Faruk ve Gamze gerçek hayatta evlilermiş, yeni öğrendim, siz biliyor muydunuz
@Yakamoz-Asi @Harunnn60 @hayret bi şey @ozgur2113 @Billy Kane @cookies
😱 bilmiyordum.![]()
günaydın totoş![]()
Şaşırdım ben de dizi bitecek yeni öğreniyoz bu durumu, neyse geç olsun güç olmasın.😱 bilmiyordum.![]()
Seni etiketleyen mi oldu anti Ay Yapım, Medcezirci kardeşlerime sordum ben her şeye burnunu sokma.günaydın totoş![]()
san mı sorucam melun.ss ayrıca ay yapım takımı fanfini demek kenardaki oyuncularla ilgilenmez:CŞaşırdım ben de dizi bitecek yeni öğreniyoz bu durumu, neyse geç olsun güç olmasın.
Seni etiketleyen mi oldu anti Ay Yapım, Medcezirci kardeşlerime sordum ben her şeye burnunu sokma.![]()
Bilmiyordum , şaşırdım![]()
O adam farukmu 😱 😱![]()
Ben biliyordum Ece Yörenç sürekli bunlarla fotoğraf paylaşıyordu bir ara.![]()
Yok bilmiyorum bende![]()
O adam farukmu 😱 😱
Bilmiyordum şaşırdım [emoji33] [emoji33] [emoji33]
Ben biliyordum Ece Yörenç sürekli bunlarla fotoğraf paylaşıyordu bir ara.![]()
size özel kola yappmışlarYok bilmiyorum bendedemek bu kadın o yüzden dizide torpilli
![]()
Töbe töbe 😱 😱 ben diziyi ayşe odakli izlediğim icin dikkat etmedim orasina 😱 😱camel toe'dan sonra şimdi de ç*k dekoltesine başlamışlar. yaman'ın içinde her hafta daha fazla büyüyen bir şeyler var.
şikayetçi olduğumdan değil de... tespitlerimi paylaşmayı severim diyelim.
ekşi sözlükten alıntıvışşhh diziye @destere yi çekmeye çalışıyorlar
@sokak sanati @cookies @Çiğdem- @vadikızı
hahahah çok beklersin ben bunlar kadar ucuzmuyum bekız @Çiğdem- bak serenay tey yip amcanın dediği gibi %50 yi zor tutmuş senden de böyle şeyler bekliyoz@destere @cookies @sokak sanatiEkli dosyayı görüntüle 44147
1 kuruş bile vermem sana kızhahahah çok beklersin ben bunlar kadar ucuzmuyum be![]()
Bana sedef kardesime beren çıktı .ss ender çıkardı ya .ssnadir ya da sude daha iyi olurdu ama beren çıktı
Beren
![]()
Heyecanlı, sevilmeyi isteyen, eğlenceye doymayan yapınla sen tam bir Beren’sin. Dışa dönük yapınla hemen arkadaş ediniyor, tatlı dilinle girdiğin her ortamda dikkat çekmeyi başarıyorsun. Rahatlığı ve lüksü seviyorsun, senin için hayat; masasında lezzetli yemeklerin olduğu bir parti. Ağzının tadı bozulmasın diye zaman zaman bencilleşebiliyorsun. Sevdiklerine ölesiye bağlısın. Mutlu olduğunda ne kadar eğlenceliysen, mutsuzluğunda da bir o kadar kırıcı olabiliyorsun. Uçlarda yaşamak yerine biraz daha ortalamalarda seyretmenin de keyifli olabileceğini keşfetmelisin.
kız @Çiğdem- sen de çöz@destere @cookies @Bully @sokak sanati @ozgur2113 @gözlemci
http://www.ranini.tv/ozel/4340/1/hangi-medcezir-karakterisin
Banada Berna çıktı nalet şeynadir ya da sude daha iyi olurdu ama beren çıktı
Beren
![]()
Heyecanlı, sevilmeyi isteyen, eğlenceye doymayan yapınla sen tam bir Beren’sin. Dışa dönük yapınla hemen arkadaş ediniyor, tatlı dilinle girdiğin her ortamda dikkat çekmeyi başarıyorsun. Rahatlığı ve lüksü seviyorsun, senin için hayat; masasında lezzetli yemeklerin olduğu bir parti. Ağzının tadı bozulmasın diye zaman zaman bencilleşebiliyorsun. Sevdiklerine ölesiye bağlısın. Mutlu olduğunda ne kadar eğlenceliysen, mutsuzluğunda da bir o kadar kırıcı olabiliyorsun. Uçlarda yaşamak yerine biraz daha ortalamalarda seyretmenin de keyifli olabileceğini keşfetmelisin.
kız @Çiğdem- sen de çöz@destere @cookies @Bully @sokak sanati @ozgur2113 @gözlemci
http://www.ranini.tv/ozel/4340/1/hangi-medcezir-karakterisin