Medcezir 32. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tan geri döndü bi sen eksiktin kadro şimdi tamamlandı!!!Haftaya ki bölüm bombastik olacak Tan artık Mira'yı uzak diyarlara götürür.:)

Mira'ya nedense gıcık kapmaya başlıyorum yavaş yavaş. Eski tatlılığı, samimiyeti yok. Yani Hale her ne kadar abartsa da söylediklerinde haklılık payı var. :)

Uzun zaman sonra böylesine müthiş bir bölüm ilaç gibi geldi valla.Ender&Selim çiftine can kurbann..Hayal sahneleri der susarım..:)

Mira'nın tozludereli hali ve Yaman'ın liseli cool hali efsaneydi.Haftaya yerimizde duramayacağımız,aksiyon dolu bir bölüm olsa gerek.Bu akşam fırtına öncesi sessizliği yaşadık.Emeklerine sağlık :)

Neden bu Sude'nin suratını izlemek zorundayız birazda Ender'e sahne yazsınlar.Mine Tugay'ın kıyafetleri bi güzel saç rengi ayrı bi güzel kendisi daha da ayrı bi güzel.:)

Turunç Nadir Hasan'ı bir güzel benzetse. Ama fena benzetsin insan içine çıkamasın melun. :D

Kenan ile (A)Sude'nin sahnesi çok iyiydi. O gelişmelerde daha çok Selim ile Ender'in büyük bir payı var. Bir de yalnız olmasının tabi ki. :)

Kenan ile (A)Sude'nin sahnesi çok iyiydi. O gelişmelerde daha çok Selim ile Ender'in büyük bir payı var. Bir de yalnız olmasının tabi ki. :)
Kenan ile Sude iyi hoş da bunların ilişkileri nereye kadar gidecek acaba merak ediyorum. Hem ayrı dünyaların insanlarılar hem de Yaman'la Mira faktörü var arada. :D

Kenan ile Sude iyi hoş da bunların ilişkileri nereye kadar gidecek acaba merak ediyorum. Hem ayrı dünyaların insanlarılar hem de Yaman'la Mira faktörü var arada. :D
Hiç mi film izlemiyorsun? :D Yabancı filmlere bak mesela. Klişe bir konu işlenir; bağlanmadan birlikte olma durumu. Burada da aynı şey işlenir. Kenan'ın da, Sude'nin de yalnızlığı diner. Sude eskiden buralardan gelme, o kadar da ayrı sayılmaz. :)

Hiç mi film izlemiyorsun? :D Yabancı filmlere bak mesela. Klişe bir konu işlenir; bağlanmadan birlikte olma durumu. Burada da aynı şey işlenir. Kenan'ın da, Sude'nin de yalnızlığı diner. Sude eskiden buralardan gelme, o kadar da ayrı sayılmaz. :)
Haklısın da işte merak ediyorum ilişkileri yalnızlıklarını dindirmekten öteye gider mi diye. Cidden aşık olurlar belki birbirlerine. :D

Haklısın da işte merak ediyorum ilişkileri yalnızlıklarını dindirmekten öteye gider mi diye. Cidden aşık olurlar belki birbirlerine. :D
Kenan'ın, Yaman'dan kalır yanı yok aslında. İlgi çeker yani her türlü. Sude'nin de ilgisini çekmeye başladı ve devam ediyor öyle. Bu arada Ali Aksöz ilk dizisinde çok başarılı performanslar sergiliyor, tam profesyonelce. Galip Derviş'in ilk bölümünde konuk oyuncuydu hatta. İlk orada tanımıştık. :)