Medcezir 32. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaman ile Mira'nın kumsal muhabbeti, kurdukları hayalleri iyiydi. :D Yaman'ın Leyla'yı kıskanırken Yaman'a attığı tripleri iyi güldüm ama Yaman'ın bilerek Mira'nın üstüne gitmesine daha da güldüm. :D Mira Yaman ile Leyla'yı öpüşürken hayal ederken kaza yaptı ve istemeden bir belayı, Turunç Nadir'i başlarına musallat etti hadi hayırlısı. :D Sude-Kenan ilişkisi yavaş yavaş olacak. :A Mira ile Yaman vuslata yakında erecekler gibi. :A Tan tehlikesi de adım adım geliyor. :( Kısacası bu bölüm beklediğimiz gibi süper bakalım son sahnelerde ne olacak? :) [HASHTAG]#kaliteninadresimedcezir[/HASHTAG]

Bu gece Sude'nin ve Mira'nin çapkınlıklari gözden kaçmayacak gibi değildi hele Sude
Tan, Miran'nın onu aldattığıni düsünüp, Miraya iskence falan yapsın. ne de olsa deli.:D

Bu bölüm çok durgun ama nedense benim hoşuma gitti bayağı. An itibariyle de Sude-Kenan başladı! :D

Of be ne bölümdü! :D Son zamanların en iyi bölümüydü emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Turunç Nadir diziye büyük renk kattı. Hasan'ı da kaçırdı helal olsun. :Z Kürşat Alnıaçık müthiş bir oyunculuk sergiliyor beklenildiği gibi. Sude'nin Selim ve Ender'e olan kıskanç bakışlarından dolayı Kenan'la arasında yine bir şey geçeceğini anlamıştım ve yanılmadım. Bu sefer daha ateşlilerdi. :D Tan kaçtı geliyor bu da demek ki dizide hareket bitmeyecek. :D [HASHTAG]#kaliteninadresimedcezir[/HASHTAG] [HASHTAG]#tan[/HASHTAG] [HASHTAG]#turuncnadir[/HASHTAG] [HASHTAG]#sudekenan[/HASHTAG] [HASHTAG]#selimender[/HASHTAG]

Tan'ın gönderdiği not tek delil vardı o da gitti,dizi hem gerilimi hem romantizmi hem duygusallığı hem komikliği aynı anda veriyor insanın bünyesine zarar.:)

Fragmana göre daha durgundu. Ters köşe olduk yani birçok konuda. :)

Demek ki Türkiye de deli hastanesinden kaçmak zor birşey değil . Tan başardı

Hasretle beklediğimiz ekşınlı sahneler sonunda geldi mi ne.Kusursuz bölümlerden biriydi.
Yarın reytingler yine düşük gelirse yapacak birşey yok malesef.:(

Nasıl kaçtığını göstermediler yalnız. Flashback yaparak gösterirler nasıl kaçtığını. :)
Çöp arabası Flashback sahnesinde mi yer alıyordu yemek yiyorum kaçırmış olabilirim.:)

Ender'e bayılıyorum bu kadar zarif ve doğal bir kadın olamaz saçları yeter.:)

Çöp arabası Flashback sahnesinde mi yer alıyordu yemek yiyorum kaçırmış olabilirim.:)
O flashback sahnesi değil ki, normâl bir sahneydi. O flashback sahnesiyse, normâl olarak Mira'nın yakınında olması lazımdı. Ben de gözden kaçırmış olabilirim ya da o sahneyi flashback ile gösterecekler. :)

Hasretle beklediğimiz ekşınlı sahneler sonunda geldi mi ne.Kusursuz bölümlerden biriydi.
Yarın reytingler yine düşük gelirse yapacak birşey yok malesef.:(

Bölüm gerçekten kusursuzdu da bölümler iyileştikçe reytingimiz düşüyor yarın ab'de 9'u geçeriz umarım. :)

O flashback sahnesi değil ki, normâl bir sahneydi. O flashback sahnesiyse, normâl olarak Mira'nın yakınında olması lazımdı. Ben de gözden kaçırmış olabilirim ya da o sahneyi flashback ile gösterecekler. :)
Ben çöp arabasıyla kaçış sahnesinden bahsetmiştim.Belliki çöp arabası hastaneye çöpleri almaya geldiğinde atladı arabaya:)

Bölüm için uzun uzun yorumlar yapmak şart oldu. Çok iyi bir bölüm. :)

Diyordum sürekli gençlere daha fazla ağırlık vermeliler diye. Bölüm baştan sona harikaydı. Yarın ab'de 1. liğimizi alırız.