Medcezir - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3. BÖLÜM YORUMU

Ender ne kadar iyi ve sempatik. :bhr: Bu Mira'nın anasına sinir oluyorum zaten. :F Bölüme damga vuran Yaman'ın annesi. :F Ne güldürdü beni ya. :D Güzel bölümdü yine, bölümün sonu kötü bitti ama. :(
Ender her haliyle bir güzel ve sempatik. :bhr: :love1:
@cookies koş seninki elden gidiyo :F yiğitt sen de bir karar ver bir barış anduç diyon bir mine tugay destereden değişik çıktın :F

Ender öyledir. :love1:

Kıskanma. @cookies

Ender her haliyle bir güzel ve sempatik. :bhr: :love1:

3. BÖLÜM YORUMU

Ender ne kadar iyi ve sempatik. :bhr: Bu Mira'nın anasına sinir oluyorum zaten. :F Bölüme damga vuran Yaman'ın annesi. :F Ne güldürdü beni ya. :D Güzel bölümdü yine, bölümün sonu kötü bitti ama. :(
Kıskandım ama ya .ss
Abicim yani kıskanma demen ise yaramiyor aşk insanı boyle yapiyor iste .ss .ss .ss
Noled olsun aşka .ss

5-6-7-8-9. BÖLÜM YORUMU

Dizi süper gidiyor. Yaman ve Mira sonunda yakınlaştılar, sevgililer diyelim biz. :D Eylül ve Mert güldürüyor beni. :F Tuğçe'ye yakınlaşıp Eylül'ü kıskandırmalar falan komik oluyor. :D

Diziye yeni giren Ender'in kardeşi Sedef komedi çıktı. :F Neyse dizi şuan için çok iyi gidiyor, bozmaz inşallah. :(

5-6-7-8-9. BÖLÜM YORUMU

Dizi süper gidiyor. Yaman ve Mira sonunda yakınlaştılar, sevgililer diyelim biz. :D Eylül ve Mert güldürüyor beni. :F Tuğçe'ye yakınlaşıp Eylül'ü kıskandırmalar falan komik oluyor. :D

Diziye yeni giren Ender'in kardeşi Sedef komedi çıktı. :F Neyse dizi şuan için çok iyi gidiyor, bozmaz inşallah. :(
Bana sedef deme .ss

Ayşe görünürken cookies çoşuyordur şimdi demiştim. :A

Ayşe görünürken cookies çoşuyordur şimdi demiştim. :A
Costurdum tabe hem çok güzeldi saç şekli küpesi falan oyşş inşallah finale kadar her bölüm en az 19 sn gosterilir ahh hala aklimda o tatlisko hali :love1:
Sana göre öyle cicim bana göre berene tubaya ve hatta adrianaya falan taş çıkartıyor :love1:

10-11-12-13-14. BÖLÜM YORUMLARI

Mira ve Yaman aşkı tamamıyla başladı. :D En komiğide ''Seni Seviyorum'' - Teşekkür ederim repliği oldu. :D Eylül ve Mert'te başlayaydı bir. :( Neyse güzel gidiyor dizi, bende hızlı gidiyorum. :Z

15. BÖLÜM YORUMU

Bu bölümü özel olarak yazmak istedim. Muhteşem bir bölümdü. Mira ve Yaman'ın ayrılık anında ağzım açık kaldı. O sırada çalan ''İsyan'' şarkısı ayrı bir güzeldi, Mira'nın söylemide ayrı güzeldi. Diğer bölüme dayanamadan geçiyorum. :Z