Kazanma hırsın üstün gelmiş. Belki de haklı olarak bu ay kendini bizden daha iyi görüp öyle bir karar vermişsindir.Valla kendime atmayacaktım ama o an ne yaşadıysam artık.
Kazanma hırsın üstün gelmiş. Belki de haklı olarak bu ay kendini bizden daha iyi görüp öyle bir karar vermişsindir.Valla kendime atmayacaktım ama o an ne yaşadıysam artık.
Sanki sen hiç kendine kullanmadın mı şu oylamada?Kazanma hırsın üstün gelmiş. Belki de haklı olarak bu ay kendini bizden daha iyi görüp öyle bir karar vermişsindir.
Benim sadece foruma ilk geldiğim zamanlarda olan yılın favori üyesi oylamalarında kendime oy atmışlığım var. O da insanları doğru düzgün tanımadığım için. Editör oylamalarında hiç kendime oy atmadım.Sanki sen hiç kendine kullanmadın mı şu oylamada?
Neyse uzatmaya gerek yok.Benim sadece foruma ilk geldiğim zamanlarda olan yılın favori üyesi oylamalarında kendime oy atmışlığım var. O da insanları doğru düzgün tanımadığım için. Editör oylamalarında hiç kendime oy atmadım.
Aynen hak eden kazansın inşallah.Neyse uzatmaya gerek yok.
Daha 1 gün var ve senin oyun 8 yani fazla bir fark yok senin de kazanma ihtimalin epey yüksek.@mrt-06 kazandi diyebiliriz artik.
Dünden beri oylar da tik degisim olmadigini varsayarsakDaha 1 gün var ve senin oyun 8 yani fazla bir fark yok senin de kazanma ihtimalin epey yüksek.
Daha kullanmayanlar var. Ve garanti oy alacaksın yani.Dünden beri oylar da tik degisim olmadigini varsayarsak
Ben pesin pesin tebrik edeyim, bosverDaha kullanmayanlar var. Ve garanti oy alacaksın yani.
İyi ben de seni tebrik ediyorum peşin peşin.Ben pesin pesin tebrik edeyim, bosver
Ben pesin pesin tebrik edeyim, bosver
İyi ben de seni tebrik ediyorum peşin peşin.
Birinci belli, ikincilik icin yarisiyoruz nesini tebrik edecegiz ikinciligin.Beni niye dışladınız şimdi
Senin yine şansın vardı az da olsa ben ezildim resmen.Birinci belli, ikincilik icin yarisiyoruz nesini tebrik edecegiz ikinciligin.
Gelecek ay insallah.Senin yine şansın vardı az da olsa ben ezildim resmen.
Estağfurullah, ne alaka. Daha durun ya koskoca 1 gün var.Beni niye dışladınız şimdi
6 Haziran 02:20 yaziyor, bir gün falan kalmadi ki. 5-6 saatEstağfurullah, ne alaka. Daha durun ya koskoca 1 gün var.
Ben de Yakamoz gibi şimdiden tebriklerimi ileteyim sana. Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Ayrıca bu gece bitiyor oylama.Estağfurullah, ne alaka. Daha durun ya koskoca 1 gün var.
Sen sus bakıyım. Tapatalk'tan gözükmüyor ki anket. .ss6 Haziran 02:20 yaziyor, bir gün falan kalmadi ki. 5-6 saat