Medcezir 32. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Diziyi izleyen birkaç kişi daha var aslında forumda ama üşenip yorum yapmıyorlar işte sanki ellerine yapışacak. :D [HASHTAG]#bugungunlerdenmedcezir[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninadresimedcezir[/HASHTAG]
Aslında izleyen çok var, hatta "kim, hangi diziyi izliyor" konusunda görebilirsin. Sonradan bıraktı birçoğu sanırım. Oradakiler izliyorsa, bu konunun uçması lazımdı ya da çoğu üyemiz üşengeç. :D

Dizi başladığından beri sadece iki hafta yoktum el insaf :D Ben daimi yorumcu sayılırım.
Dizi başladığını geçelim, geçen haftalarda bir bölümü es geçtiğini hatırlıyorum. @Bully ile yorumladık o bölümü. Diğer türlü daimi bir yorumcusun tabi ki. :D

Ben reklam aralarında yorumluyorum genelde. :D
Yeni yeni görünmeye başladın. Daha çok bölüm bittiğinde gözüküyorsun ayrıca. :D

Aslında izleyen çok var, hatta "kim, hangi diziyi izliyor" konusunda görebilirsin. Sonradan bıraktı birçoğu sanırım. Oradakiler izliyorsa, bu konunun uçması lazımdı ya da çoğu üyemiz üşengeç. :D

Dizi başladığını geçelim, geçen haftalarda bir bölümü es geçtiğini hatırlıyorum. @Bully ile yorumladık o bölümü. Diğer türlü daimi bir yorumcusun tabi ki. :D

Çünkü bölüm durgun olunca yazacak bir şey olmuyor. :D Geçen bölüm iyiydi bol bol yorumladım. :D

Dizi başladığını geçelim, geçen haftalarda bir bölümü es geçtiğini hatırlıyorum. @Bully ile yorumladık o bölümü. :D

Medcezir ilk bölümüyle bizi bizden almıştı gerçekten ne bölümdü be. :D İşte o ilk bölümle insanları yakalamıştı. Dizinin ilk bölümleri çok iyiydi sonra senaryo olarak düşüşe geçmeye başladı. Dizi durgunlaşmaya başladı. İşte dizi biraz sıkmaya başlayınca insanlar bıraktı ama hata yaptılar bence ki son haftalarda çok güzel bölümler seyrediyoruz. :)

Çünkü bölüm durgun olunca yazacak bir şey olmuyor. :D Geçen bölüm iyiydi bol bol yorumladım. :D
Olsun, o şekilde bile yorumlanır. Her neyse bu bölüm eller klavyeden ayrılmayacak ve ben buna eminim. Hareketli bir bölüm olacak. :D
Medcezir ilk bölümüyle bizi bizden almıştı gerçekten ne bölümdü be. :D İşte o ilk bölümle insanları yakalamıştı. Dizinin ilk bölümleri çok iyiydi sonra senaryo olarak düşüşe geçmeye başladı. Dizi durgunlaşmaya başladı. İşte dizi biraz sıkmaya başlayınca insanlar bıraktı ama hata yaptılar bence ki son haftalarda çok güzel bölümler seyrediyoruz. :)
Senaryo yazmak kolay bir iş değil ki, bir de süre uzun olunca. Senaryo daralıyor ve ortaya zor bir iş çıkıyor. İster istemez senaristler durgun bölümler yazıyor ama zamanı geliyor, bomba gibi bir bölüm yazıyor. :)

Olsun, o şekilde bile yorumlanır. Her neyse bu bölüm eller klavyeden ayrılmayacak ve ben buna eminim. Hareketli bir bölüm olacak. :D

Senaryo yazmak kolay bir iş değil ki, bir de süre uzun olunca. Senaryo daralıyor ve ortaya zor bir iş çıkıyor. İster istemez senaristler durgun bölümler yazıyor ama zamanı geliyor, bomba gibi bir bölüm yazıyor. :)
Aynen. Birde yorum yaparken sonuna #bugungunlerdenmedcezir#kaliteninadresimedcezir etiketlerimizide eklemeyi unutmayalım. :D

Evet ama bir ara dizi baya sıkıyordu ya açık konuşmak gerekirse çok durgun bölümler izliyorduk. Ama neyse ki dizi eski tempolu bölümlerine geri dönüş sinyalleri veriyor. :) Ayrıca dizinin durgun bölümleri bile kalite kokuyor yani onu da belirtmek lazım. :) [HASHTAG]#kaliteninadresimedcezir[/HASHTAG]

Aynen. Birde yorum yaparken sonuna #bugungunlerdenmedcezir#kaliteninadresimedcezir etiketlerimizide eklemeyi unutmayalım. :D
Gerek yok etikete, twitter'da değiliz. Görüntüyü bozuyor. :D

Evet ama bir ara dizi baya sıkıyordu ya açık konuşmak gerekirse çok durgun bölümler izliyorduk. Ama neyse ki dizi eski tempolu bölümlerine geri dönüş sinyalleri veriyor. :) Ayrıca dizinin durgun bölümleri bile kalite kokuyor yani onu da belirtmek lazım. :) [HASHTAG]#kaliteninadresimedcezir[/HASHTAG]
Senaristler farketti durumu. Kozlarını devreye soktular sonuç olarak. Kenan hapisten çıktı, Tan çıkacak sahneye daha ve Turunç Nadir de kendini gösterdi. Bu bölümde ve diğer bölümlerde durgun bölümler izleyeceğimizi sanmıyorum, çok nadir olur. Hareketli olur çoğunlukla. Selim'in olayları var daha. Çok geniş yelpazede değerlendirirsek, hareketli gidecek gibi gözüküyor. :)

Gecen hafta yayinlanan bölümde meyhane sahnesinde calan parcanin ismi nedir? Dilimin ucunda ama..

İlk 17 dakika güzel ilerledi dizi. Yaman'la Mira'nın sahneleri çok romantikti. Mert yine güldürdü. :D

Bölüm gayet iyi başladı. Yaman ile Mira çok güzel romantik anlar yaşadılar. Leyla ne diye arıyorsa hala Yaman'ı böyle yüzsüzlük görmedim. :D Mert Eylül'ün babasına kendini sevdirmeyi başarıyor gibi de baya pot kırıyor biraz daha dikkat etmeli. :D Selim ve Ender Turunç Nadir'i gördüler resimde bakalım neler olacak bundan sonra? [HASHTAG]#sudekenan[/HASHTAG] emin adımlarla ilerliyorlar ilişkilerinde. :A Asım Şekip Kaya'ya da yakalandılar hadi hayırlısı. :D [HASHTAG]#kaliteninadresimedcezir[/HASHTAG] [HASHTAG]#yamanmira[/HASHTAG] [HASHTAG]#merteylul[/HASHTAG]

Ada çok hoş kız falan da..o ne biçim diksiyon, kasma bir oyunculuk..olmamış :)

Mira'nin kiskancliklari güldürdü. :D birde hayal edilen sahnelerde Mira'yi Tozludere'de is yaparken görmek süperdi. :A

Sezonun en en en iyi bölümü bence. Yaman ve Mira'nın hayali güzeldi ama çok kısaydı, biraz daha uzun olmasını beklerdim. :)

Sude'de az değil. :D Ciddi ciddi Kenan'ı istiyo, ama böyle bir ilişki olmamalı. :(

Of bir Ada'mız eksikti. Mira'nın düşmanları çoğalıyor. :(

Fragmanda gördüğümüz o hareketli bazı sahneleri hayale bağlamaları iyi olmadı. :)