komple protesto ediyor artık çocuk her şeyi twitterda tüm güzel kızlara laf atıyorayy onunda 1 hafta hiç bitmiyor ne zaman sorsak 1 hafta sonra geliyor hiç azalmıyormu bu 1 hafta
komple protesto ediyor artık çocuk her şeyi twitterda tüm güzel kızlara laf atıyorayy onunda 1 hafta hiç bitmiyor ne zaman sorsak 1 hafta sonra geliyor hiç azalmıyormu bu 1 hafta
amannn gerçekten güzel olsalar barikomple protesto ediyor artık çocuk her şeyi twitterda tüm güzel kızlara laf atıyor
diğerlerini bilmem ama ezgiciğim çok güzel zaten onun rolü artsa dizi coşardı haksız mıyım @Bullyamannn gerçekten güzel olsalar bari
Ezgi Sözüer'i beğenmeyen ya kıskançtır ya da topiktir.diğerlerini bilmem ama ezgiciğim çok güzel zaten onun rolü artsa dizi coşardı haksız mıyım @Bully
@Çiğdem- duymasın kızı başrol olmadan ortadan kaldırmaya kalkarEzgi Sözüer'i beğenmeyen ya kıskançtır ya da topiktir.
Haklısın artık baş rol kapması lazım Medcezir'den sonra ne hak etmeyenler baş rol oldu bu kızın hem kendi güzel hem de oyunculuğu.
Serenay her türlü rollerde oynadı, bakalım yeni projesinde nasıl bir imajı olacak
kız @Çiğdem- destere bu videoyu sana gönderiyor artık bunlar gibi güzel ol mu diyor yoksa gelinliğini hazırla mı demek istiyor bilemem @cookies @vadikızı @Bully @MelankoliK @sokak sanati @Aserat
Bende pınar tuncegili beğeniyorumdiğerlerini bilmem ama ezgiciğim çok güzel zaten onun rolü artsa dizi coşardı haksız mıyım @Bully
Yok artık. 😱 bitirdin mi?@Yakamoz-Asi ye dediğim gibi finali hep birlikte izleyeceğiz. Kesinlikle yetişeceğim, artık rahatım ful Medcezir ve iki haftaya final.
Yok yani ara vermiştim ya yeniden başladım diyorum.Yok artık. 😱 bitirdin mi?
Hadi bakalım iyi seyirler.Yok yani ara vermiştim ya yeniden başladım diyorum.
Finale yetişeceğim sizlere.
Medzırı düşürcem diye ne uğraştin zamaninda .ssMadem öyle o zaman böyle
Dizinin seviyesine uygun davranışlar
Şu Karagülcü melunu niye etiketliyon buraya. ssbully e havale ediyorum seni @Bully
Medcızır'ı düşürmekle kalmadım bitiriyorum daMedzırı düşürcem diye ne uğraştin zamaninda .ss
Simdi başarılı oldun ama Karagülde düştü sonra Karagülu bıraktın galiba kara ekmeğe geçtin
İnşallah son 2 bolum yukselir dizi
oley kavga çıkacak @MelankoliKSerenay'ıma nasıl da yakışmış küfürler.
Şu Karagülcü melunu niye etiketliyon buraya. ss