Medcezir 32. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kenan'ın, Yaman'dan kalır yanı yok aslında. İlgi çeker yani her türlü. Sude'nin de ilgisini çekmeye başladı ve devam ediyor öyle. Bu arada Ali Aksöz ilk dizisinde çok başarılı performanslar sergiliyor, tam profesyonelce. Galip Derviş'in ilk bölümünde konuk oyuncuydu hatta. İlk orada tanımıştık. :)
Galip'i ilk bölümünde mi oynadı yok artık? 😱 Belediye başkanına suikast olayı gibi bir şey vardı rolü neydi? (b) Medcezir'de gerçekten baya parladı çok iyi oyunculuk çıkarıyor. İlk dizisinden Şebnem Dönmez'le öpüşmeler falan maşallah diyelim. :A

Galip'i ilk bölümünde mi oynadı yok artık? 😱 Belediye başkanına suikast olayı gibi bir şey vardı rolü neydi? (b) Medcezir'de gerçekten baya parladı çok iyi oyunculuk çıkarıyor. İlk dizisinden Şebnem Dönmez'le öpüşmeler falan maşallah diyelim. :A
Suikastçi rolünde oynamıştı. Hani Galip Derviş'in "boyu 1.90" dediği, tam da buydu. Hatta tekerlekli sandalye olayı vardı. Bir de ilk bölümdeki efsane merdiven sahnesi.

Bu da video. Medcezir ilk başladığında farketmiştim Kenan'ın, Ali Aksöz olduğunu.

Suikastçi rolünde oynamıştı. Hani Galip Derviş'in "boyu 1.90" dediği, tam da buydu. Hatta tekerlekli sandalye olayı vardı. Bir de ilk bölümdeki efsane merdiven sahnesi.

Bu da video. Medcezir'in ilk başladığında farketmiştim Ali Aksöz'ün olduğunu.
Ha hatırladım şimdi suikastçi oymuş demek vay be. :D Yalnız youtube kapalı olduğu için izleyemiyorum. Kanal D'nin sitesinden bakacam ama içimde kalmasın. :A

Bu da video. Medcezir ilk başladığında farketmiştim Kenan'ın, Ali Aksöz olduğunu.
Aynen.Bende hatırlıyorum bu bölümden @Bully sen Galip Derviş'ciydin nasıl hatırlamazsın?:)

Ha hatırladım şimdi suikastçi oymuş demek vay be. :D Yalnız youtube kapalı olduğu için izleyemiyorum. Kanal D'nin sitesinden bakacam ama içimde kalmasın. :A
Ali Aksöz, çok doğal bir oyuncu gibi duruyor, izlerken yapmacıklık hissine kapılmıyor insan. Daha ilk oyunculuğunda başarılı performanslar, başarılı sahneler. Kenan karakterine gelecek olursak, hapisteki sahnelerin acısını, şimdi misli misline çıkarmaya başladı. :)

Saçı kısa ama yüze bakarsak, anlaşılıyor kim olduğu. Başka yerlerde yazmıyor bu yalnız, gözlemciliğim diyelim. :)
Evet benim de dikkatimi çekmemişti zaten. :D Senden kaçmaz bu tür şeyler biliyoruz artık. Çok dikkatli bir izleyicisin maşallah. :A

Çağatay Ulusoy'dan bile yakışıklı bulanlar var bu çocuğu siz ne diyorsunuz? @Arslan Bey
Çağatay Ulusoy'un çok genç bir yüzü var ve bu yönüyle kazanıyor daha çok. Ali Aksöz'e gelince, daha bir olgun yüzü var. Yani genç kızlarımız Çağatay'ı, olgun kadınlarımız Ali Aksöz'ü tercih eder. :)

Çağatay Ulusoy'un çok genç bir yüzü var ve bu yönüyle kazanıyor daha çok. Ali Aksöz'e gelince, daha bir olgun yüzü var. Yani genç kızlarımız Çağatay'ı, olgun kadınlarımız Ali Aksöz'ü tercih eder. :)
Aslında iki kardeş arasında çok büyük farklar var Yaman utangaç bir yapıya sahipken abisi daha yüzsüz ve girişken bir kişiliğe sahip kızların beğenilerinde buda etkili oluyordur.:)

Aslında iki kardeş arasında çok büyük farklar var Yaman utangaç bir yapıya sahipken abisi daha yüzsüz ve girişken bir kişiliğe sahip kızların beğenilerinde buda etkili oluyordur.:)
Ben karakter bakımından değil; görüntü bakımından yorumlamıştım. Karakterlere göre, karakterlerin özellikleri belirliyor beğeniyi tabi ki. :)

Hale Adaya gazi verdi. Kötü kiz olacak sanirim Ada. :T:

Nadir Hasani götürdü. Bakalim daha neler yapacak. Hasan ile is birligi olabilir.

Kenan ile Sude isi iyice ilerletti. Yaman ile Mira arasinda derin yaralar acabilir.

Tan kacti ve yola cikti. Kötü günler kapida.

Ben dizilerdeki karakterlerinden bahsediyorum gerçek hayatta kim nerden görsün Çağatay Ulusoy'u.:)
Gerçek isimlerini kullandım ama karakter yüzü bakımından da öyle. Karakter özellikleri bakımından da var. Herkese göre değişiyor yani beğenmeler. :)

Güzel bölümdü fakat asıl heyecan diğer bölümlerde karşımıza çıkacak gibi. Bu bölüm beklediğim kadar hareketli değildi açıkçası.
Tan'ın gelişi sessizliği iyice bozacaktır.:)

Bu bölüm renkli bir bölümdü, iyiydi yani. Yeni bölümlere hareketlilik zemini hazırlayan bir bölüm oldu aslında. Turunç Nadir ile Yaman tanıştı ve bu, yavaş yavaş hareketliliği arttıracağının bir göstergesi. Kenan ile Sude'nin yaşadıkları var ve bu yakında ortaya çıktığında, dizinin hareketleneceğini gösteriyor. Tan firar etti ve önümüzdeki bölüm itibariyle Mira'nın başı büyük belaya girecek gibi gözüküyor. Bu bela olayı tek bir bölüme değil, daha da bölümlere yayılabilir.

Bu bölümde fazlasıyla tebessüm ettim ama Mert'in sahnelerinde ise, kimi zaman kahkaha attım. Yaman ile Mira'nın hâyâl dolu sahneleri, Mert'in, Eylül ve Eylül'ün babasıyla geçirdiği sahneleri ve özellikle de ayrı bir parantez açarak söyleyeyim; Selim ile Ender'in sahneleri çok iyiydi ve çok samimiydi. Çok inandırıcı sahnelerdi ve eşine 'Ender' rastlanacak sıcaklıktaydı. Bu sıcaklıkta bir aile ister insan doğrusu. Morâl bozan değil, morâl düzelten bir eş herkese nasip olmaz. Selim ile Ender çifti, sanırım bunu inandırmayı yine başardı. Selim'in morali bozuktu ve Ender, Selim'in moralini düzeltmeye çalıştı ve başardığını söyleyebilirim.