Kazanma hırsın üstün gelmiş.Valla kendime atmayacaktım ama o an ne yaşadıysam artık.![]()
Kazanma hırsın üstün gelmiş.Valla kendime atmayacaktım ama o an ne yaşadıysam artık.![]()
Sanki sen hiç kendine kullanmadın mı şu oylamada?Kazanma hırsın üstün gelmiş.Belki de haklı olarak bu ay kendini bizden daha iyi görüp öyle bir karar vermişsindir.
![]()
Benim sadece foruma ilk geldiğim zamanlarda olan yılın favori üyesi oylamalarında kendime oy atmışlığım var. O da insanları doğru düzgün tanımadığım için.Sanki sen hiç kendine kullanmadın mı şu oylamada?![]()
Neyse uzatmaya gerek yok.Benim sadece foruma ilk geldiğim zamanlarda olan yılın favori üyesi oylamalarında kendime oy atmışlığım var. O da insanları doğru düzgün tanımadığım için.Editör oylamalarında hiç kendime oy atmadım.
![]()
Aynen hak eden kazansın inşallah.Neyse uzatmaya gerek yok.![]()
Daha 1 gün var ve senin oyun 8 yani fazla bir fark yok senin de kazanma ihtimalin epey yüksek.@mrt-06 kazandi diyebiliriz artik.![]()
Dünden beri oylar da tik degisim olmadigini varsayarsakDaha 1 gün var ve senin oyun 8 yani fazla bir fark yok senin de kazanma ihtimalin epey yüksek.![]()
Daha kullanmayanlar var.Dünden beri oylar da tik degisim olmadigini varsayarsak![]()
Ben pesin pesin tebrik edeyim, bosverDaha kullanmayanlar var.Ve garanti oy alacaksın yani.
![]()
İyi ben de seni tebrik ediyorum peşin peşin.Ben pesin pesin tebrik edeyim, bosver![]()
Ben pesin pesin tebrik edeyim, bosver![]()
İyi ben de seni tebrik ediyorum peşin peşin.![]()
Birinci belli, ikincilik icin yarisiyoruz nesini tebrik edecegiz ikinciligin.Beni niye dışladınız şimdi![]()
Senin yine şansın vardı az da olsa ben ezildim resmen.Birinci belli, ikincilik icin yarisiyoruz nesini tebrik edecegiz ikinciligin.![]()
Gelecek ay insallah.Senin yine şansın vardı az da olsa ben ezildim resmen.![]()
Estağfurullah, ne alaka.Beni niye dışladınız şimdi![]()
6 Haziran 02:20 yaziyor, bir gün falan kalmadi ki.Estağfurullah, ne alaka.Daha durun ya koskoca 1 gün var.
![]()
Ben de Yakamoz gibi şimdiden tebriklerimi ileteyim sana.Estağfurullah, ne alaka.Daha durun ya koskoca 1 gün var.
![]()
Sen sus bakıyım.6 Haziran 02:20 yaziyor, bir gün falan kalmadi ki.5-6 saat
![]()