Faruk ve Gamze gerçek hayatta evlilermiş, yeni öğrendim, siz biliyor muydunuz
@Yakamoz-Asi @Harunnn60 @hayret bi şey @ozgur2113 @Billy Kane @cookies
😱 bilmiyordum.
günaydın totoş
Şaşırdım ben de dizi bitecek yeni öğreniyoz bu durumu, neyse geç olsun güç olmasın.😱 bilmiyordum.
Seni etiketleyen mi oldu anti Ay Yapım, Medcezirci kardeşlerime sordum ben her şeye burnunu sokma.günaydın totoş
san mı sorucam melun.ss ayrıca ay yapım takımı fanfini demek kenardaki oyuncularla ilgilenmez:CŞaşırdım ben de dizi bitecek yeni öğreniyoz bu durumu, neyse geç olsun güç olmasın.
Seni etiketleyen mi oldu anti Ay Yapım, Medcezirci kardeşlerime sordum ben her şeye burnunu sokma.
Bilmiyordum , şaşırdım
O adam farukmu 😱 😱
Ben biliyordum Ece Yörenç sürekli bunlarla fotoğraf paylaşıyordu bir ara.
Yok bilmiyorum bende demek bu kadın o yüzden dizide torpilli
O adam farukmu 😱 😱
Bilmiyordum şaşırdım [emoji33] [emoji33] [emoji33]
Ben biliyordum Ece Yörenç sürekli bunlarla fotoğraf paylaşıyordu bir ara.
size özel kola yappmışlar @sokak sanatiYok bilmiyorum bende demek bu kadın o yüzden dizide torpilli
Töbe töbe 😱 😱 ben diziyi ayşe odakli izlediğim icin dikkat etmedim orasina 😱 😱camel toe'dan sonra şimdi de ç*k dekoltesine başlamışlar. yaman'ın içinde her hafta daha fazla büyüyen bir şeyler var.
şikayetçi olduğumdan değil de... tespitlerimi paylaşmayı severim diyelim.
ekşi sözlükten alıntı vışşhh diziye @destere yi çekmeye çalışıyorlar @sokak sanati @cookies @Çiğdem- @vadikızı
hahahah çok beklersin ben bunlar kadar ucuzmuyum bekız @Çiğdem- bak serenay tey yip amcanın dediği gibi %50 yi zor tutmuş senden de böyle şeyler bekliyoz @destere @cookies @sokak sanatiEkli dosyayı görüntüle 44147
1 kuruş bile vermem sana kızhahahah çok beklersin ben bunlar kadar ucuzmuyum be
Bana sedef kardesime beren çıktı .ss ender çıkardı ya .ssnadir ya da sude daha iyi olurdu ama beren çıktı
Beren
Heyecanlı, sevilmeyi isteyen, eğlenceye doymayan yapınla sen tam bir Beren’sin. Dışa dönük yapınla hemen arkadaş ediniyor, tatlı dilinle girdiğin her ortamda dikkat çekmeyi başarıyorsun. Rahatlığı ve lüksü seviyorsun, senin için hayat; masasında lezzetli yemeklerin olduğu bir parti. Ağzının tadı bozulmasın diye zaman zaman bencilleşebiliyorsun. Sevdiklerine ölesiye bağlısın. Mutlu olduğunda ne kadar eğlenceliysen, mutsuzluğunda da bir o kadar kırıcı olabiliyorsun. Uçlarda yaşamak yerine biraz daha ortalamalarda seyretmenin de keyifli olabileceğini keşfetmelisin.
kız @Çiğdem- sen de çöz @destere @cookies @Bully @sokak sanati @ozgur2113 @gözlemci
http://www.ranini.tv/ozel/4340/1/hangi-medcezir-karakterisin
Banada Berna çıktı nalet şeynadir ya da sude daha iyi olurdu ama beren çıktı
Beren
Heyecanlı, sevilmeyi isteyen, eğlenceye doymayan yapınla sen tam bir Beren’sin. Dışa dönük yapınla hemen arkadaş ediniyor, tatlı dilinle girdiğin her ortamda dikkat çekmeyi başarıyorsun. Rahatlığı ve lüksü seviyorsun, senin için hayat; masasında lezzetli yemeklerin olduğu bir parti. Ağzının tadı bozulmasın diye zaman zaman bencilleşebiliyorsun. Sevdiklerine ölesiye bağlısın. Mutlu olduğunda ne kadar eğlenceliysen, mutsuzluğunda da bir o kadar kırıcı olabiliyorsun. Uçlarda yaşamak yerine biraz daha ortalamalarda seyretmenin de keyifli olabileceğini keşfetmelisin.
kız @Çiğdem- sen de çöz @destere @cookies @Bully @sokak sanati @ozgur2113 @gözlemci
http://www.ranini.tv/ozel/4340/1/hangi-medcezir-karakterisin