Medcezir - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1. BÖLÜM YORUMU

Sonunda başlayabildim diziye.
Gayet beğendim, oyunculuklar süper. Mine Tugay özellikle döktürüyor. Barış'ta öyle tabiki. Samimi ve güzel bir dizi olmuş. Çağatay Ulusoy yine güzel oyunculuk sergilemiş. Serenay tam oturmamış gibi zamanla oturur sanıyorum.
Mert ve Yaman'ın sahneleri güldürüyor.

Bir şey kalmamış 67 bölüm var bize yetişmene.

Aaa neden basladin 😱
2. Sezon aşırı kötü bir günde 15 bölüm izlersin 2. Sezona geldiginde ileri ala ala

Aklımdaydı, dayanamadım açtım.
Tamam o zaman ama dedigim gibi günde 15 bolum izlersin ikinci sezonda bir bölüme 35 dk verirsin 😉 (35 bile fazla yaa
ahh ece nettin diziye .ss )

Ayşe nasıldı ? Yani Kenanin sevgilisi

Tamam o zaman ama dedigim gibi günde 15 bolum izlersin ikinci sezonda bir bölüme 35 dk verirsin 😉 (35 bile fazla yaa
ahh ece nettin diziye .ss )

Ayşe nasıldı ? Yani Kenanin sevgilisi
Günde 15 bölüm nasıl izliyim? Ben atlamadan düz izliyorum doya doya, öyle kese kese izlemem ben.

Ayşe babasının korkusundan pek sesi çıkmadı, Kenan'da bırakıp gitti onu zaten.

Günde 15 bölüm nasıl izliyim? Ben atlamadan düz izliyorum doya doya, öyle kese kese izlemem ben.

Ayşe babasının korkusundan pek sesi çıkmadı, Kenan'da bırakıp gitti onu zaten.
O bolumler oyle izlenir zaten ama 2. Sezin gorcem seni nasıl uykun gelcek izlerken
😉
Ama sana kalmis bişi yani ben o yüzden hep tvden izlerim medceziri (kardesimin faktörüde var tabi) diğer türlü 25 dkde bitiririm ben bölümü

Ahh Ayşeme daha neler neler olcak
2. Sezon 3-4 bolum arayla 19-20 sn gösteriliyor

Öyle baba olmaz olsun Ayşem benim onu eziyor o nolet baba .ss
[HASHTAG]#PinarForever[/HASHTAG]

2. BÖLÜM YORUMU

Muhteşem bir bölümdü. Soluksuz izledim bölümü. Özellikle yangın sahnesi müthişti. Mira ile Yaman'ın yakınlaşmaları güldürüyor.
En çokta Mert güldürüyor.
Süper gidiyor bakalım, inşallah bozmaz(yorumlara göre bozuyor ya hadi hayırlısı.
)​

Ne yazikki bozuslara geçiyor

Ayşemin olduğu bolumlerdi galiba onlar oyşş

İlk kez görüyorum o zaman.

Biliyom Kenan'ın sevgilisi olduğunu zaten.
Daha once Yalancı Romantik(nersinde oynuyi anlamadim ama oynamis) ve kvp izlemeyen bilemez bak misal @Çiğdem- biliyor pınarı ve kiskaniyor

Çok good bir kız [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji8] [emoji8] [emoji7] [emoji7]
Ama alper saldıranla evli .ss

3. BÖLÜM YORUMU

Ender ne kadar iyi ve sempatik.
Bu Mira'nın anasına sinir oluyorum zaten.
Bölüme damga vuran Yaman'ın annesi.
Ne güldürdü beni ya.
Güzel bölümdü yine, bölümün sonu kötü bitti ama.

4. BÖLÜM YORUMU

Bölümü öğlen bitirdim. Yine çok iyi bir bölümdü. Mira'nın annesine çok sinir olmaya başladım.
Mert ne kadar saf ya.
Eylül de sinir ediyor beni, yakışıklı çocuk işte.
Neyse bölüm iyiyi yine. Sonu da çok iyi bitti. Orkun bu seferde Mert'lerin bahçeye dadandı. Yaman dövsün şunu bir, çok sinir tip. 😡