Medcezir - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3_9065844635357b481996e9.jpg

Faruk ve Gamze gerçek hayatta evlilermiş, yeni öğrendim, siz biliyor muydunuz :D

@Yakamoz-Asi @Harunnn60 @hayret bi şey @ozgur2113 @Billy Kane @cookies

Şaşırdım ben de dizi bitecek yeni öğreniyoz bu durumu, neyse geç olsun güç olmasın. :D

Seni etiketleyen mi oldu anti Ay Yapım, Medcezirci kardeşlerime sordum ben her şeye burnunu sokma. :F
san mı sorucam melun.ss ayrıca ay yapım takımı fanfini demek kenardaki oyuncularla ilgilenmez:C

camel toe'dan sonra şimdi de ç*k dekoltesine başlamışlar. yaman'ın içinde her hafta daha fazla büyüyen bir şeyler var.

şikayetçi olduğumdan değil de... tespitlerimi paylaşmayı severim diyelim.

ekşi sözlükten alıntı :) vışşhh diziye @destere yi çekmeye çalışıyorlar:F @sokak sanati @cookies @Çiğdem- @vadikızı
Töbe töbe 😱 😱 ben diziyi ayşe odakli izlediğim icin dikkat etmedim orasina 😱 😱

Bu arada ayse 19 sn gosterildi :Z

nadir ya da sude daha iyi olurdu ama beren çıktı
Beren
56e78aba-a335-42f5-9877-e498fbc0dc88.jpg

Heyecanlı, sevilmeyi isteyen, eğlenceye doymayan yapınla sen tam bir Beren’sin. Dışa dönük yapınla hemen arkadaş ediniyor, tatlı dilinle girdiğin her ortamda dikkat çekmeyi başarıyorsun. Rahatlığı ve lüksü seviyorsun, senin için hayat; masasında lezzetli yemeklerin olduğu bir parti. Ağzının tadı bozulmasın diye zaman zaman bencilleşebiliyorsun. Sevdiklerine ölesiye bağlısın. Mutlu olduğunda ne kadar eğlenceliysen, mutsuzluğunda da bir o kadar kırıcı olabiliyorsun. Uçlarda yaşamak yerine biraz daha ortalamalarda seyretmenin de keyifli olabileceğini keşfetmelisin.
kız @Çiğdem- sen de çöz :F @destere @cookies @Bully @sokak sanati @ozgur2113 @gözlemci
http://www.ranini.tv/ozel/4340/1/hangi-medcezir-karakterisin

Beren

Heyecanlı, sevilmeyi isteyen, eğlenceye doymayan yapınla sen tam bir Beren’sin. Dışa dönük yapınla hemen arkadaş ediniyor, tatlı dilinle girdiğin her ortamda dikkat çekmeyi başarıyorsun. Rahatlığı ve lüksü seviyorsun, senin için hayat; masasında lezzetli yemeklerin olduğu bir parti. Ağzının tadı bozulmasın diye zaman zaman bencilleşebiliyorsun. Sevdiklerine ölesiye bağlısın. Mutlu olduğunda ne kadar eğlenceliysen, mutsuzluğunda da bir o kadar kırıcı olabiliyorsun. Uçlarda yaşamak yerine biraz daha ortalamalarda seyretmenin de keyifli olabileceğini keşfetmelisin.
kız @Çiğdem- sen de çöz :F @destere @cookies @Bully @sokak sanati @ozgur2113 @gözlemci
Bana sedef kardesime beren çıktı .ss ender çıkardı ya .ss

Beren

Banada Berna çıktı nalet şey :D