. BÖLÜM YORUMU

Sonunda başlayabildim diziye. :D Gayet beğendim, oyunculuklar süper. Mine Tugay özellikle döktürüyor. Barış'ta öyle tabiki. Samimi ve güzel bir dizi olmuş. Çağatay Ulusoy yine güzel oyunculuk sergilemiş. Serenay tam oturmamış gibi zamanla oturur sanıyorum. :D Mert ve Yaman'ın sahneleri güldürüyor. :F

1. BÖLÜM YORUMU

Sonunda başlayabildim diziye. :D Gayet beğendim, oyunculuklar süper. Mine Tugay özellikle döktürüyor. Barış'ta öyle tabiki. Samimi ve güzel bir dizi olmuş. Çağatay Ulusoy yine güzel oyunculuk sergilemiş. Serenay tam oturmamış gibi zamanla oturur sanıyorum. :D Mert ve Yaman'ın sahneleri güldürüyor. :F
Bir şey kalmamış 67 bölüm var bize yetişmene. :)

1. BÖLÜM YORUMU

Aaa neden basladin 😱
2. Sezon aşırı kötü bir günde 15 bölüm izlersin 2. Sezona geldiginde ileri ala ala :)

Tamam o zaman ama dedigim gibi günde 15 bolum izlersin ikinci sezonda bir bölüme 35 dk verirsin 😉 (35 bile fazla yaa :( :( :( ahh ece nettin diziye .ss )

Ayşe nasıldı ? Yani Kenanin sevgilisi :love1:
Günde 15 bölüm nasıl izliyim? Ben atlamadan düz izliyorum doya doya, öyle kese kese izlemem ben. :)

Ayşe babasının korkusundan pek sesi çıkmadı, Kenan'da bırakıp gitti onu zaten. :D

Günde 15 bölüm nasıl izliyim? Ben atlamadan düz izliyorum doya doya, öyle kese kese izlemem ben. :)

Ayşe babasının korkusundan pek sesi çıkmadı, Kenan'da bırakıp gitti onu zaten. :D
O bolumler oyle izlenir zaten ama 2. Sezin gorcem seni nasıl uykun gelcek izlerken :) :) 😉 :A Ama sana kalmis bişi yani ben o yüzden hep tvden izlerim medceziri (kardesimin faktörüde var tabi) diğer türlü 25 dkde bitiririm ben bölümü :)
Ahh Ayşeme daha neler neler olcak :love1: 2. Sezon 3-4 bolum arayla 19-20 sn gösteriliyor :love1:
Öyle baba olmaz olsun Ayşem benim onu eziyor o nolet baba .ss
[HASHTAG]#PinarForever[/HASHTAG] :)

2. BÖLÜM YORUMU

Muhteşem bir bölümdü. Soluksuz izledim bölümü. Özellikle yangın sahnesi müthişti. Mira ile Yaman'ın yakınlaşmaları güldürüyor. :D En çokta Mert güldürüyor. :F Süper gidiyor bakalım, inşallah bozmaz(yorumlara göre bozuyor ya hadi hayırlısı. :( )​

2. BÖLÜM YORUMU

Muhteşem bir bölümdü. Soluksuz izledim bölümü. Özellikle yangın sahnesi müthişti. Mira ile Yaman'ın yakınlaşmaları güldürüyor. :D En çokta Mert güldürüyor. :F Süper gidiyor bakalım, inşallah bozmaz(yorumlara göre bozuyor ya hadi hayırlısı. :( )​

Ne yazikki bozuslara geçiyor :(
Ayşemin olduğu bolumlerdi galiba onlar oyşş :love1:

İlk kez görüyorum o zaman. :D
Biliyom Kenan'ın sevgilisi olduğunu zaten. :X
Daha once Yalancı Romantik(nersinde oynuyi anlamadim ama oynamis) ve kvp izlemeyen bilemez bak misal @Çiğdem- biliyor pınarı ve kiskaniyor :)
Çok good bir kız [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji8] [emoji8] [emoji7] [emoji7]
Ama alper saldıranla evli .ss

3. BÖLÜM YORUMU

Ender ne kadar iyi ve sempatik. :bhr: Bu Mira'nın anasına sinir oluyorum zaten. :F Bölüme damga vuran Yaman'ın annesi. :F Ne güldürdü beni ya. :D Güzel bölümdü yine, bölümün sonu kötü bitti ama. :(

4. BÖLÜM YORUMU

Bölümü öğlen bitirdim. Yine çok iyi bir bölümdü. Mira'nın annesine çok sinir olmaya başladım. :T: Mert ne kadar saf ya. :D Eylül de sinir ediyor beni, yakışıklı çocuk işte. :D Neyse bölüm iyiyi yine. Sonu da çok iyi bitti. Orkun bu seferde Mert'lerin bahçeye dadandı. Yaman dövsün şunu bir, çok sinir tip. 😡